Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Cdon lähti stopilla. Seuraan.

Fortum kevennys, niillä rahoilla Tokmannia.

Investor lisäys, ajatuksena että se on turvallinen. Siinä vaiheessa jos Investor sakkaa, sakkaa koko Ruotsi ja jos Ruotsi sakkaa, on Suomi jo sakannut.

5 tykkäystä

Hiuksenhienoja myyntejä isoimpiin positioihin riskinhallinnallisista syistä (=käteiskassaa varten):

  • Qt
  • Smart Eye
  • Harvia
  • Kamux
    (Edelleen omistan kaikkia ja ovat suurimpia omistuksiani)

Vapautuneesta käteisestä käytetty pieni siivu ja lisätty:

  • EVO

e. Käteistä nyt n. 9%.

6 tykkäystä

Smart Eye kevennyksillä lisätty Tokmannia aamun dipistä. Lisäksi kasvatettu Kamuxin positiota – nälkä kasvaa syödessä.

Tyhmä kyssäri. Oliko tämä ketju vain osakkeille, vai myös viputuotteille?

Pari pientä shorttia Fortumiin ja Outokumpuun. Lissäksi bull Sampoon, jos muu markkina vetäisi sitä peräänsä, mutta taitaa olla myyjiä vieläkin jarruna.

1 tykkäys

Aloittelijan innossa ostin asioihin perehtymättä jouluviikolla Konetta ja Nestettä tavoitehintaa paljon kalliimmalla. Nyt onneksi olivat hinnat hilautuneet vielä piirun verran ylemmäs ja kevensin reilusti kumpaakin tyhmää ostosta pikkiriikkisellä voitolla. Nyt pureskelen kynsiä ja seuraan kursseja jatkokeventelylle otollista hetkeä odotellen. Kun myynti toteutuu, ostan tilalleTietoEvryä ja Caverionia. Kovasti polttelisi päästä kiinni myös vetyosakkeisiin mutta NEL on nyt all-time high, ja vaikka kenenkään analyytikon laskemaa tavoitehintaa en saakaan mistään selville, ei kai sentään nyt kannata ostaa.

Miten tätä odottelua ja jännitystä kestää???

2 tykkäystä

Attana BT myynnit 2,08 ja 2,35sek
Attana BT osto 2,22sek. Toinen erä takaisin vielä jos laskee.
Omnicar myynti
Xbrane kevennys.
Peptonic vaihto BTA lappuun.
Ostilla nyt 50% käteistä.

Op:n salkkuun pienempiä eriä
Lohilo
Qt
Yleiselektroniikka

2 tykkäystä

Vaikka off topic meneekin, niin kannattaa ennemmin ostaa osaketta/yhtiötä kuin sitä kurssia. Ootko yhtään tutustunut näihin yrityksiin ja siihen, mitä ne tekevät ja mikä niiden tulevaisuuden näkymät on ja mikä yritysten nykyinen taloudellinen tilanne on? Kannattaa käyttää aika tutustumiseen odottelun sijaan. Jos yritysten sijoittajasivut tuntuvat vaikealta paikalta, palstan kysy ja vastaa - sekä yhtiökohtaiset ketjut kannattaa lukea ainakin läpi.

8 tykkäystä

Jäitä hattuun vaan. Tänään on hieno rallipäivä ja joku toinen päivä sitten voidaan lasetella samat takaisin.

Tutustu osakkeisiin ihan rauhassa. Ne eivät ostamalla lopu.

5 tykkäystä

Myin koko bitcoin possan eilen. Holdannu 3.5 vuotta. Tuli yhtä vapautunut ja rento fiilis kuin Nokian osakkeista eroon pääsemisen jälkeen. Ei haittaa vaikka menisi kuuhun, laitoin noi massit suoraan osakkeisiin, äsken ostot Nasdaq100, sp500, qt, smarteye, sampo.

43 tykkäystä

Huhhuh Divio technologies positio lähes tuplattu kurssiin 2,98kruunua.

Pakko myöntää että annettiin FOMO:lle valta kun kurssi on korjannut lähelle RedEyen base hintaa 3,5kruunua. Nouseviin kursseihin on tähän mennessä ollut vaikea tehdä lisäostoja, mutta tässä nään niin paljon potentiaalia että pakko oli lisätä vaikka riskiä on. Katsotaan tuleeko tästä tähän asti lyhyen sijoitusuran paras sijoitus pitkällä tähtäimellä vai täysi pannukakku.

2 tykkäystä

Myyty Kamux ja vaihdettu ne ACC. Tarpeeksi iso dippi ACC ja Kamux on noussut mielestäni tarpeeksi tälle erää.

ACC positio nyt vähän suurempi kuin haluaisin, joten kevennellään, kun/jos kurssi nousee.

3 tykkäystä

Ostin OST:lle 1000kpl Nokiaa. Painavimpana syynä oli se, että ollut ulkopuolinen olo näillä foorumeilla, kun en ole päässyt valittamaan ja kiroamaan Nokiaa. :smiley:

Ei mutta oikeasti usko yritykseen on kova :rofl:

12 tykkäystä

Ostin Nordeaa, Ålandspankki näytti suunnan. :+1:

1 tykkäys

Lisätty ACC dipistä, uutena salkkuun Pricer ja SignSec.

2 tykkäystä

Smart Eye myyty kokonaan. Jäädään vaihteeksi katsomon puolelle. Tavoitteena kasvattaa käteispainoa muutenkin tammikuun / alkuvuoden ajan ja pitäytyä pääosin lyhyehköissä treideissä markkinan ollessa näin korkealla.

6 tykkäystä

Ostin Incappia. Selvinnyt hyvin koronasta huolimatta. Lisäksi osakkeen ympärillä ei ole hypeä ja tämän vuoksi arvostus on maltillinen.

Kevensin Talenomia.
Talenomin suurin vahvuus on ollut hyvä myyntiorganisaatio ja myynnillinen kulttuuri. Perinteisesti kilpailijat eivät ole myyntiin juurikaan panostaneet, mutta tähän on selkeästi tullut muutos. Moni kilpailija rekrytoi myyntipäälliköitä ja Talenom joutuu kilpailemaan kilpailijoiden kanssa tosissaan yhä kilpaillummilla markkinoilla. Konservatiivisia palveluita kuten tilitoimistopalveluita ostetaan mieluummin kasvotusten kuin verkon yli. Tämän vuoksi Korona ei tee hyvää H1 näkymille.

11 tykkäystä

Photon Control Inc Kanadasta ostin välipäivinä. Yhtiö takoo voittoa Q:sta toiseen, P/E 16 ja P/S 6,7.

3 tykkäystä

Ostin palan Nordeaa, toivon että firman vakavaraisuus tuo osingot takaisin pöytään. Hilasin samalla keskiarvohintaa hieman alemmas.
Ostin myös vähän Ilkkaa, Alma positio on sillä mielenkiintoinen. Pohjanmaan ihme jää seurantaan.

1 tykkäys

NEL tankkaus tehty suunnitellusti kun ylittää 30 rajan vielä yks napsu jälellä tähän ja sen teen seuraavasta dipistä sitten en pelaa enää tällä. Eiköhän se Nikola oo kohta unohettu

:beer:

9 tykkäystä