Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Ostin hieman myös Qt:ta ja Sosia

4 tykkäystä

Aiemmin kevennetyt quutit takaisin korkojen kanssa. Hinta about sama 61€, mutta määrää lisätty
Kevennyksillä tehty muita tuottoja välissä. :relaxed:

5 tykkäystä

Realisoitu tappiollinen NoHo positio @6,74. NoHo oli hankinnasta lähtien salkun tietynlainen murheenkryyni, monesti oli jo sormi liipasimella, mutta katseltu ja katseltu. Pienemmätkin tappiot olisi saanut tästä, mutta myyntipäätös on ainakin harkittu huolella. Jään seuraamaan tilannetta, mutta vaihdetaan voittavaan hevoseen tässä kohtaa.

Lisätty QT:ta @62,20. :rocket:

6 tykkäystä

Lisätty QT 30% 62,0
Merkkejä lisätty :rocket: :rocket: :rocket:

6 tykkäystä

QT lisäys ja keskihinnan selkeä nosto. Alkoipa perjantai ratkiriemukkaasti :slight_smile:

7 tykkäystä

Viesti siirrettiin ketjuun: Kysy & vastaa -ketju sijoittamisesta

:raised_hand_with_fingers_splayed: Täällä myös kokeiltu yolofomo-treidaamista. Hypätty $NAKD kyytiin 0.4, jäi stoppariin 1.2. Uusi positio 1.3 ja kauheella jännityksellä yön yli holdiin (AMCn ja CTRMn kanssa). Avauksessa 60k€ plussalla, etusormi kramppasi (henkisesti) myyntinapin päällä enkä vaan saanut myytyä, sitten katselin kuinka päivän voitot sulivat -4k€ pakkaselle. Nyt harjoitellaan pettymysten käsittelyä ja omien sijoitussääntöjen noudattamista. Monta paikkaa oli vielä myydä ok tuotolla, mutta en vaan ahneudeltani saanut aikaiseksi. Sijoitussääntöihin tuli pari riviä lisää.

Samalla ensimmäinen postaus foorumille. Vaimo ei jaksa kuunnella, lapset eivät ymmärrä ja jonnekin täytyy avautua. Hieno yhteisö täällä, puolisen vuotta tullut yhä aktiivisemmin seurattua ja nyt uskaltauduin vihdoin kirjoittamaan. Hilirimpsis!

117 tykkäystä

Ostin posarin jälkeen lisää Qt:tä: 69kpl @ 63,2 EUR

6 tykkäystä

ostettu Qt ennen posaria 57.8 EUR 18 kpl kerrankin osui lankulle!

21 tykkäystä

Ostettu avaus positio SSH:ta. Positiivista uutisointia ollut viimeiset kaksi kuukautta ja katsotaan, mihin tämä tästä lähtee. Tämän päivän yritysosto luo hyvän pohjan tulevaisuuden kasvulle. Tunkelo saanut selvästi aiempaa toimaria nopeammin asioita aikaan ja strategiaa on terävöitetty.

Ostettu Nordnet.:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

2 tykkäystä

Näköjään vuosipäivä palstalle liittymisessä ja tämä on ollutkin aivan uskomaton vuosi, etenkin tämän viikon keskiviikkoaamuun saakka, jolloin kirjattiin taas uudet salkun ath-lukemat, minkälaisia ei olisi voinut vuosi sitten kuvitellakaan olevan. Se minkälaisia virheitä ja hätiköityjä liikkeitä tuon keskiviikkoaamun jälkeen on tullut tehtyä ja minkälainen muutos niillä on ollut mielialaan muutamassa päivässä on vaikea uskoa todeksi.

Eiliseen pomminvarmaan Nokia betsiin tuli tietenkin “lainattua” rahoitusta mm. QT:sta, jonka piti olla selvä laskija lyhyellä aikavälillä. Kokonaisuutena veiveistä jäi siis käteen tappiot Nokiasta, luovutusvoittoverot QT:sta ja QT:n posarin missaaminen.

Ei tässä oikeasti ole peruutettu salkun ath-lukemissa, kuin pari viikkoa taaksepäin, mutta psykologisesti tämä tuntuu tällä hetkellä paljon suuremmalta asialta. Kehityskeskustelut pidettävä itsensä kanssa viikonloppuna.

41 tykkäystä

Ostettu kevyt avauspositio Nanoformia. Kallista? Kieltämättä. Spekulatiivista? Sitäkin, mutta tarina etenee lupaavasti ja potentiaalia on vaikka mihin.

1 tykkäys

jepa! Qt isompi tankkaus kaikki kevennykset takas. ostot 61-62 paikkeilta! Hieno posari, joka oli vieläpä tupla posari, kun runtime oli negari, mutta covid päättyy ja autotehtaat rullaa. Hyvin on kehittäjälisenssit saatu uudistettua ja kauppa kai käynyt sitten muutenkin kohtuullisesti ja vertailu kvartaalikin taisi olla suht vaativa!

3 tykkäystä

Kevennetty Incappia @ 18,75 oli vähän liian suurella painolla kun tuli hamstrattua osakkeita tuosta annista. Tarve myös käteiselle tässä kurssiheilunnassa.

Hiihtolenkin aikana tunturin ympäri oli tapahtunut kummia.
Top 3 positioni Qt, jota ostettu to-pe aamujen dipeistä takaisin, tuo valoa risukasaan ja tunturin kaamokseen.

Siitä innostuneena ostin Norsk Hydroa.

5 tykkäystä

Vuodenvaihteessa myin Qt:t @61.00 aot:lta sijoitusasunnon hankintaa varten. Nyt lisätty 1/2 alkuperäisestä possasta takaisin Ost:lle @61.20. Kerrankin tuntuu ettei mennyt ajoittaminen täysin reisille.

6 tykkäystä

HydrogenPro Vielä yksi lisäys…

8 tykkäystä

Myin QT:t tahapulassa pois alkuviikon dipin aikana. Tarkoitus ostaa takasin ennen tulosjulkistusta. En valitettavsti ehtinyt takaisin ostosta tekemään kuin 20%…
Kyllä kirpaisee.

3 tykkäystä

:mega: Lisäys: VanEck Junior Gold Miners ETF (G2XJ)

2 tykkäystä