Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

Täällä kans NAKD lisäys $1,35 kun tunti sitten vielä ostin $0,895. Vanhan sananlaskun mukaan, ahneella on paskanen loppu, mutta minkäs sille voit kun on jäänyt GameStopeista ja Noksuista paitsi.

3 tykkäystä

Ja vielä YOLO madnessiin KODK pieni siipale

Kiitokset NAKD vihjanneelle, sain tappioita kurottua pois ja pieni positio jäi sisään varulta huomista varten, jos sama iloittelu vielä jatkuisikin. :slightly_smiling_face:

8 tykkäystä

Myyty Nokia @ 4€

Tämä ei ollut ihan fiksuimpia vetoja tänään. Käteiselle tuli tarvetta ja ajattelin ehtiväni ostaa Nokiat takaisin vielä maltillisin hinnoin. Kyydistä jäätiin pois.

Myyty Royal Dutch Shell @ 1315GBX

Myynti käynyt aika ajoin mielessä ja tänään lähti nyt matalammalla kynnyksellä muutama ”mörnijä” pois salkusta. Osan näistä rahoista aion siirtää Fortumiin.

Myyty Visa @ 197$

Visa lähti nyt vastenmielisen halvalla pois salkusta ja vielä päivä ennen osavuosikatsausta. Odotan hyvää osaria yhtiön osalta, mutta epäilen, että kurssi ei kovinkaan reippaasti tule nousemaan sen seurauksena. Siirretään rahat nyt paremmin tuottaviin kohteisiin, kun pörssi käy kuumana.

Ostettu Plug Power @ 65,95$

Hyppäsin takaisin Plugin kyytiin, kylläkin hieman pienemmällä positiolla, koska veikkaan, että kurssi tulee kohoamaan vielä reilusti lähiaikoina. Käteiskassan määrä alkaa olemaan huima ja yhtiö varmasti käyttää nuo rahat viisaasti parantaen asemaansa vety-sektorilla. Lähtökohtaisesti olen ajatellut pitää kuitenkin tätä positiota vain hetken, jos en päädy keventämään muita yhtiöitä salkussa.

Ostettu EHang Holdings @ 79,50$

Hieman hirvittää hypätä tämän kyytiin näillä ja vielä selvästi isommalla positiolla, kun aikaisemmin → mutta lähiaikojen uutiset yhdessä ARK Investin Big Ideas 2021 läpilukemisen jälkeen saivat lähtemään pelaamaan tämän kanssa. Koitetaan nyt ottaa ilo irti markkinoista

Lisätty Fortum @ 21,20€

Lisätty Freeport-McMoRan @ 25,98$

Lisätty Impact Coatings @ 31,60SEK

Lisätty Pinterest @ 63,75$

Lisätty Evolution Gaming @ 832SEK

13 tykkäystä

Ehang Holdings Lisäys
Bloom Energy Lisäys

15 tykkäystä

Ostettu TRIT @ 8,05 USD 300 kpl. En kaipaa kuuta taivaalta, mutta pienelle vuoristorata-ajelulle en sano ei kiitos. :wink:

1 tykkäys

Olin jostain tullut siihen luuloon, että jos joku yritys noteerataan kotipörssissä, niin sitä ei saa ostaa muualta. Noh, päätin kokeilla ja Nyse-Nokiat ilmestyivät salkkuuni hieman ennen yhtätoista. Tällä pohdinnalla naamioin testiksi koko homman ja asian järkevyyden punnitseminen ei aiheuttanut minulle suotta tuskaa.

3 tykkäystä

Nakd junaan 0.9 0.85 ja 1.00. Joillain satasilla

7 tykkäystä

Otin sitten piruuttani testiin tuon SPCE:n. Eipä ole tullut tällaistakaan harjoitettua, mutta kokeillaan. Hulluahan tämä on, mutta ei kai tässä voi muuta kuin sopeutua. Kunhan nyt “edes” tuplaisi :smiley:

Tänään myyty salkusta GLNG ja TNK, niin sai Degiron tilille leikkirahaa…

1 tykkäys

Periaatteessa noin. Suomessa ei saa omistaa osakkeita hallintarekisterin kautta. Tämä koskee Suomessa verovelvollisia yksityishenkilöitä. Nokia NYSE:ssä onkin ADR (osaketalletustodistus). Käytännössä siis ”osake”, mutta ei kuitenkaan.

Ettei mene ketjun aiheen ohi, niin SPCE tarttui myös salkkuun. Nakufirma meni sivu suun kun oli muuta tekemistä. On tämä hullua menoa.

