Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

REGI tärähti stoppariin ja paperikädet petti TRITin kanssa hallitushaiden todettua vedet vaarallisiksi… Jatketaan molempien seuraamista. Mutta onpahan vähän cashia taas jos ei muuta

Mindmed myyty pienellä voitolla

Voxtur tuplattu @0,81
Eiköhän tähänkin saada eloa kun saadaan tiedotteita ulos…

4 tykkäystä

Ostettu UEX hyvän illallisen jälkeen.
Aika riskillä mennään mutta panokset sen mukaan

4 tykkäystä

Kuparin hinta metriseltä tonnilta kiipeää kiipeämistään. Pakkohan se oli Orocoon FOMOttaa muutama penni. Keskihintakin nousi samalla “ihan kivasti” :slightly_frowning_face:

7 tykkäystä

Lisätty vielä suunnitelman mukaisesti PennantPark Investmentiä (PNNT) @ 6,7 USD keräämään osinkoja. Lähikvartaaleina noussee osinko vielä takaisin normaaliin 12 cnt → 18 cnt, niin aika nami nami :sunglasses:

1 tykkäys

Vai käviköhän kuitenkin niin, että totesivat, että nuo hait eivät ole sopivia tähän mereen. Olisivatko jopa sotkeutuneet sisäpiiritiedon väärinkäyttöön. TRITiltä loistava tiedotus asiasta, jota ei olisi tarvinnut tuolla detaljitasolla ruotia. Osoittaa, että avoimuus toimii. Saa nostaa lippua salkoon, jos ei kelpaa🇫🇮

6 tykkäystä

Eiliset tapahtumat:

Kevennetty TietoEVRY @28,05€

Lisätty Pinterest @67,80$

Lisätty Quantafuel @39,10NOK

Lisätty Scorpio Tankers @17,65$

Tänään:

Myyty TietoEVRY @29€

Loputkin positiosta pois ja käteistä hieman tulevia ostoja varten. TietoEVRY:ltä ihan mukava tulos ja näkymät eivät millään tavalla huonot, mutta uumoilen, että tulen löytämään paremminkin tuottavia kohteita tänä vuonna. Lähikuukaudet käteispositio on myös ollut 0%, joten tähän on mukava saada myös pientä muutosta.

5 tykkäystä

Outokummun ulos pienehköllä voitolla ja tilalle Kindred:iä hintaan 151kr. Kyllästyin katsomaan Outsan matelua joten oli aika kokeilla jotain muuta. Kohteeksi valikoitui myöskin osinkoa maksava Kindred group, joka näyttää olevan vasta matkan alussa.

Höyläsin Solteqia eiliseen osarinousuun, edelleen löytyy kuitenkin salkusta.

Arocelliin takaisin kiinni ja pieni potti eilen AOT:lle. Mokasin tämän kanssa aikaisemmin ja myin juuri ennen nousuja ajatuksella palata alempaa mukaan. Noh, näistä oppii - ehkä.

1 tykkäys

Ostettu laskevaan kurssiin Resurs Holding AB @43,92
P/E 9,17, osinkotuotto 6,09%
Todennäköisesti kuitenkin lyhyeen pitoon.

1 tykkäys

Lasten salkkuihin Tecnotree-tuplaus @0,83€. Panostus merkittävä, koska summa ylittää kummankin kahden kuukauden bruttotulot. Nyt 3 % salkusta.

12 tykkäystä

Kevennetty Efecteä ja lisätty Innofactoria

2 tykkäystä

Osto: Siili, Innofactor & Sievi. mielestäni negatiivinen Inderes-efekti vähän ampui yli näiden kohdalla, tuotto-odotus riittää itselle.

10 tykkäystä

Lasten salkkuihin myös vajaan 10 % Solteq-lisäys @6,38€. Nyt 7,5 % salkusta.

Ovathan nämä lasten keskimäärin 100 euron kuukausituloilla tehtävät hankinnat pieniä, mutta raportoinpa tänne niitäkin, koska niissä teen sijoituspäätökset hieman eri periaattein (vähemmän riskinottoa, vähemmän veivausta eli tavoitteena pitkä pito) kuin omassa salkussani. Toistaiseksi lapsilla on mennyt paremmin… :see_no_evil:

16 tykkäystä

Evoa höylätty ja Zaptec pihalle. Näillä ostettu Kindred 150,1 SEK hintaan.

1 tykkäys

Harviaa höylätty 20%. Niillä Kindrediä . Näyttäisi Kindredillä olevan sama tauti kuin Evolla ennen eli joku myy ( olisko eettiset syyt )

5 tykkäystä

Ostettu vähän Solteq avauksesta. 6,30 €/osake hinnalla. ei paljoa, pitää kattoa mitä sillä tekee.

3 tykkäystä

Höylätty 20% Remedy-lapuista, toivon mukaan vain väliaikaisesti. Näillä rahoitettu jatko-ostot Kambin :sweden: minifutuureihin ja osakkeisiin, joiden paino lähentelee jo 20%:a salkusta. Lasku jatkuu vielä toistaiseksi, mutta RSI:n pohjat ovat edellisiä ylempänä. Näinköhän karhuilta alkaisi loppumaan puhti ja tänään saataisiin trend change (tai edes konsolidoituminen) aikaan? Matka analyytikoiden (tällä viikolla päivitettyihin) tavoitehintoihin alkaa olla jo 30-50%:n luokkaa :man_shrugging:

11 tykkäystä

Täälläkin otettu aloituspositio Kindred Groupia. vaikuttaa hyvältä.

Edit. Lisäksi Nordeaa päätyi lisää salkkuun

4 tykkäystä

Täällä yksi nonnero, joka osti Tecnotreetä hintaan 0,822€.
Osari oli hyvin vakuuttava. Moni asia muutoksessa vahvistui sen myötä.

15 tykkäystä