Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Ostettu Fellow Finance!

2 tykkäystä

Tänään ostettu Frontline, Tokmannia ja Rapalaa. Lehdon myyntioptiot näytti menneen kaupaksi, liian halvalla näköjään kun olin laittanut jo aikaisemmin hinnaksi 0,22€. Ihan hyvä päivä kuitenkin, NON salkut yhteensä +1,8% ja Degiro näyttää nyt +6,77% (Degirossa vaan noin 10t€ ja 2 osaketta TNK & GLNG), voi hyvillä mielin korkata tänään perjantai :beer:

3 tykkäystä

Nokiaa vielä tuli ostettua viikonloppu tyynyksi @3,27 Intelit meni myyntiin @52,4, edit. UUUU myynti @2,46

3 tykkäystä

Thunderfullia tuli merkattua maksimit, katotaan jos sieltä joku lappu tarttuis ees. Golaria eilisestä dipistä myös lisätty, kun kurssi pyöri “reilusti” antihinnan alapuolella, kun instikoille suunnattu anti meni heittämällä täyteen 8.75 hintaan ja eilen sai lappua alle 8.5 tason ja pitkän aikavälin näkymät herkulliset.

3 tykkäystä

Ozonia, tuota Venäjän Amazonia, joulunaluskaupan kunniaksi salkkuun 49 dollarilla. Katsotaan mihin kiito liitää, kun 145 miljoonan kansa tilaa lahjansa postitse. Nousussa toista päivää peräkkäin, ja maaginen 50 dollarin raja meni juuri ensimmäistä kertaa rikki.

7 tykkäystä

THCB warranteja pieni aloituspositio, riski nollautumisesta poistui ainakin hetkeksi.
Kiitos @_ANDY :pray:

Eilen oli tarttunut Triterras Inc. TRIT warrantit ostokoukkuun, sopivasti ennen tämän päivän nousuja.
Aiemmat osakkeet vaihdettu toistaiseksi samaan määrään warranteja. Tarkoitus oli ostaa enemmän, mutta lähti hieman keulimaan.

Ja myös CFII warrantit pieni lisäys osunut pilkkeihin.

Pelisalkussa pienin panoksin pelailua :grin:

6 tykkäystä

Pienet kevennykset RioCan ja Alliance Resource Partners. Uudet avauspositiot salkkuun Albemarle ja AutoZone.

Albemarle on osinkoaristokraatti ja maailman suurin litiumin tuottaja. Kysyntää luulisi riittävän sähköautojen myötä.

2 tykkäystä

Ostettu Fellow F? Kokonaan vai osaks, kysyy Juurikki, yx Taalerin omistajista?

1 tykkäys

Aurora Cannabis swingi ostettu ja myyty 10 % tuottoa pari päivää. Jinkosolar lisäsiivu osarin alla.

1 tykkäys

HCCH myyty kokonaan hyvällä profitilla.

3 tykkäystä

Myyty Macy’s 11.66$ (osto ekaan rokoteuutiseen 9.11 @ 7.75$). Yleensä ei swingit näin hyvin napsu niin voitot kotiin ennen viikonloppua, alkaa olemaan sen verran yliostetun puolella teknisesti

Myyty TietoEVRY 26,82€, kuukauden pidosta 24 pinnan tuotto.
Ostettu Tecnotree 0,564 lyhyeen salkkuun.

5 tykkäystä

Itsekin ostin eilen Solteqia tonnilla (3.3€/lappu)
Parin päivän ajan katselin nousua vierestä ja manasin vaimolle, että tota jos ostan, niin samantien lähtee tippumaan. Eilen sitten tuli joku ihmeen aivopieru nyt on sitten -10% taulussa. :man_facepalming: No tokaa päivää tässä vasta mennään ja toivotaan, että suunta taas kääntyy. :sweat_smile:

4 tykkäystä

Heti tänään alkuillasta totesin, että MOMOn kohdalla oli tehtävä stop loss: myin 13,59; olin ostanut syyskuussa 14,98. Ehkä pitää oikeasti hyvästellä tämä lappu lopullisesti: en ymmärrä, miksi laskee, katselen firmaa vaaleanpunaisten lasien läpi.
Niu Techonogies taitaa myös olla rakkauteni kohde. Tänään taas laskussa. KA on vielä 26,4065, ja niukasti ollaan vielä voiton puolella. Sitä paitsi suunnitelmani oli lisätä tätä laskusta, joten ei pitäisi olla valittamisen aihetta.
Onneksi jotain kivaakin. Uusia hankintoja taiwanilaiset ASE Technology Holding Co Ltd 5,76 USD ja vähän runsaammalla kädellä Silicon Motion Technology Corp (SIMO) 44,55. Olen aiemminkin katsellut taiwanilaisia yhtiöitä, sillä maa on Aasiassa lempimatkakohteenikin: puhdas, englanninkielentaitoinen, itseään ja muita kunnioittava. Tänään luin joulukuun Economistia, tarkastelin muutamaa firmaa mm. SimplyWallstreetin avulla ja siitä se ajatus sitten lähti.

1 tykkäys

Torstain ja perjantain ostot:

Lisätty Smart Eye @189,00SEK

Lisätty Kojamo @16,98€

Lisätty Efecte @10,80€

Lisätty Walmart @147,89$

Lisätty Pure Storage @18,80$ & 20,75$

Ostettu Rovio @4,81€

Rovio takaisin salkkuun pienellä painolla. Raha-tarpeiden iskiessä nämä salkun pienimmät positiot ovat tupanneet lähtemään kuitenkin ensimmäisinä pois, joten vielä en uskalla vannoa pitäväni tätä pitkään. Ajatus uusista menestyjistä Angry Birdsin kylkeen houkutellut pidempään kuitenkin Rovion kanssa ja osakkeen hinta on mielestäni tällä hetkellä maltillinen.

10 tykkäystä

4000 kpl Greenlane Renewablesia oli tarttunut haaviin 1.28 hintaan.

Kyllä on mukavaa ostaa 100% vuotuista kannattavaa ESG kasvua arvo-osakkeen kertoimilla.

14 tykkäystä

Maistui itsellekin vielä pikku erä, vaikka ekat jo 0,43 tasosta :thinking:

7 tykkäystä

Itselläkin eka satsi suunnilleen tuolta sun tasolta. Koko ajan kalliimmalla lisätty mutta pidän nykyhintaa edelleen “löytönä” :wink:

4 tykkäystä

Itse möin Greenlanea eilen 40k eli puolet positiosta.

Voi olla että kaduttaa myöhemmin mutta 80k lappua hirvitti liikaa tuollaisena nousupäivänä. Uskon että tässä tulee ostopaikka seuraavan 4vk sisään alemmalla hinnalla niin lisäilen siitä, ja vaikka ei tulisi niin tuo 40k on ihan sopiva positio.

Itsellä on 1 “kaunis” rivi AOT:llä tätä 3-10v pidossa, laitetaan raameihin seinälle sitten kun tenbägää

19 tykkäystä

Thunderful Groupin IPO:n farssi 50 kpl myyty pois 83 SEK. Kyllähän tosta jonkun satasen karkeesti sai, mutta kyllä aika paljon ottaa allokaatio päähän :joy:

13 tykkäystä