Huomenna harkitsen keventäväni indeksirahastoja, niin saa liikkumavaraa ja pystyy varattumaan paremmin ostamaan takaisin. Vaikka sitten kalliimmalla. :smile:

2 tykkäystä

On-topic:

Treidattu AMC:llä 14 USD → 18,50 USD reilussa parissa tunnissa ~30%; nykyoloihin aika surkea tuotto joo mutta itse tykkään katsella silmä kovana sitä kurssikäppyrää tietoisena siitä että myyntinappi on tarvittaessa sormen ulottuvilla mikäli liike muuttuu epäedulliseen suuntaan.

Sellaista maniaa alkaa kyllä olla ilmassa ettei yön yli uskalla jättää näitä lottolappuja muhimaan, vanhan viisaan varoituksen sanana toivon vaan että kaikki tietävät mitä ovat tekemässä.

Off-topic:

Ostettu avauspositio Kinross Goldia @ NYSE 6,80 USD ‘hieman’ foorumin viimeaikaisten kauppojen keskiarvoa pidemmän harkinta-ajan jälkeen.
.
Arvosijoitt… no joo, rohkaistuin trendiä vastaan ja kaivelin jostain Benjamin Grahamin pölyttyneestä kirjasta sellaisia tunnuslukuja kuin p/e (olikohan se price to ears, hinta per työntekijöiden korvaparit?) joka taitaa olla tämän ja ensi vuoden ennusteilla luokkaa 7 - 5 x… kuulemma halpaa kuin saippua, tiedä häntä sitten :man_shrugging:

4 tykkäystä

Itsekin tein päätöksen, että jätän NAKD:n yön yli, mutta näemmä unohdin stop-lossin tasolle 1,2$ ja ilmeisesti kurssi on juuri käynyt sillä tasolla sen laukaisemassa. Kevyesti harmittaa, vaikka tonnin tuotot tuosta tulikin.

1 tykkäys

Sori OT mutta tiedoksi ettei ainakaan nordnetin indeksirahastot realisoidu heti myyntitoimeksiannon hetkellä, kuten osakkeet:

Ja jottei pelkkää offtopicia niin NAKU osaketta täälläkin peliposition verran.

Naked in/out → 30% tuotto, joka toistaiseksi kulunut Spce:n laskuun joka ei raketoinut riittävästi tällä ajoituksella… jäi laukaisualustalle odottamaan huomista.

Lähdettiin jenkkiavaukseen 15% käteiskassan kanssa, käytiin 5% hujakoilla ja lopetettiin 15% käteiskassan kanssa. Eli lopulta luovuin:
PALANTIR loppuunmyyty,
WORKHORSE loppuunmyyty.
Hienoja lappuja oli ja jos rommailee reilummin hyppään mielelläni takaisin. Nyt oli vaan liikaa nousua tällä kertaa.

Yolo, rofl, lmao hengessä lisättiin vielä:
NAKED positio yöksi muhimaan tai sulamaan, ja vähemmän leikillä OROCO lisäys.

Nyt on kyllä sellanen sillisalaatti salkku etten tiedä mitä tosta sanoisi.

9 tykkäystä

Pakko sanoa että jos hinta pysyy huomenna ja noustaan lisää niin ei voi sanoa ku morjesta äijille. Ettei mene offtopic niin vähän alle tontulla meemistonkkia kans 0.9kh

1 tykkäys

Tuli otettua lopussa myöskin 2000kpl pelikasa nakuilu-brandia hiukan yrjön maku suussa @1.20 hintaan. No nyt kun vilkaisi, ei niin pahasti yrjötä enää, hävettää vaan tällainen lottoaminen😁

Toivottavasti toi hinta pitää huomiseen asti pintansa.

21 tykkäystä

Melkein kaikki Plugit pihalle @ 72,25$ ja 75$.
Plugit takaisin @ 63,7$.
ILA Osto @ 0,59$

Hulluut… tai siis nyky-markkinaan mukaan:
AMC @ 15,36$
NAKD @ 0,897$
NOK @ 6,5$

NAKD kävi jo yli 3$ jälkipörssissä… huh… :smiley: Ei ainakaan tylsä viikko ole ollut…?

4 tykkäystä

Bidenin boostaamasta Workhorsesta höylätty puolet pois $35 hintaan (ostettu $15). En ihmettelisi jos valutaan taas jossain vaiheessa takaisin $20 tienoille. Palantirin ja Virgin Galacticin ulkoiluttaminen myös harkinnassa mutta kerkesi laskea päivän huipuista sen verran paljon että saivat jäädä toistaiseksi.

Pieni osa WKHS rahoista sijoitettu Nakediin $0,92 :rocket: :full_moon: :smile:

3 tykkäystä

Tämä viestiketju suljettiin automaattisesti sen saavutettua vastausten maksimimäärän 10000. Continue discussion at Ostin/myin juuri äsken -ketju (Part 2).