Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

image
Exit koko Ilkka-Yhtymän swing. Tuottoa 46 päivän holdilla n. 8,24%, eli n. 4095€. Olipa tuskallista tehdä näin ison position exitiä näin vähällä likviditeetillä.

42 tykkäystä

Ostin tonnilla Canoon osaketta seurantaan @8,44. Todella hieno sähköauto, jolla näkisin hyvän tulevaisuuden mikäli saavat tuotannon käyntiin. Osake rysähti vuoden pohjiin liiketoimintamallin muutoksesta ja kariutuneesta Hyndai kuviosta johtuen (perus case ei muuttunut mihinkään).

2 tykkäystä

Kevensin Exel Compositesia noin 1/3 positiosta @8,95, kun jotain täytyi välissä höylätäkin. Oikeastaan koko 4-6€ ostojen aikaan odottamani ja toivomani kehityskulku on tullut toteen ja jatkokehitys riippuu paljon yhtiön ulkoisista tekijöistä. Sinänsä monenlaiset globaalit kehityskulut ovat yhtiön puolella ja siksi roikun vielä pienemmällä positiolla mukana.

3 tykkäystä

Irisity AB positio avattu @ 66 SEK.

“We increase our motivated value in Irisity to SEK 85-87 from SEK 54-56. The reason is that the recently announced agreement with Milestone has led us to review”

https://epaccess.penser.se/analys/avtal-med-milestone-samt-positiva-signaler-andrar-riskbild/

3 tykkäystä

Minä möin puolet pois, kun en ole ihan kartalla.

5 tykkäystä

Myin OST:ltä Einhell AG pois, kun maksaa osinkoja ja ostin tilalle Tecnotreetä.

Einhell tuli ostettua tasan 100€ hintaan tammikuun 15. päivä ja nyt ulos 124€. Olisi pitänyt myydä pari viikkoa ostosta, kun on sen jälkeen vain mörninyt 120-125€ väliä. Nyt arvatenkin ottaa loikan ylöspäin, kun 50 päivän liukuva on saavuttanut kurssin ja on sopiva paikka uudelle pompulle.

Tecnotreessä harmittaa, että isä kertoi ostaneensa sitä äidin salkkuun jo tovi sitten. Pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna juteltiin siitä lisää ja päätin ottaa sen tarkempaan tarkasteluun, mutta laiskana jätin sen odottamaan pääsiäislomaa. Hintahan tietysti pomppasi merkittävästi tässä välissä Inderesin raportin myötä, mutta pääsin hyödyntämään sitä oman sijoituspäätöksen teossa.

5 tykkäystä

Avaus alibabaa salkkuun. Osaketta lyöty oman näkemyksen mukaan jo liikaakin delistaus pelossa.

3 tykkäystä

Myyty Aktia positio hintaan 10€ kun täyttyi tuotto-odotus. Olisi varmaan pidempäänkin voinut holdata mutta etsitään muualta lisää tuottoa.

1 tykkäys

Ostin Smart Eye AB @254 ja Coupang Inc @46,3

19 tykkäystä

Myyty koko potti Berkshire Haddaway beetä. Keskitän salkkua hieman.

Ja jotta saisin omaan kaaliin niin kirjoitan tämän ylös

  • en osaa ajoittaa markkinaa makrotalouden perusteella, kuolen köyhänä jos vielä yritän
13 tykkäystä

Voxtur veivailut menny kyllä aiva nappii :rofl::rocket::cold_face: oon veivannu tätä noin 5-10 kertaa oikeesti. Takkiin on tullu vaikka ekasta isosta ILA paukusta otin hyvät voitot.

Nooooo nyt ollaan taas kyydissä hintaan 1,01. Enää en myy vaan istun.

Loppuun vielä lainaus meikän fiisastelusta! (Myin 0,84 :cold_face:)

43 tykkäystä

Minä sitten ostin nää sun myymät Ilkat. En tiedä pitäiskö kiittää… :innocent: Oletan että osingon irrottua ei notkahtais täysmääräisesti :thinking: Ostin myös sanomaa. näissä p/e olis alhainen jos maksaisivat osakekohtaisen tuoton osinkona. Jos ja jos :rofl:

4 tykkäystä

Lisätty Fortum @21,98€

1 tykkäys

Osto MercadoLibre @ 1562,33.

Ehti nousta viime viikosta, mutta edelleen -21% huipuista joten piti hypätä kyytiin. Aika näyttää oliko ajoitus OK vai olisiko pitänyt odotella uutta laskuviikkoa.

Älä huoli, et ole yksin. Ostin tätä ensin muistaakseni joulukuussa. 0,7-0,6x hinnalla. Tankkasin lisää 0,5x. Usko loppui ja kaikki pihalle 0,45. Nöyrin mielin takaisin kyytiin 0,7x hinnalla. Pari kertaa edes takaisin veiviä 1,1 osto ja 1,2x myynti peruspotti säilyttäen. Lisäfomotusta 1,39 ja sitten vielä laskuun 1,3. 1,1 kohdalla 2/3-osaa ulos. Loput työnsin pihalle 0,86 hinnalla. Ei vaan sopinut mulle. Tonni meni, mutta nyt ainoa mitä helvettiä tapahtuu ilman syytä lappu salkussa on lohilo.

Meni vain järki siihen kun kurssi seilaa missä sattuu ja puheet on mallia mitä Kanadan forumilla kerrottiin. Voi olla ihan hyvä yhtiö, mutta ei mun luonteelle.

Ennen kuin joku sanoo, ettei kurssin takia kannata tehdä päätöksiä, niin katsokaa inderesin kamuxin suosituksen vaihto lisää -tilasta ostoksi :wink:

10 tykkäystä

Ostettu Canoo @9,21 tekemään seuraa Arrivalille.

1 tykkäys

Scorpparit salkkuun rokkaamaan!

@18.87

9 tykkäystä

Bill Foleyn WPF (Alight Solutions) spac salkun pohjalle muhimaan 10,11$.

Sanani söin! APPS myyntiin vasta a’ 85,00$.
Osto 200kpl GLNG a’ 10,72$. Oma “analyysi” voi mennä aivan metsään tämän osalta, mutta nuollaan sitten haavat ja jatketaan taas.

1 tykkäys

Kolmas ja viimeinen ostos Medexus pharmaceuticalsia. Yksi salkun suurimmista sijoituksista. Luotto on kova.

3 tykkäystä