Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Pieni lisäys greenlanea.

2 tykkäystä

Tänään tuli vielä lisäys orbital energyä tasan 4$ ja nyt +20% taulussa pieni kevennys näihin ja voitot saa jäädä pyörimään

Vaimollakin on salkku, jossa sekä AOT ja OST. Näitä ei tule oikein seurattua, vaikka minä niitä hoidan. Siksi ostin Enphasea ja NextEra energyä ja Sleepy Joe hoitaa homman.

2 tykkäystä

Tankannut lisää Spaccia Pontem eli silta latinaksi. Vetäjä entinen CNHI:n CEO.

Nokiat myyty, noin 18% voitolla. Voi olla että oli virhe, ja voi olla olematta.

1 tykkäys

Auts :grimacing: taisi lähteä heti tuon jälkeen raketoimaan

5 tykkäystä

Ostettu.

Vuzix Corporation. Vuzix on johtava älylasien ja lisätyn todellisuuden (AR) tekniikoiden ja tuotteiden toimittaja kuluttaja- ja yritysmarkkinoille.

Hyvä meno päällä. Mielenkiintoinen yritys.

Muutama hyvä artikkeli.

7 tykkäystä

Myyty

  • GEVO parin päivän pidolla +15%
  • TRIT samoin kahden päivän pidolla -5%
  • EH viikon pidolla +81%
  • PLUG viikon pidolla +7%

Käteistä mahdollista dippiä varten, korona uutiset kun tuntuu olevan koko ajan negatiivisempia. Pieni mahdollisuus et uusi muunnos pudottaiskin pohjan rokotuksien tehosta.

1 tykkäys

Ilookabout vielä erä 0,53 tuli otettua.

3 tykkäystä

Perjantai-alkuillasta pientä ostelua ja nyt palasin kojeelle, Palantir menikin koillista kohti ja CCIV näköjään piikannut välillä mukavasti. No, opetellaan holdailemaan tällä kertaa :blush: Mukavia prosentteja myös Gevolta, sitäkin holdaan. Kärsivällisyyden opettelua vaikka riskiä onkin. Taidan ostaa vielä XPEV-rivinkin.

1 tykkäys

Täyttä ymmärrystä vailla myin neljäsosan Plug Powerista +250%.

Kuuluuko nyt sanoa, että ostan myöhemmin takaisin halvemmalla?

18 tykkäystä

Palantir myyty 31,80. Tänään nousi hyvin. Yli 20% tuotto runsaassa vuorokaudessa. Luulen että tulee pieni rekyyli alas näin lujan päivänousun jälkeen.

4 tykkäystä

Otin illasta vielä pilkillä Tui AG position täyteen pitkään salkkuun
Lisäksi ostin päivällä elämäni ensimmäisen öljylongin ja oikein riettaalla vivulla kun wti oli -2,3% kohdalla.
Veivisalkussa on nyt kivasti käteistä maanantaille.

1 tykkäys

Greenlane lisäys @2,53€. Pitkässä salkussa.

5 tykkäystä

Tankattiin avauksessa lähteneeseen nousuun viimeinen lisäys PALANTIRia. Vähän tuo on paisunut kun tuli useampi lisäys tällä viikolla, mutta jätetään nyt vielä keventämättä ja odotetaan demopäivää ja osaria. Sisäpiirin myynnit kyllä vielä pienenä karhu-lippuna muutama päivä kvartterirapsan jälkeen, toki karanneiden arvostustasojen lisäksi. Tosin kukapa näillä markkinoilla jälkimmäisestä piittaa kun on mielenkiintoinen persoona johdossa, instikat tankannut, Crameri tykkää longina, vaihtoa riittää ja fomo-foorumeilla fomoillaan.

Nyt on melko pitkälle käteiset markkinoilla. Sitten kun jotain myyn tai lisäilen rahaa niin täytyy etsiä joku sentti-lafka ja ilmottaa osto tänne niin @PAHVIMUKI voi ostella neljä laidallista perässä tyhjäksi :wink:. Miehekkäitä potteja kyllä kaverilla :handshake:.

5 tykkäystä

Lion E-mobility löysi tänään tiensä myös minun salkkuuni.

Sitten lisäsin vanhoja tuttuja: Isofol Medicalia sekä iterum therapeuticia. Molemmissa jännittävät viikot ja kuukaudet käsillä!

4 tykkäystä

Lisätty Sampo @ 35,75€

Lisätty Evolution Gaming @867SEK

Lisätty Opendoor @ 29,20$

Myyty Plug Power @ 65,61$ & 65,20$

Lähiaikoina tuli jo aloitettua keventelyt, ja positiosta kokonaan luopuminen oli jo silloinkin mielessä. Päätin realisoida nyt nämä ~500% tuotot tästä. Yhtiö on ehdottomasti yksi houkuttelevimmista vety-puolen toimijoista ja ymmärrän täysin minkä takia tästä osa pitää visusti kiinni. En ihmettelisi yhtään, vaikka tämä olisi +100$ lappu jo ensimmäisen vuosipuoliskon aikana, kun meno markkinoilla on railakasta. En toisaalta ihmettele myöskään, jos käydään reilusti nykyistä hintaa alempana. Salkussa, kun kaksi suurinta omistustani ovat edelleen NEL ja Ballard Power Systems → koen voittojen kotiutuksen riskienhallinnan takia järkeväksi liikkeeksi. Olen itse pyrkinyt myös pitämään kiinni ajatuksesta “hyviä sijoituskohteita on tarjolla aina” (vaikkakin niiden löytäminen on tietenkin asia erikseen) ja näin ollen oman lääkkeen maistaminen on nyt myöskin tässä paikallaan :grin:

12 tykkäystä

CCIV myyty osa pois 21,5$, ostaa takas jos dippaa. Ostin VGAC, myin jo kertaalleen tämän.

Tiistaina höylätty ~30% SEYE positiosta pois @230, jenkkien auvautuessa tiistaina osto EHANGia @45,9. Ja hetki sitten tuli laitettua viimeisetkin (opiskelijan) kolikot töihin kun haaviin tarttui iLOOKABOUT @0,63

2 tykkäystä

Osto: iLOOKABOUT Corp

6 tykkäystä