Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Päivän veivailut toteutettu, Edes takas veivaus Optomedilla tehty. Jälleen ehkä siinä tuli karkkirahat tienattua. Sen lisäksi avattu 15% kokoinen Rapala positio äsken. Tulevaisuus kertoo kauanko se viihtyy salkussa.

1 tykkäys

Salkun uhkapelisegmenttiä (n. 30 % salkusta) lihotettu taas taskun pohjalta löytyneillä hiluilla, kun ostin Better Collectivea 196 SEK:in pinnasta. Ei vain saa tämä huippufirma tuulta purjeisiinsa sitten millään, mitä matalaksi painunut RSI:kin todistaa. Samaan aikaan vedonlyöntioperaattoreilla menee lujaa, mistä myös BETCO pääsee nauttimaan. Vaikea nähdä suurta downsidea.

6 tykkäystä

Ostin kuukausisäästöilläni Harviaa. Posari sieltä tulee kohta kuitenkin.

21 tykkäystä

Tankkeripositio alkaa olla täynnä. Taas on lastattu erä Scorpio Tankersia kyytiin 17,50$.

On kyllä puskenut viime päivät läpi tukitasojen ja chart näyttää rumalta. Joko 17.50$ tasoilta alkaisi löytymään vihdoin vastustusta.

3 tykkäystä

Nokiaa otettu yhteen tyhjään salkkuun hitusen huomista Erkin osaria ajatellen.

1 tykkäys

Näköjään pilkkikelejä pukkaa näin heinäkuun helteillä… pitkästä aikaa osinkosalkkuun lisäys New Residential Investment Corpia @ 9.69 USD ~15% alennuksella book valueen nähden. Samoin lisätty Scorppareita @ 17.62 USD koska … no siinä taitaa olla -50% alelappu tällä hetkellä :man_shrugging:

Tuo 17.50 on yksi varteenotettava tukitaso, toisaalta kuvio näyttää hieman samalta mitä tapahtui vuonna 2019; silloinkin sen hetkiset huiput tehtiin juuri kesä-heinäkuun vaihteessa ja kurssi laski nopeasti ~30% käyden kurkkaamassa 200 päivän liukuvaa… pidetään hieman ruutia kuivana sen varalta jos tämä skenaario toteutuu jälleen…

7 tykkäystä

Pieni lisäys Kambi @418SEK

Ensi viikolla Q2 tulokset, joiden oletan olevan timanttia (Copa America & EM2020) Katsotaan silloin miten markkinat reagoivat tällä kertaa :sweat_smile:

16 tykkäystä

Lisätty palkkapäivän kunniaksi Kambi-longia (NN no 3) tasolta 415 SEK. :sweden: Upside valtava ja viputuotteessa hyvä turvamarginaali (stop-loss 300 pinnassa). Efektiivisesti Kambi nousi salkun 2. isoimmaksi heti Harvian jälkeen, ohi Kamuxin, Smartin ja Remedyn.

Katselin myös Arocelliä, mutta annetaan nyt vielä lasketella :wink: :sweden:

15 tykkäystä

Varmasti viimeinen Oroco lisäys @3,00

Edit: hetkinen… pieni varaus tuohon “varmasti” sanaan kun kurssi romahti heti kun ostin :flushed:

13 tykkäystä

Lisätty Marimekkoa @67.9€

Avauspositio Spinnova @12.3€

7 tykkäystä

Oroco lisäys @2.95CAD
Taas positio täysi.
Ostettu takaisin @3.33 tasolta myyty osuus

8 tykkäystä

Kambia hankittu jälleen hyviin Q2-tuloksiin uskoen. :sweden: Lisäykset myös edelleen harkinnassa.

8 tykkäystä

Ostin tänään:

° Wheaton precious metals @44.98
° Scorpio tankers @17.65

Tarkoitus hajauttaa uusille toimialoille ja hyötyä hyödykkeiden hinnanliikkeistä.

3 tykkäystä

Ei olekaan hetkeen tullut mitään osteltua, kun alkaa pördet olemaan suht kalliita, mutta nyt oli pakko napata ainakin pieneen swingiin 500kpl Scorpion Tankerseja @17.61, kun ollaan tultu kohtuu pudotus parissa viikossa ja RSI alkaa olemaan alle 30 pv/vk/kk/v tasolla, eli kohta luulisi tulevaan liikettä ylös takaisin. Tietty huomenna erääntyy heinäkuun optiot ja jenkkilässä on päässyt karhut irti sekä shorttaus lähtenyt aivan lapasesta, eli saatetaan käydä jopa alle 17 tai jopa 16 taalan hintojen vielä, mutta oma näkemys (vaikka hyvin usein väärä) on, että nyt ollaan jo todella lähellä pohjia.

8 tykkäystä

Myynti: Athersys -positiosta puolet pois, omistus oli ~35% turskalla. Loput jätän salkkuun muhimaan, jospa se joskus sieltä nousisi. Tai sitten ei. Onneksi oli kohtuu pieni painotus, kolmisen prosenttia salkun arvosta. Voittomahdollisuus “ääretön”, tappiomahdollisuus vain 100%.

Osto: Omega Healthcare Investors. Osinkoa jauhamaan.

Forward-osingot nyt 4150$/v. Ajattelin nyt himmata ostojen kanssa, kuukausisäästö saa juosta 800€/kk. Käteisvarojen kasvattelua. Palkkakin tulee olemaan elokuusta alkaen pienempi mitä vuoden ensimmäiset 7kk, kun ylitöitä ei kauheasti pysty enää tekemään, tunnit lähes täynnä jo toukokuusta lähtien…

6 tykkäystä

Myyty: Tecnotree (+30%)
Syynä se, että uskon saavani varmempaa voittoa muualta tämän nousun jälkeen :grinning: Myöhemmin ostan mahdollisesti takaisin, jos hinta alenee.

10 tykkäystä

Lisätty Oroco taas kerran

18 tykkäystä
37 tykkäystä

Lisätty Oroco @ 2,99

8 tykkäystä

Lisätty Bloom Energy.

4 tykkäystä