Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

PLUG-ralli (sis. päivätason RSI, josta historiallisesti on tavattu lähteä laskettelemaan, ja etäisyys liukuvista keskiarvoista), alkaa sen verran hirvittää että piti sinänsä olemattomasta (3% salkusta) positiosta höylätä neljännes pois @18.70. Rahallisesti niin pieni siivu että hukkuu salkun päiväheiluntaan, mutta kauppahan se on pienikin kauppa.

Position keskihinta nousikin samalla roimasti kun salkusta poistui heinäkuussa $9.00 hommatut laput ja jäljelle jääneiden hankintahinnat alkaen $13 ylöspäin :smile:

E: Tämäpä oli muuten ensimmäinen kerta kun kotiutin osakemarkkinoilla jostakin ostoerästäni 100% tuoton! :beers:

8 tykkäystä

Ostin Valmettia ja Tietoevryä päivän päätteeksi uusina salkkuun.

8 tykkäystä

Taas muutaman päivän Qt-swingi tuli tehtyä, 2€ kipaleelta viikonloppurahaa kotiin. Jos ja kun tämä Qt:n jatkuva kurssiveivi loppuu, niin saatan jäädä kyllä ilman :joy:

5 tykkäystä

Myynti: Plug Poweria höylätty omistuksesta taas kolmannes pois. Suurta ylipainoa saatu vähemmäksi, hankitaan takaisin lisää jos laskee johonkin väliin.

Ostot: HYLN lisätankkaus, pakko kun alta kolmenkympin…
Lisäksi uutena salkkuun Innofactor ja Tecnotree. Osareita odotellessa.

1 tykkäys

Eilen ja tänään:

Loput NEL:t lähti salkusta ainakin hetkeksi aikaa. Katsotaan jos saa jossain välissä alempaa takas. Myös alunperin keskihintaa alentava 1.115USD GNUS erä lähti kiertoon 1.395. Kurssi noussut aika hyvää vauhtia muutaman päivän.

Ostettu näillä vähän lisää Digital Turbine, mutta jätin osan myös käteiseksi.

R-kioskilta oli lottokupongit loppu joten jatketaan uhkapelaamista pörssissä.

Ostettu Riverside Resources :canada: (RRI) @ 0.28CAD.

Kyseessä siis pienen pieni (19M market cap, 3M kassassa + nettovelaton) kanadalainen ‘prospect generator’ jolla on mielenkiintoisia kulta- ja hopeakaivosprojekteja portfoliossaan, linkin takaa yhtiön tuorein sijoittajaesittely: https://www.rivres.com/images/pdf/Presentation/2020/RRI_Corporate_Presentation_Oct_2020.pdf

Rick Rule kehui yhtiötä yhdeksi parhaista junioreista jo viime helmikuussa jolloin raapustelin tickerin omalle seurantalistalle, koronadippi jäi kuitenkin hyödyntämättä ja kurssi ehti elokuussa käväistä jo yli 0.5CAD tasoilla ennen viimeisintä korjausliikettä nykytasoille.

Jos uskoo (kuten allekirjoittanut) arvometallien jatkavan nousuaan loputtomalta tuntuvan dollarielvytyksen seurauksena niin tässä on yksi potentiaalinen 10-baggeri seuraavan parin vuoden tähtäimellä, riskiä ja volatiliteettia tullee riittämään jatkossakin mutta toisaalta nykytasoilta ostettuna osakkeen riski/tuotto-suhde on vähintäänkin houkutteleva.

7 tykkäystä

Ostin kalliilla hinnalla fuel cell enegyä takas salkkuun shame on me… @meri kerro sitten ens kerralla, taas ne samat jutut kuin aikaisemmin, tai jos on syytä myydä… Varmaan samat kuin aina.

Jos jotain positiivista, niin uusiutuva/vety salkku silti uusiin ennätyksiin ja n. 87% kumulatiivinen tuotto 46 yhtiön hajautuksella vuoden alusta.

13 tykkäystä

Sama täällä, kylläpä v-tuttaa nyt katsella miten missas hyvät tuotot kun paniikissa meni myymään shorttari-iskun aikana :cry: No oppirahat jne.

Otin FCELL myyntirahoilla avauspositiot tänään AMCIin 10,30 sekä toissapäivänä Aker Carbon Captureen 8,0. Josko näillä pääsis kuittaamaan turskat :blush:

5 tykkäystä

Aker offshore wind lisääntynyt tänään näkejään.
Pieni positio tosin vieläkin.

LMPX lisäys jäi piippuun joten maanantaina sitten ostan lisää. Tässä tavoite hinta vain nousee. Aluksi oli 25 usd nyt haaveilen jo $CVNA lukemista🤷‍♂️.

