Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Cityconin treidi pikkuplussalla ulos 7,23€ (myynti 2790 kpl). S&P:n tekninen kuva huolestuttaa, ja vähän ihmettelen miksei OMXH ole lähtenyt vielä mukaan kunnolla lasketteluun (laggard-reaktio tulossa?). Pahimmassa tapauksessa jätän vaan rahaa pöydälle, mutta katsotaan jos Citycon hakisi vielä uuden low:n :slight_smile:

5 tykkäystä

Ja taas lisää Orocoa kun kuparin hinnan laskun myötä tulee alaspäin

10 tykkäystä

Höyläsin myös Citykonnaa hieman pienemmäksi salkussa ±0 taisi noille tulla.

Myyty pieni siivu PLUG (6%). Nyt on omat pois ja loput jää pitkään pitoon.

Lisätty PLTR, ENPH, ACC.OL ja KAHOT.OL

Lisäksi avauspositiot HDLY.OL ja ELABS.OL.

2 tykkäystä

Höylätty lisää Plugia eilen 36 dollaria ja tänään 32 dollaria. Jäljellä enää 10% n.8 dollarin lappuja. Lisätty hieman Kamuxia ja Talenomit takaisin salkkuun tasan 4 euroa alempaan hintaan.

4 tykkäystä

OST:llä turvasatama Sampoa ulos 37,08€ ja tilalle Digital Turbine 72,12$. 4% salkun arvosta tähän liikkeeseen ja vaihdetaan toiseen suuntaan, kun APPS palaa 84$ tasoille.

2 tykkäystä

Periä lisää taasen kun 17$ toimari läpsähti :slight_smile:

1 tykkäys

Laitoin puolivitsillä DCRB pilkin 2000kpl @10.08 ja sehän oli tarttunut. Näkisin että viimeistään nyt tässä on hyvä riski-tuotto suhde :smile: (tarkoitus ei ole missään nimessä pitää yli mergen). Ja ulos @10.35.

7 tykkäystä

Lohiloa tankattu hintaan 39,70 sek. Jokohan kohta mennään

5 tykkäystä

Zignsec ja EQ lisäilty.

2 tykkäystä

Kamuxia tankattu 13,00 €, kyllä kelpaa :red_car:

9 tykkäystä

Vielä kerran puukosta kiinni ja THCB lisäys @11.25. Tänään ilmoitettiin jatkoaikaäänestyksestä mergerille, eli ensi kuun lopussa viimeistään äänestys ja siitä voi sitten tulla vielä 3kk jatkoaikaa. Huonoimassa tapauksessa merger vasta heinäkuussa. Kuitenkin parit muutkin SPACIT (SPAQ,FMCI) olivat samassa tilanteessa ja jatkoajan jälkeen merger-ilmoitus tulikin parissa viikossa. Katsotaan josko historia toistaisi itseään. Muutenkin omasta mielestä THCB on parhaimmasta päästä, kuukaistasolla RSI on huidellut pitkään alle 30 ja paniikkimyyntien jälkeen tämä saattaa ottaa oikein mukavan pompun ylös.

11 tykkäystä

Alettu korjaamaan viime vuoden lopulla tehtyä sijoitusvirhettä eli Kamuxin myyntiä. Niinhän sitä sanotaan että aina pääsee kalliimmalla takaisin. Edellisen tulosjulkkarin jälkeen kun lähdettiin rikkomaan 15, pohdin että tuo juna meni lopullisesti.

Mutta niin se markkina vain tarjoilee tilaisuuksia korjailla, vaikka vähän kalliimmalla… Kamux 13€ omalle sekä perheen tileille.

15 tykkäystä

Kamuxit pihalle 13e hintaan. Jotenkin sellainen fiilis että alempaa käydään vielä hakemassa vauhtia.

2 tykkäystä

Myynti:

  • Cell Impact :sweden: @43,5kr, koko potti ulos +75% voitoilla… vähän jännittää tää meininki et seiftataan vähän selustaa ja tiivistetään salkkua :person_shrugging:t3:
1 tykkäys

Toinen SmartEye longi tarttui kyytiin @225 tasoilta viiltävään piikkisika indikaattoriin luottaen :smiley:

2 tykkäystä

Ostin faronia eilen ja tänään. kohti kellaria ja sen ali :chart_with_downwards_trend::chart_with_downwards_trend:

5 tykkäystä

Citycon entry 7,19€. Sitowise ulos 8,30 ja 8,40, orthex ulos muistaakseni 7,60-7,50. Äkkiä sitä unohtuu asiat

2 tykkäystä

Johan meni veivaamiseksi. Smartt E:t ulos eilen 239,50. Näillä tänään Scorpiota 17,5. Kyseiset laput ulos klo 18:27 18,78 USD ja takaisin kiinni Smart E:n 225,50. Hyvä veivi sikäli, että lähes kuitannut tämän pakkaspäivän toistaiseksi.

9 tykkäystä

Rönsyjä ja lottolappuja muutama ulos
Skills lisäys
Digital turbine ostettu 2 päivää sit myyty siivu isompana takas 92d-72,8d