Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Wärtsilää myyty @9,80 ja @10,05 ~40% voitolla

  • Käteispainon nostamista Kambi ja EVO ostosten jäljiltä ja viime vuoden opintotukia pitää maksaa vielä tässä kuussa takaisin

  • Wärren suhteen käytännössä keissi ei ole muuttunut, mutta kun salkkua olen pyrkinyt tiivistämään niin yhtiö ei kuulu kategoriaan mitä lisäisin jos/kun markkinat ottavat osumaa

  • Pieni määrä jää salkun pohjille seuraamaan tilannetta.

6 tykkäystä

Huhtamäet pois @41,5 pienellä voitolla. Projektina ollut pari viikkoa huhtiksella veivailu, joka on ollut lähinnä, mm, opettavaista. Puolet projektin tappioista kuitattu pois tällä viikon pidolla.

3 tykkäystä

TietoEVRYä kyytiin 28,36€ OST:lle, vaikka ala ei oiken ole itseä kiinnostanut, ehkä lyhyempään pitoon.

5 tykkäystä

Remedyn Red Eye -pomppuun ja Harvian Inderes-pomppuun höylätyt laput hankittu aamulla takaisin. Jälkikäteen mietittynä olisihan noita voinut keventää enemmänkin, mutta tosipaikan tullen ei sitä koskaan uskalla.

Myyty kaikki Goforet @21,40€ ja Vincitit @10,10€ laskeviin kursseihin. Verojen jälkeen käteen jäi 5 % voitto. Ihan ok firmat ja suhteelliset vakaat näkymät, mutta mielestäni rahoille on nytkin parempia vaihtoehtoja tarjolla. Päätöstä kohteesta en ole vielä tehnyt.

4 tykkäystä

Höyläys Kamux, Fortum ja KONE, jotta sain ostettua avausposition forever Qt! Huomenna Q1 katsaus. Olen liittynyt suureen kuuttijengiin :slight_smile:

5 tykkäystä

Volvot ulos huutarissa 214,2 SEK ja niillä aamupäiväveivi Enersenseä 9,06€ → 9,32€

3 tykkäystä

Kevensin Kesloista puolet pois jollain 5-7 % voitolla muutaman viikon pidolla. Odottelen lisätietoa ja parempia tankkauspaikkoja ennen Q2-raportteja.

1 tykkäys

Ihan oikea päivämäärä siellä Qt:n sivuilla lukee ja vielä kellonaikakin eli 15.00.

Olen kasvattanut omaa Qt-positiota tässä lähipäivinä ja -viikkoina. Tähän osariin lähden oman sijoitushistorian isoimmalla panoksella. Jännittää melkoisesti, että napsahtaako juuri nyt vain ennusteisiin yltävä raportti kehiin ja sitä myöten negatiivinen kurssireaktio. Ei auta kuin luottaa jäätävän suorittamisen jatkuneen.

Ostelin tänään myös Smart Eye:ta lisää.

21 tykkäystä

Teliaa tankattu 500kpl.

3 tykkäystä

Tänään on Ilkan osingon irtoamispäivä, joten sen kunniaksi lisätään salkkuun :relaxed:

4 tykkäystä

Cityconin turskat realisoitu kevätsiivouksessa ja takaisin sisään @ 7,28 eli jää pitkään salkkuun. Arvostus maltillinen, osinkotuotto alkaa olla kohdillaan ja koronatilanteessa toiveikkuutta kivijalan elpymisen kannalta.

6 tykkäystä

Tällä viikolla kolmessa erässä lisäillyt AroCell veivit hetkeksi taas jäähylle ihan sopivalla 15 % tuotolla. Katsotaan vieläkö tässä ehditään mennä uudelleen alle 5,50 että pääsisi taas lisäilemään.

5 tykkäystä

Tankattu lisää shell @15,802. Nyt tämän kanssa istutaan vaan käsien päällä.

6 tykkäystä

Myin 1/3 osan Wärreä tänään eli lisätty käteispositiota.

3 tykkäystä

Pieni kevennys viime päivinä noussutta Exeliä.

Lisätty taas Scout Gaming kun halvalla saa. Salkun suurin positio jo ennestään.

2 tykkäystä

Lisätty Qt osakesäästötilille osarin alla.

4 tykkäystä

Dovre reilu lisäys positioon @0,425

Q1 raportti tulossa ensi viikolla, reilusti lisäystä liikevaihtoon yritsoston myötä ja muutenkin hyviä uutisia ollut alkuvuodesta.

9 tykkäystä

Ennusteiden nostot tuli odotetusti. Myyty Almat vajaan 6% tuotolla, joka on oikein kiva tulos päivän veiviksi.

1 tykkäys