Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Tammirallin osakkeista Pihlajalinna (~+10 %) ja YIT (~-1 %) ulos. Salkun prosentuaalinen käteisen osuus historiallisen suurissa lukemissa.

Peesattu Indeä ja kevennettyä 1/3 Reveniota poies.
Ei vielä uusia hankintoja.

EDIT: Tankattu lisää EVOa alempaa @870 SEK., nyt paino salkussa sopiva n. 10 %.

4 tykkäystä

ILOOKABOUT KANADA 0,49 CAD, Ketju tullee myöhemmin

2 tykkäystä

Pieni swingi, osto Evli 14,5e

ilookabout avaus 0,55CAD

1 tykkäys

Metso Outotec MOCORP lisää 750 kpl @8,625 laskupäivän tarjoillessa ostopaikan. Samaan aikaan useita suosituksen nostoja yli 10€-12€ tasoilla. Suositukset ja kuulumiset: Metso Outotec -ketju - #1014 by GTonic

3 tykkäystä

Ostin aamun dipistä Fortnox AB 403.90sek. Nämä olin myynyt 299.50sek. Löytyi kerrankin uskallusta myöntää virhe ja ostaa kalliimmalla takaisin.

5 tykkäystä

@25.60 ostetut Mustit myyty @26.88.

Käteistä lisää salkkuun odottamaan pidempiaikaista kotia.

2 tykkäystä

Myyty parin päivän swingi EVli @14.85 (tähän ei EV-hype iskenyt mutta q4 tulos oli loistava).

Mocorppii ostettu ja Outookumpuu & Remedyy lisäilty. Ysäri… eiku osaribileet ovella ja salkun sisälmyksiä pöyhitty vähän sen mukaan viimeviikkoina.

4 tykkäystä

Lion E-mobility kyytiin, vähän absurdia että tämän sektorin firma treidaa nykyisillä tunnusluvuilla nykymarkkinassa.

4 tykkäystä

Ei suinkaan fomoa vaan lukujen pähkäilyä ja täten 200kpl Lion E-mobilityä hieman OSTille. Paistaakohan tästä sarkasmi läpi… :thinking: Poistin hyvällä voittoprosentilla bittiumit tieltä pois hieman reilun kk pidolla.

Fyffeä jäi vielä ja Greenlane Renewables tälläkertaa pilkittävänä… Taas…

Gotta love OST ja kaupankäynnin helppous :smiling_face_with_three_hearts:

4 tykkäystä

Myin Fortumit, vaikka kasvuvaraa sielläkin on. Lion E-mobility avattu salkkuun, puolet Forzasta jäi käteiseksi odottelemaan korjausliikettä (tai sitten jotain muuta hypeä :joy:)

edit:typo

3 tykkäystä

Herranjumala senthään, minäkin ostin Lion E-mobilityä, ensimmäinen kerta eläessäni kun kosken tälläisiin “hype” osakkeisiin. :joy: Mutta kun tahtoi saada edes vähän jännitystä elämään. Hemmetin tylsää katsoa vaan jotain Keskon “kurssikehitystä”.

11 tykkäystä

Gevo myyty pois 5,9% upilla. Ei tullu vielä 20% hype tuottoa. @Miguel3 pitsköhä peesata? Ite omistanu 3-5 osaketta kerrrallaa ettei mee liialliseks toi hajauttaminen. Mut… olisha se kiva saada itekki joku tollanen yber osuma :beer::sunglasses:

E: mietin tässä lauteilla kuitenkin että en taida nyt euroopan bördee enempi sotkeutua.

4 tykkäystä

On tää ny kans. Aamulla vielä vaimolle ylpeilin, että nyt on salkku järkevän näköinen eikä tartte hetkeen koskea. Uhosin jopa, että tuskin avaan koko Nordnettia kevään mittaan kuin pari kertaa.

Pöh.

Hirveä suhmurointi aamusta lähtien. Tota vähän vähemmän (Aker Offshore Wind, Musti), tota vähän lisää (Sievi, Innofactor, Metso Outotec). Sitten vielä pitkävetoa Lion E-Mobilityyn, koska FOMO ja “ehkä sittenkin”.

19 tykkäystä

Kevennetty Saga Furs. Ostettu ensimmäisenä Suomessa GR Yaris.

14 tykkäystä

Fortumit pihalle 25% tuotolla @21,15€. Käteistä taas 20% salkusta.

2 tykkäystä

Myyty Arctic Zymesit aiemmin päivällä, tuli suht lyhyt pito, ostin edellisen osarin isosta dipistä. Seuraava osari tulossa ensi viikolla, heitin arpaan että markkinat tulevat pettymään tulokseen ja pois laivasta sitä ennen. Saatan ostaa taas itseni mukaan jos kunnolla lasketellaan. Ajan oloon yritys on erittäin laadukas mutta arvostustaso on hapokas. Ja en ostanut Lion E:tä ollenkaan :smile:

2 tykkäystä

Alkaa vähän jännittämään kova meno - myyty:

AMC, parin päivän swingi yritys mikä ei toiminutkaan. Tappiota 2%

Smart Eye, hetki sitten vasta hankittu. Aika tasan +/-0%

BFT, voittoa noin 40%

Myyntien syynä käteisten kasvatus mikäli karhut herää talviunilta. Fiksuun silmään toivottavasti myöhemmin halvemmalla taas mukaan.

3 tykkäystä