Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

100kpl Rapalaa @10,8. Nyt sitten parempi istua käsien päällä kerta kyytiin lähdettiin.

Minilongit evosta pihalle 10% voitolla.

6 tykkäystä

HKScan pihalle @ 2.28. Tuloskäännettä saa edelleen odottaa. Jäi käteen n. 12% voitto vuoden odottelusta. Jatketaan seuraamista ja ehkä alle 2e voi harkita.

2 tykkäystä

Scandicia ostettu eilen, nyt odotellaan käyttöasteen nousua…

1 tykkäys

Eilinen ilta meni Rapalaan tutustuessa. Jotenkin tuli Harvia fibat, johtopäätöksenä siitä 1000kpl lisää taskuun.

15 tykkäystä

Smarttia ylipainoon @220

Tämä poikkeuksellisesti lyhyempään pitoon. Kurssi lasketellut jo maaliskuun tasoihin, eiköhän tästä suunta ole taas kohti koillista viimeistään Q2 rapsan aikoihin.

9 tykkäystä

Ostettu uutena Nokiaa 1200 kpl @4,87 ja lisätty Smart Eyeta 233 kpl @223.

9 tykkäystä

Puolison salkkuun Tecnotree tä 1.04e hintaan. Jos laskee tietylle tasolle niin tuplaillaan ja ostetaan lisää.

3 tykkäystä

Harvia 10 kpl sekä lisäksi sama määrä Orthexia. Ensimmäistä kertaa käytin velkavipua (opintolaina), mutta kohde on mielestäni hyvä ja riskin arvoinen eli Harvia.

22 tykkäystä

Tecnotreetä puolet pois 1,030€. Aamun huippuihin ei kerinny… Viikko sitten harmitti kun en kerinnyt myymään 0,900 hintaan ja tuli hyppyri… Katsotaan miten liikkuu.

3 tykkäystä

Ensimmäistä kertaa isompaa siivousta salkkuun. En ennusta pörssiromahdusta, enkä “oletetun kuplan puhkeamista”. Käteistä salkkuun ihan siitä syystä, että salkku turvonnut mukavan kokoiseksi omaan säästöasteeseeni nähden, ja käteinen tuo mielenrauhaa tulevaan. :slight_smile:

Myyty:

  • N. 10% Harvia positiosta
  • N. 10% Qt positiosta
  • N. 10% Efecte positiosta
  • N. 10% EVO positiosta
  • N. 10% Kamux positiosta

Puhtaasti voittojen kotiuttelua, ja kassan kerryttämistä. Käteispaino nyt 9,5%. Muutama kevennyskohde vielä mielessä, jos tuulet on suotuisat alkuviikosta.

23 tykkäystä

Tänään salkkuun uutena lappuna Kambia @419 vajaan 3% painolle. Aiemmin viikolla pieni Evo-lisäys @1390.

3 tykkäystä

Myyty NEL Asa pois viimeistäkin lappua myöten. Pieni siivous, murusia kokonaisuuden kannalta ja homma tuntuu sellaiselta säkki päässä näpertämiseltä, että en nähnyt järkeä jatkaa mukana.

8 tykkäystä

Avidlyä tuli napattua 1000kpl, kun mainospuolelta tuli niin kovia kasvulukuja. 3kk kurssi ollut rauhassa tuossa 6€ tuntumassa ja hieman rauhoitellut kovan nousun jälkeen. Veikkaisin, että ihan hyvä osari on tulossa. Osariin tosin vielä vajaa 1½kk, mutta tiedä vaikka pukkaisi posaria sitä ennen.
Eilen oli Evot menneet stoppariin ja lisäksi tuli veivattua vähän Nasse shortilla. Periaatteessa Evoa voisi holdailla pidempäänkin, mutta siinä arvostus toki aika kova, enkä varsinaisesti tykkää rahapelaamisesta. Markkinoilla saattaa ihan hyvin tapahtua jotain byrokraattisia rajoitustoimenpiteitä, joten 40+ PE-kertoimet sinänsä vähän riskisiä. Toimialalta salkussa vielä Kindrediä, jonka kertoimet vähän edullisemmat.

3 tykkäystä

Lisätty vielä erä Carasentia kurssiin 34,4 NOK.

6 tykkäystä

Osto Scandic hotels AB @35.45 (Q2 ulkona ja kyseisen puljun yhdessä hotellissa viime vklna aivan täyttä joten seurantapositio avattu).

2 tykkäystä

Ahneuksissa siirretty Chromogenicsissä olleet pääomat Kambiin @418. Josko sitä sitten ensi viikon osareiden jälkimainingeissa saisi irrotettua lisääntynyttä pääomaa takaisinpäin…

3 tykkäystä

Eilen Scorpio Tankers lisätankkaus.
Tänään SmartEye:ta pieni siivu.

2 tykkäystä

Tehtiin kihlatun salkkuun perinteiset kuukausisijoitukset. Tällä kertaa ostoslistalla olivat Smart Eye ja Orthex heti avauksesta. Molemmat löytyi jo ennestään salkusta ja kummankaan hinta ei ole noussut juurikaan alkuperäisten ostojen ajoista.

11 tykkäystä

Tecnotree rahoilla lisää Optomedia, kun mukavasti punertaa. Nyt on tyhmyyksissä myyty Optomed positio kerätty takaisin :sweat_smile:

6 tykkäystä

Scandic tarttui 35,79sek hintaan. Nouseva kurssi houkutti ottamaan salkkuun vähän lisää. Ennen koronaa ostettu kalliimmalla ja nyt täydennetty halvemmalla parin vuoden aikana. Kulkee suunnitelmani mukava omistaa käyttämääni palvelua osastolle.

1 tykkäys