Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Halusin Kambin tilanteen kehittymisen katsella päivän loppuun asti. Otin position 460 SEK. Tavoitteena lyhyt treidi, kunhan tämän päiväinen tulos ehditään sulatella.

7 tykkäystä

BABA eli Alibabaa vähän salkkun. Ma on löytynyt, jospa se bisnes kukoistaisi.

11 tykkäystä

Ennen closea Kindred mini longista turskat veneeseen.

4 tykkäystä

Ostin hiukan kasvatusmetsää.

16 tykkäystä

Lisätty Pinterestiä dipistä. Ainut SoMe alusta jossa mainokset ovat aidosti relevantteja ja jopa haluttuja, optionaliteettia vaikka muille jakaa

10 tykkäystä

Juuri SPAC-ketjussa mainittuna, että UTZ Brands on pitkässä pidossa. Tuli nyt kuitenkin myytyä parin päivän harkinnan jälkeen, vaikka mennään ATH-hinnoissa, myynti @28,67$.

Syy: Paras kasvupotentiaali alkaa olla käytetty nykytiedon valossa. Isompi yritysosto tai laajentuminen uusille markkinoille voisi olla triggerinä jatkokehitykselle. Nyt ei sellaista ole tiedossa, vaikka kasvua onkin haussa. Markkinan sentimentti sellainen, että käteiselle voi tulla tarvetta ja Powellin puhekin taas tulossa :cold_face:

100% tuotto tälle loppuerälle vajaan vuoden pidolla, aiemmin otettu jo pienempiä profiteja talteen. SPAC -markkinasta löytyy kyllä hyviäkin kohteita, mikä tuli todistettua. Nyt vaan uusia kartoittamaan :face_with_monocle:

5 tykkäystä

Paperikäsi myi kaikki Scanfilit @ 7,68

2 tykkäystä

Koko Citycon omistus ulos tänään n. 16% nousulla (n. 9% salkusta). Toimitti virkaansa hyvin suhteellisen tasaisena ja tylsänä omistuksena pyöreästi vuoden verran. Osittain tasaisuuden ja osinkojen takia oli salkussa. Menettänyt kuitenkin merkityksensä pikkuhiljaa myös muiden salkussa tapahtuneiden muutosten myötä. EVO tankkaus samointein 2/3 myynnistä saaduilla varoilla ja 1/3 jätin käteiskassaan, toki heti muhimaan pienen mietintäpaussin jälkeen sopivaan kohteeseen. Perimmäinen tarkoitus viilata salkkua hieman enemmän kasvupainotteiseksi. Tuntuu juuri nyt hyvältä ja oikealta liikkeeltä, mutta aika näyttää. EVO nyt itseasiassa salkun suurin yksittäinen omistus tällä hetkellä.

5 tykkäystä

Ostettu varovaisesti PINS, tänään aika kovassa laskussa osarin takia.

4 tykkäystä

Lisätty Kindred lisää, koska tulos oli hyvä. Katsotaan lähiajat miten tuloksen lisä analysointi markkinoilla tekee.
Avaus positio Kambia 444,80. Siinäkin tulos hyvä. Seurataan…Päivän päätteeksi jo vihertää salkussa :blush:

2 tykkäystä

Loop insightsia tankattu eilen ja meni halttiin eikä vieläkään vapautunut. Nää uutisten odottelut on aina yhtä jänniä mikä ikinä onkaan lopputulos😅
Kovaa spekulointia näyttäis olevan onko diili Japanin Olympialaisiin. Saas nähdä. Japanin market avautuu vasta kuuden tunnin päästä puheiden perusteella, joten tieto voi mennä huomiseen jos on näin.

2 tykkäystä

Ostin pienen siivun DCRB:tä/tuplasin possan 10,25$
Josko se merger tulis pikapikaa…jotenkin olis turvallisempi mieli Hyzonin kelkassa🤔

19 tykkäystä

Osto avauksesta lisää Discoverya (Disca). Kovastin yritin tutkia, että tulosalitus tuli investoinneista tulevaan ja oli täten yhtiönkin puolesta harkittua. Yhtiö oli itse varsin bullish tulevaisuudesta ja jopa menneestä q1:estä. Luotetaan nyt hetki ainakin heidän sanaan. Kurssihan edelleen puolet siitä mitä oli ennen fundin kaatumista, Lepikkökin jatkaa tämän pitoa :smiley:

4 tykkäystä

Pienehkö lisäys pieneen positioon: Intouch Insight
PIenehkö lisäys vähän isompaan positioon: Clear Blue Technologies

Kunhan Nuran saa rahoituksen projektiinsa jossa Nuranin haastattelun mukaan CBLU osallisena niin kurssi ottanee tuulta purjeisiin.

9 tykkäystä

Leijonakuningas katseltu tyttären kanssa Disney+:sta viikonloppuna, onhan nuo nyt eeppisiä rainoja. Disney+ suksee sekä hiljalleen avautuvat Disneylandit johtivat iltaostoksille Ameriikan pörssiin:

  • Ostettu 20 kappaletta Walt Disney Company :us:
13 tykkäystä

Myin NIO positioni hintaan $41,50 huomisen tulosjulkistuksen edellä puhtaasti riskinhallintasyistä. Reilusti alle 10% jäi tämän kertaisesta.
Tesla teki kohtuu tuloksen, mutta kurssi taipui. Näen siksi todennäköisempänä, että korjaa alas kuin ylös. Mahdollisen tulosparannuksen ennustaminen on melkoinen arpajainen yhdistettynä jonkinlaiseen komponenttivajeeseen.

En pidä oikein tästä sentimentistä, jossa mikään ei näytä riittävän. Sen kanssa on silti elettävä. Yhtiöön uskon edelleen pidemmällä aikavälillä.

3 tykkäystä

Nokian ja Nordean todella pienet erät heitetty ulos salkuista aamun kurssinousuihin. Olisihan noista voinut pidempään holdaamalla saada parempaakin tuottoa, mutta kyse niin pienistä positioista, että ei viitsi vaivata päätään liikaa.

Eilinen Terveystalo-myynti vähän harmittaa. Tiedostin kyllä että mahdollisesti positiivinen osaripäivä olisi tulossa, mutta FOMOtin liikaa Kambia ja halusin irrottaa pääomaa. Toivotaan että Kambi tuolta möngerryksestä nousee sen verran, ettei tarvitse harmitella enää tulevaisuudessa.

3 tykkäystä

Lisäsin Tecnotreetä ja Nordeaa vahvoihin katsauksiin. Molemmilla hyvää tuloskasvua, johon nähden maltillinen arvostus. Lisäsin myös Aspoa.

7 tykkäystä

Kambi ja Kindred lisäys.
Uutena salkkuun Tecnotree. Luotan kovaan nousuun tulevaisuudessa.

4 tykkäystä

Ostettu 7000 Nokiaa 4e hintaan. Jotain oli pakko tehdä kun ei yhtään ollut salkussa. Ei myöskään minkäänlaista hajua siitä miten pitkään salkussa on. Hetken, iltapäivään, huomiseen vai ikuisuuteen (tuskin nyt sentään). #nokianennustettavuus :sweat_smile:

11 tykkäystä