Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

“enää en koske” mutta taas avauspositio Tecnotreehen. Inderesin seuranta antaa hieman selkänojaa…

11 tykkäystä

Mantex AB tankattu reilummin aamusta.@ 2,1 SEK.
Käytin osan viikonlopusta caseen tutustumiseen ja kurssikäppyröiden ihmettelemiseen. Näemmä kannatti. Tällä hetkellä tälle päivälle nousua +15,61%

Tankattu myös Solteq @ 5,12 EUR. Itsellä löytyy uskoa firman suoriittamiseen. Taisi nousta salkkujen painavimmaksi positioksi <3

9 tykkäystä

Lisää Kuuttia kans. Nordean TP 97, joten hyvään hintaan sai tänään.

1 tykkäys

Osto Lion E Mobility AG

11 tykkäystä

Harviaa lisää :point_up_2: Hyvä Q1 pitäisi olla tulossa, kun uusia tehtaita saatu käyntiin ja asunto- ja mökkikauppa käy kuumana. Näkymät muutenkin houkuttelevat vuosiksi eteenpäin.

16 tykkäystä

Optomed lisäys heti aamusta tänään, myyty Huddlyt

Koneesta (oli salkun kolmanneksi suurin) puolet pois ja päälle muutama (pienen näppilyvirheen vuoksi ostettu) kappale Harviaa. Silmää haittasi, kun kappamäärä ei ollut mieleinen tasaluku. Jälkimmäisessä ei ollut mitään järkeä, mutta minulle salkussa pitää olla ripaus esteettisyyttäkin.

Rahat ovat jo pilkissä syöttinä. Ollaan hiljaa ja katsotaan, tuleeko mitään.

8 tykkäystä

No niin, eipä siinä kauaa kestänyt, kun 20 % lisäys aamusta lasketellutta Harviaa tarttui kiinni @30,95€. Entistä selvemmin salkun suurin 20,6 % osuudella, keskihankintahinta 23,50. Enää en uskalla nostattaa. Nyt vain reippain mielin kohti Q1 raporttia.

8 tykkäystä

Tuplattu Lion E-mobility Ag positio, posaria odotellessa.

7 tykkäystä

Pieni tankkaus Harviaa lisää @31,00

7 tykkäystä

Harviaa lisäilty myös hieman @ 31,00 erkkiä

6 tykkäystä

Harviaa 500kpl lisää 30,95.

9 tykkäystä

Harvian lisäys 30.90. Fronttausta osariin hyvissä ajoin :slight_smile: Vielä jäi tilaa lisäilyille

6 tykkäystä

Aika koitti Exel Compositesta luopumiseen. Osingot kuun alussa talteen ja mukava nousu siihen perään, niin päätin nyt sitten kasvattaa käteispositiota tämän osakkeen kautta. Lisäksi tulevaisuuden kasvunäkyvät eivät tällä hetkellä näyttäneet yhtä houkuttelevilta, kuin muilla omistuksilla.

Minun tuurillani Exelistä tehdään ostotarjous 1kk sisään…

6 tykkäystä

Viime viikolla Myyty Smart Eye positio otettu takasin. Pikkusen halvemmalla, mutta ±0 oikeestaan. Pääasia että sai takaisin ilman tappioita. En kyllä veivaa enään näin, vaan pysyttelen vaan kyydissä.

11 tykkäystä

PLUG:it pihalle @31,10

1 tykkäys

Ensimmäinen HYLIION osto @10,45usd.

4 tykkäystä

Osto SSAB. Uusi rivi. Aloituspaketti. Target Price:ien nostojen myötä. Toivottavasti en myöhässä tähän😅.

Vaikuttaa, että teräksen hinta on korkealla, luulisi näkyvän tuloksessa.
Kiitos SSAB:n ketjulle ja teräksen markkinakatsauksille.

1 tykkäys

Päädyin kauppaamaan Greenlane renewablesit. Päätöksenä oli että sai ilman verohuolia kaupattua ost:ilta ja laitan ne mieluummin Smart eyen dippiin ja Evolution gamesiin.

5 tykkäystä

Minimaalisia höyläyksiä sieltä täältä ja pikkuisia stoppeja aseteltu sinne tänne. On taas cash alle tavoitetason, mutta hyvin toimi… Mietin, että pitäisikö sitä rahastaa, vai kattooko vielä.

Inhottavaa, kun salkussa on oikeestaan timanttista kamaa, mutta kai sitä vois olla vähän vähemmän ja cash vähän enemmän… Ath oltais miinus tänää vähän miinusta.

2 tykkäystä