Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Tuli itsekin otettua 100kpl kasa SPAQ @13.95 jospa tuo tuosta nyt vähän hyppäisi mergerin jälkeen ja muutaman satasen jäisi voitolle😊

3 tykkäystä

Otin kanssa tätä spacia ja fmci: tä , jänskättää kattoo mitä tapahtuu…

1 tykkäys

Tuoreimmilla osinkorahoilla lisätty Valmetia.

2 tykkäystä

Palkkapäivän kunniaksi riskiä elämään SPAQ ja Loop Industries osakkeiden muodossa.

1 tykkäys

Tyhjensin Aedificat ulos salkusta. Osakeantia pukkaa ja en nyt tästä ole kovin innostunut muutenkaan enää. Markkinareaktiokaan osakeantiin ei ollut positiivinen.

Tilalle tekisi mieli ostaa Kahootia!, mutta hinta on noussut nopeasti ja arvostustaso tuntuu nyt jo haastavalta, mutta toisaalta tämän tyyppisiä firmoja ei voikaan arvioida perinteisten arvostusmittareiden perusteella. Ja nousevaan kurssiin on vaan vaikea lähteä mukaan :sweat_smile: ja sitten jos odottaa kurssin dippaavan, niin eiköhän se sitten nakuta ATH:ta päivästä toiseen.

Muutoin tein pientä viilausta, vaihdoin Smart City ETF:n korkeampiriskiseen iShares Global Clean Energy ETF:ään, jonka uskon tuottavan globaalia indeksi-ETF:ää ja Smart Cityä paremmin lähivuosina. Lisäksi lisäsin Realtyä, The Home Depotia ja Microsoftia. Realtyn odotan kasvattavan osinkoaan 5% p.a. lähivuosina ja nykyinen osinko vaikuttaisi olevan kestävällä pohjalla.

1 tykkäys

Otin pikku siivun myös looppia

Pidä Eija-hyvä näppisi erossa Loopista, etteivät pala. Tämä ei ole sijoitusohje, vaan kehoitus tutustua firmoihin ennen sijoituspäätöstä.

5 min. taustojen selvittelyllä olisit kyllä itsekin löytänyt vaikka Yahoo Financesta tai muusta ilmaislähteestä, että Loopin osaketta 9/2018 - 12.10.2020 ostaneita kootaan yhteiseen lakijuttuun yhtiön johtoa vastaan. Jotain sellaista, että väitteillä PET-muovin 100 %:sta hyödyntämisestä ei ole katetta, joten tämä kemikaalifirma taitaa olla aika vaikeassa tilanteessa. Tunnusluvut ovat hypertasoa, esim. P/B yli 9 eli tulevaisuuden odotuksista maksetaan rasvainen hinta, tappiota tekee jne.

8 tykkäystä

Kiitos paljon vastauksesta​:+1::+1::+1:

Tankkaus aloitettu eilen: Scorpio Tankers Inc.(STNG) @11.5

5 tykkäystä

Eilen napattu Valmettia ja Fmci:tä.

2 tykkäystä

OSTO: Carasent ASA (CARA). Bisnes vaikuttaa huikealta (SaaS, 90% jatkuvia rahavirtoja jne). Redi aloitti seurannan kommentilla “emerging compounder”. lisää perusteluja yhtiön ketjussa.

upside ~60% targettiin

20 tykkäystä

Redin raportissa on kyllä sellaista hunajaa, että aamun Faron pettymyksen haavoihin hierottavaksi ostettu siivu tätä norjalaista tähteä.

Sitten vaan ihastelemaan kurssin Aston-Runia :rofl: (Sininen nuoli osoittaa ajankohdan jossa @Aston_Livingstone postasi ko. firman lankaan)

@halli propsit Redin seurannasta tiedottamisesta!

15 tykkäystä

So far oma nopein treidi, kesto noin 15min, ihan jees tuotot :smiley:

Carasent 24,5 → 26,4 nok.

5 tykkäystä

Olisi kannattanut odottaa maanantaihin asti, yleensä nuo RedEyn rapsojen analyysit vaikuttavat myös seuraavana pörssipäivänä :wink:

Itsekin nappasin tuolta alle 25 tasoilta, ei paljoakaan hajua firmasta, mutta hypejunasta tulee luultavasti pienet voitot.

Aston lisäostoksilla?
image

6 tykkäystä

En tiedä firmasta mitään nopeaa foorumipostausta ja Red Eye:n targettia lukuunottamatta. Nouseva vola ja pienivaihtoinen osake → hyvä treidipaikka. Ostan mielellään pitkään pitoon, kunhan vähän jäähtyy ja ehdin oikeasti perehtyä tarkemmin yritykseen :slight_smile:

3 tykkäystä

Carasentin kyytiin → 26.50
Mielenkiintoiselta keissiltä vaikuttaa

3 tykkäystä

SmartEye positio heivattu hintaan 186. +45% voitolla. Takaisin joskus halvemmalla (toivottavasti).

1 tykkäys

myynti: Sampo. Nämä piti mennä lapsenlapsille asti mutta sorry, nyt on niin kiinnostavia kohteita markkinoilla. Sammon tjuotto-odotus alkaa hiipua oman tavoitteen (15%) alle.

5 tykkäystä

Carasentti-lottokuponki taskuun lottokuponkitason siivulla.

3 tykkäystä

Ostettu Carasent 1200 kpl 25,92.

5 tykkäystä