Edit: ois pitänyt lisätä. Lmpx keulii sitten ihan huolella afterissa🙋‍♂️

1 tykkäys

Ostin lääkeyhtiötä FibroGeniä, joka on tuonut Aasian markkinoille ja tuomassa USA:han ja Eurooppaan uudenlaista anemialääkettä roxadustatia kroonista munuaissairautta poteville.

https://www.fibrogen.com/about-us/

Lisäkiinnostusta tuo se, että Oulun yliopiston tutkijat Peppi Karppisen johdolla ovat havainneet hiirikokeissa, että roxadustat voi estää lihomista.

https://www.oulu.fi/fbmm/node/20880

5 tykkäystä

Eilen myös ostettu FCEL takaisin. Oli tarkoitus ostaa takaisin jo paljon aikaisemmin mutta osari ja huhu mylläkkä sotki suunnitelmat. Nyt luotto hieman palaillu

3 tykkäystä

Tänään kevennetty pienet siivut salkun suurimmista omistuksista, Qt:sta ja Fortum:sta, jotta olisi pääomaa, ylimääräisen puuttuessa, hankkia Aker Carbon Capturea.

4 tykkäystä

Myyty:

  • Avidly Oy :finland: 2,70€
  • CNH Industries :it: @7,20€

Molemmat myyty minimaalisilla voitoilla, mutta ajatuksena tiivistää salkkua ja saada cashiä lisätankkauksiin.

Lisätankkaukset:

  • Tokmanni :finland: @15,10€
  • Kahoot! :norway: @49,00kr
3 tykkäystä

Ostettu Aker Carbon Capture @9,00NOK

Lähdetty mukaan tähän ostamalla pieni avauspositio. Tästä kiitos kuuluu foorumilla yhtiöistä kirjoittaneille, koska hyvin vähäisellä tutustumisella päätyi salkkuun. Yhtiön toiminta kiinnostaa yleisesti, nousu saattaa parhaimmassa tapauksessa jatkua voimakkaana lähitulevaisuudessakin sekä olen yleisesti koittanut löytää Euroopasta sijoituskohteita tasapainottamaan jenkki-omistuksia → tästä syystä hyppään heti pienesti mukaan ja hoidan empimisen ja mietinnän nyt junan kyydissä ollessani. Veivailua voi olla luvassa.

2 tykkäystä

[quote=“viljo, post:10164, topic:82”]
Ostin kalliilla hinnalla fuel cell enegyä takas salkkuun shame on me… @meri kerro sitten ens kerralla, taas ne samat jutut kuin aikaisemmin, tai jos on syytä myydä… Varmaan samat kuin aina.

Joo näin kun myit :slightly_smiling_face:… Tämä osti samaan aikaan päämärkänä :grin:. @DayTraderXL heitti varotuksen mitä on tulossa… Lukasin uutisen ja minulle se oli kyllä selvää kauraa sen jälkeen…mitä pitää tehdä. No sen illan liikut löytyykin täältä osiosta tuolta ylempää. Nyt vain taas odotetaan…seuraavaa uutista :wink:.

Ja sitten tämän päivän liikut.
PowerCell Sweden lisäys
MAN lisäys
NIU Technologies ADR lisäys

10 tykkäystä

Pitää konsultoida viisaampia. Onneksi jätin 1/3 osan. Tunnustan, että en lukenut uutisia. Eli en tehnyt omaa hommaa kunnolla.

2 tykkäystä

Otettu “seurantapositio” Palantiriä. Isoa kasvupotentiaalia ja erikoisia riskejä. Kaikenkaikkiaan liian mielenkiintoinen firma sivusta seurattavaksi :smiley: Jos kehitys jatkuu hyvänä niin tätä voisi hyvinkin lisätä.

Mind medicine (MINDMED) ostettu
elämän ensimmäisellä meklarin puhelinkauppa toimeksiannolla nordnetiltä,näppärästi onnistu homma.

Toivon että haistoin tässä hype taikasienen eikä käteen jää kärpässieni.

5 tykkäystä

Myin Datadogin ja Fastlyn pois. Oli varmaan virhe kun tuntuvat porskuttavan aina vaan ylöspäin, mutta tollaset 10% ja 15% päivänousut ilman uutisia pisti miettimään. Positiot oli pienet, parin tonnia yhteensä. Niistä on helpompi luopua kuin isoista.

Ostin cd project rediä takaisin 384z hinnalla näillä näkymin lyhyeen veiviin. Mahtava firma, mutta arvostus meikäläiselle aika kireä. Uskon (tai siis toivon), että Cyberpunkin julkaisun jälkeen hinta nousee taas 460 tienoille. Edellisen epäonnisen veivin tein 266z kohdalla kun myin koronapohjilla (Kh n 200) ostaakseni ne vielä halvemmalla takaisin.

Muut viime viikkojen lisäykset Faron, Smart Eye, Fmci ja Micron. Myynnit Asml holding (virhe) ja Coca-cola.

3 tykkäystä

Myyty Outokummut.
Yritän tässä ostaa Mind mediä, pikkuveljen suorittaman pitkän aivopesun vuoksi. Viikko pari sitten sitä ei saanut mistään, nyt yhtäkkiä näyttäis ilmestyneen Nordnetin listalle. Erityisesti odotukset adhd-lääkkeen ja vakavan kroonisen migreenin hoidon suhteen on aika tapissa. Tietääkö Koqqi mikä tämä MMEDF on, joka näyttää olevan nyt ihan normisti listalla? Jännittää kokeilla puhelintoimaria, ei ole sellaista joutunut tekemään.