Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Sampoa kevennetty ja tankkaus Outokumpua (5,466€) JPM:n tavotehinnan 6,8€ BUY rohkaisemana.

1 tykkäys

Robit grouppia, käänne tapahtunut ja tänä vuonna kiihdytetään.

3 tykkäystä

Myyty 30% ylisuureksi kasvaneesta Neste positiosta, pääsin tankkaamaan tätä 44.8-45.5e paikkeilta hieman liikaakin ja suurimpien Indexien TA alkaa näyttämään sen verran huimalta että uskon korjausliikkeen osuvan lähi viikoille. Joten käteistä sivuun ostopaikkoja odotellessa. Osa käteisestä laitettu kuitenkin UPM:ään alle viikon swingin toivossa.

Myynti: Neste 179 lappua @ 48,6e
Osto: UPM 117 lappua @ 30,89e

Osto Rovio @6,98€ 215kpl. Hyvää settiä Rovio ketjussa uudesta julkaisusta (Darkfire heroes) ja muutenkin tuntuu että tämä ikuinen lupaus (pettymysten tuottaja) olisi nyt menossa oikeaan suuntaan.

4 tykkäystä

Ostettua NIO @ 90 kpl 37,20 USD positiivisen uutisvirran siivittämänä ja kurssi laskee…

1 tykkäys

ilkkaa lisätty
kahootin mukaan uudestaan hypätty.
atriaa lisää

3 tykkäystä

Tuplasin Telesten uutisen myötä. Mukava löytö oli kk sitten, nyt käännettä kohti

Kambi lisäys 530SEK :sweden:

  • Twitter rummut rummuttaa lupaavia säveliä sektorilta Q1 osalta ja omasta mielestäni pitkässä salkussa näkymät ovat valoisat
1 tykkäys

Kambi positio avattu 531SEK.

2 tykkäystä

Arocelliä viimeistä lisäystä tuossa 5,20 tasoilla.
Maksimi-riskitasoni mukaan jäi oma posi tosin vain 40000kpl tasoon.

Edit: jaa se oli ”viime hetket” sit, onnea kaikille mukana oleville :fire::fire::fire::fire::fire:

13 tykkäystä

Ja vielä toinen peliliike tähän päivään. Myyty Aspire Globalit (n. 65% voitolla) ja ostettu koko rahalla Alma Mediaa @9.60€ 160kpl. Aspire Globalissa hyvä pöhinä päällä mutta myyty hajautuksen parantamiseksi (Salkussa isolla painolla jo EVOa). Alma Media tehnyt viime aikoina fiksunoloisia yritysostoja (Netello jonka myötä Alma pystyy laajentumaan laajemmin digimarkkinointikentälle ja Nettix oy johon kuuluu mm. Nettiauto).

1 tykkäys

Arocelliä kolmasosa lisää @5,90SEK. Aiemmat ostot tein marraskuun lopulla @2,80SEK. Nyt noin 2,5 % salkusta.

8 tykkäystä

Salkussa vallitsi pieni teollisuus- ja toimialojen välinen epätasapaino, joten viilasin UPM:aa pienemmäksi, puolitin Nordea-position ja ostin vapautuneilla rahoilla Kemiraa. Sampoa en vielä tohtinut alkaa keventelemään, koska sillä on nähdäkseni vielä meille kaikille annettavaa.

Ilmeisesti ollaan siirtymässä entistä laajempaa hajautusta edellyttäviin aikoihin, josta syystä muutokset. Loppuvuoden kuukausittaiset säästöt menevät kokonaan ETF-puolelle.

1 tykkäys

Optomedia ja Tietoevryä lisäys. Kamux pihalle.

4 tykkäystä

Nesteet myyty pois .

1 tykkäys

Arocell-ketjussa sen verran lupaavan näköisiä laskelmia potentiaalista että lähdetty siihen tunnustellen mukaan!

2 tykkäystä

Olisikohan tällä palstalla hyödyllisempää että saisi myös lukea osto/myyntipäätöksen perusteita? Siitä kehkeytyisi jnvn vertaistukea muille sijoittajille. Lisäksi palstalle kirjoittava myös itse samalla reflektoisi omaa päätöstään ja sen perusteita. Ei olisi paha?
‘Myin 200 kpl Tokmannia’ on toki ytimekäs statement, mutta sen informaatioarvo on perin lähellä sitä, että Facebookissa joku neljäsosatuttu avaa sanaisen arkkunsa mieltymyksistään maksalaatikkoa kohtaan :wink:

15 tykkäystä

Tästä käyty useasti keskustelua, ei löydy konsensusta. He ketkä haluvat, kertovat perustelut mutta myös fiiditieto auttaa joitakuita bongaamaan firmoja.

Lisätty Arocellia @5,97. Avauspositio kasvanut jo 100% joten uskalsin sipaista 15% lisää. Lyhyellä tähtäimellä seuraan mielenkiinnolla mitä tapahtuu kun jenkit tänään herää ja näkee kurssinousun ja hieman pidemmällä tähtäimellä toivon FDA-hyväksynnän saamista.

10 tykkäystä

Arocell avauspossa, 10 000 kpl, hankittu. Tässä on pitkästä aikaa todella mielenkiintoisessa vaiheessa oleva yhtiö, joten päätin lyödä vetoa FDA-prosessin läpimenon puolesta!

6 tykkäystä

Palkkapäivän kunniaksi jatkettu Solteq-lisäyksiä, kun 100M€ mcapilla vielä saa tätä lupaavaa it-taloa: 500kpl AOT:lle hintaan 5,12€ :finland:
Näen vahvaa kehityspotentiaalia sekä liiketoiminnassa että arvostuskertoimissa, ja kurssi saattaa edelleenkin tuplata tulevan 12kk:n aikana. Ei kuitenkaan sijoitussuositus. Samalla n. 4%:n painolla salkusta löytyy myös Innofactor.

6 tykkäystä