Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Harviaa täydenetty @40.05 sen verran, että nousi salkkuni suurimmaksi suomalaiseksi omistukseksi ja salkun top-3 joukkoon n. 14% painoon :finland:

Perjantaina harmittelin kun ei tullut tehtyä pitkään suunniteltua Harvioiden siirtoa AOTilta OSTille, olen kyttäillyt siihen sopivaa dippiä verojen säästäminen mielessä. Pääsin pohdinnassani kuitenkin siihen, että kun Harvioita ei ole tarpeen myydäkään ennen hankintameno-olettama 40% tavoittamista, niin mikäpä niitä AOTilla säilöessäkään, osinkokin toivottavasti pysyy vielä jatkossakin maltillisena. Uusimman erän ostin kuitenkin vihdoin OST puolelle, jos kurssin kanssa pääsisi vaikka hieman pelattaamaankin.

11 tykkäystä

Lisäsin Harviaa @40,30€ hintaan kun kerran varsin huokealla lähtee. En tiedä oliko hieman liian aikaisin, koska aika usein tuppaa tällaisissä suurissa liikeissä ensimmäisen päivänä tulla kova nousu, jota seuraa viikon parin lasku, mutta voin vielä myöhemmin lisätä lisää. Nämä lisäykset tuskin jäävät kovin pitkäksi aikaa vaan lisäyksien tarkoitus on hyödyntää momentumia. Minulla oli ylimääräistä käteistä, jolle en ollut löytänyt pitempiaikaista kotia.

10 tykkäystä

Lisätty Harviaa @ 40,25€

Tämän yhtiön löylyissä kelpaa istuskella…

Ps. Nousi samalla salkun 2.suurimmaksi omistukseksi :muscle:t4:

5 tykkäystä

Harviaa @40,15. Ainahan nousevaan kurssiin ostaminen tekee kipeää, mutta tällä kertaa uskon että nousua riittää vielä hamaan tulevaisuuteen.

7 tykkäystä

Arocell tuplaus kun hyvin dippaa!

5 tykkäystä

Harviaa sujahti kans ostille hieman lisää ja näinollen yhtiö näyttelee suurinta roolia salkussani. Olen hyvin iloinen kahdesta syystä: sain tätä laatuyhtiötä alle 30 p/e:llä, ja tuli samalla 5,5 euron keskihintaa nostettua aika reippaahasti vaikka vähän pahalta tuntui. Olen todella ylpeä että uskalsin tehdä näin reippaan keskihinnan noston, joka yleensä on ollut meikäläiselle vaikeaa. Parhaat uskaltaa nostaa keskihintaa. Tuntuu et jonkinlainen itsensä ylitys tuli tehtyä. :muscle::muscle:

Miksi osto? Hinta-laatu-tuotto-riski-suhde kohtasivat, ei sen kummempaa. Sanottakoon nyt vielä, että koko vuoden olen hyväksynyt positiivisten yllätysten sarjan koronan syyksi, mutta enää ei selitykset riitä. Tässä on firma.

33 tykkäystä

Lisätty Harviaa 40,25 €. Compounder-yhtiön lisäystä nousevaan kurssiin, mikäs sen parempaa.

10 tykkäystä

Evolution Minifutuuri myyty 43kpl @352sek profittia +50%

Toinen evo futuuri saa jäädä salkkuun, enemmän vipua. Myynti toimareita lisätty salkussa.

Sell in may and go away.

2 tykkäystä

Lisäsin Harviaa 40,15 €. Kävi tuuri kun viime maanantaina munasin ja ostin vahingossa Harviaa satsin AOT:lle, vaikka tarkoitus oli ostaa OST:lle, No ostin sitten saman satsin OST:lle ja ajattelin kohta myydä pois AOT:ltä. Nyt taisi nousta suurimmaksi yksittäiseksi omistukseksi.

7 tykkäystä

Ja Harviaa lisää tasolta @40,1e :relieved:

4 tykkäystä

Tokmannin lievä ylipaino kevennetty
Uutena rivinä Dovre

6 tykkäystä

Satsi lisää Harviaa 40,25 €. Ruoskin itseäni hieman myöhäisyydestä, tarkoituksena oli meinaan ostaa kyseinen satsi jo viime viikolla. Perjantai-illaksi tulikin sitten uutiset jotka olivat sinänsä toki varsin positiviisia, mutta oma ajoitus olisi voinut olla parempi. Joka tapauksessa suunta on niin selkeästi ylöspäin, ettei pahemmin hikoiluta vaikka keskihinta nousikin taas reippaasti.

3 tykkäystä

Remedyä (@48.80) ja Sampoa (@40.50) höylätty siivut (noin 20%) pois käteispinon kasvattamiseksi. Rivakkaa on ollut markkinan ralli niin pitää vähän pistää syrjään mahdollisten yllätysten varalle.

4 tykkäystä

Johnson Matthey Myyty pois.

3 tykkäystä

Pitihän se tyhjentää harviat salkusta tuolla piikillä. Mukaan uudestaan toivottavasti pikapuolin

3 tykkäystä

Hmm. Laitoin Harvian ostotoimeksiannon 43e koska luulin, että tapahtuma menee läpi aina alimmalla markkinahinnalla, mutta sehän tarras. Miksihän näin

4 tykkäystä

Täälläkin Harviaa kevyt lisäys @40,05

1 tykkäys

Huutokaupassa kaikille sama hinta 43.
Möin omat Harviat 43, kun tuntu reilulta ylireakoinnilta.
Ostin jo takas osan 40.3 swingiin, jos 40 taso kestäisi

4 tykkäystä

SSAB B Myyty pois. Heti takaisin osto kun vain mahdollista.

4 tykkäystä

thyssenkrupp Myyty pois. Hyvät kyydit antoi tuokin :slightly_smiling_face:

5 tykkäystä