Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Ostettu uusi rivi: Scatec 221,7NOK hintaan. Lasketellut aivan tarpeeksi mielestäni, sekä Nordean päivitetty analyysi antoi viimeisen lähtölaukauksen ostonapin painamiseen.

3 tykkäystä

Sampoa @39.33 OST:ille tuomaan osinkoja. Sampo-positiota kasvatettu hiljalleen ja tarkoitus jatkaa edelleen. Vähän hirvittää kun on salkun suurimmalla painolla + useissa indeksirahastoissa mukana joita AOT:lla (mm. Nordnet Indeksirahasto Suomi), joten painotus melkoinen. Toisaalta tylsän tasaista tulosta tekevä ja vaikea nähdä että tipahtaisi isosti ainakaan kovin pysyvästi.

9 tykkäystä

Soltex myyty kk pidolla +28% Tilalle sampo 39.50€ 120KPL

4 tykkäystä

Sampo + Tecnotree lisäykset

10 tykkäystä

Täällä täysin sama setti…

7 tykkäystä

Pienen pieni siivutus QT:ta OST:lta. Edelleen suurin positio isolla marginaalilla. Syy:

Eli osto premarketista TTCF 17,75$

7 tykkäystä

Lisäilty hieman Shelliä. Katsellaan tilipäivän jälkeen sitten muita lisäyksiä :slight_smile:

3 tykkäystä

OST avattu rivi Tecnotree, suhteellisen pieni positio, OST:lla makaneet kolikot parempaan käyttöön. Näillä kertoimilla tarttui suoraan laidasta 0.8e kpl. Käänneyhtiöt houkuttelee ja tarina selkenee. Jos jotain tässä markkinassa ostaa, niin sentään haluan ostaa kivoilla kertoimilla.

11 tykkäystä

Kevyt Tecnotree avauspositio @0,80€

Vielä pitää itse tutkia enemmän ennen kuin isommin lähtee mukaan mutta näillä 2021-2023 ennusteilla vaikuttaa mielenkiintoiselta

17 tykkäystä

Pieni Tecnotree lisäys myös täällä ,798 hinnoista.

12 tykkäystä

Pienet lisäykset: Tecnotree, Nekkar ja Sievi

OmaSp ja Siili uutena.

Pexip pois, koska siitä itsellä aika vähän ymmärrystä.

5 tykkäystä

Kuukausi sitten AOT:n kylkeen avattu OST hieman houkuttaa kokeilemaan ylituoton hakua… OSTilla olevat Solteqit (33% positiosta, loput on ja pysyy AOT:lla) myyty @6,54. Tavoite ottaa alempaa takaisin. Myös Sampoa ostettu OSTille.

4 tykkäystä

Muutama viikko sitten ostetut Solteqit myyty @ 6,58 €. Olen tyytyväinen tähän veiviin.

Lisätty Kemiraa @ 13,42 €.

3 tykkäystä

Osa Solteq-myynnin rahoista heti töihin: Innofactor-omistus :finland: triplattu ostamalla 4000kpl lappuja hintaan 1,75-1,76€. Nyt paino aika tarkkaan 5% salkusta, ja IT-palvelualan lisäyksiä on tarkoitus jatkaa vasta isompien droppien jälkeen (ensisijaisesti Solteq & Innofactor, mutta myös muut löytyy tutkasta).

3 tykkäystä

Wulffia ostettu lennosta päivän uutisiin.

7 tykkäystä

Wulffia myös ostin hintaan 3,16€. Tässä kävi niin, että Wulffin hankinta oli jo päivällä liipasimella ja jätin väliin. Nyt uutisiin ostettu.

6 tykkäystä

Wulffia 1900kpl 3,30€ tietämiltä. Laitettu puolet Remedyistä ulos tätä varten. Näillä uutisilla ja tällä markkina-arvolla voi kurssi ottaa isojakin harppauksia, jos kaupan ehdot ovat vain järkevät (näihin en itse osaa vielä ottaa kantaa).

10 tykkäystä

Wulffia lisää. Tiedotteesta poimittua:

Wulff päivitti ja julkisti yrityskaupan ansiosta liikevaihtoa, liiketulosta ja vertailukelpoista liikevoittoa koskevat näkymät 3.5.2021. Yhtiö arvioi, että liikevaihto 2021 kasvaa noin 90 miljoonaan euroon (57,5 miljoonaa euroa vuonna 2020), liikevoitto kasvaa edellisestä vuodesta merkittävästi ja vertailukelpoinen liikevoitto säilyy hyvällä tasolla 2021.

6 tykkäystä

Kaikki pörssiin tungettavissa olevat kolikot työnnetty mahdollisimman nopeasti Wulffiin, lompakkoa riitti n. 5% siivuun salkun koosta ja reaktionopeutta hintoihin @3.24 & @3.46

Tämä taitaa olla kolmas kerta kun koitan swingata Wulffia, aiemmat kaksi heikolla menestyksellä. Jos näillä uutisilla ei saada arvostuskertoimia liikahtamaan niin ei sitten millään.

E: Hitot, laitetaan vielä Remedyt ulkoilutukseen @46.05 ja 1.5x lisää Wulffia @3.55

11 tykkäystä

Itsellä n. 10-15% tappioilla olleet kiinalaiset JinkoSolar ja Huya salkusta. Ehkä niihin ehtii myöhemminkin mukaan. Rahoilla ostin myös itse Wulffia @3.51, hieman myöhästyi ihan parhaista paikoista mutta piti odotella jenkkipörssin aukeamista.

4 tykkäystä