Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Otettu avauspossa Sampoa OST salkuun 200 kpl @40,03

8 tykkäystä

Pieni lisäys Harviaa. Hinta kyllä edelleen hirvittää, mutta osari vaan oli niin vahva.

9 tykkäystä

Ostettu ”testimielessä” Harviaa vaikka hirvittävä hinta onkin. Lisäksi paukut laitettu Optomedille ja räjähdystä odotellessa💥

5 tykkäystä

Paniikkimyyty eilen:

Dovre
Lohilo
Faron
Tecnotree 1/4 höyläys

Näistä muutama tonni voittoa. Akuutti rahan tarve pörssin ulkopuolella ja laskupäivä tarjosi hyvän tekosyyn riskienhallinnan varjolla

Tänään ostettu puolilla vapautumista rahoista:

Faron (reilusti alempaa kuin aiemmin)
Optomed (pikavoitot)

Veivataan! :sweat_smile:

3 tykkäystä

Pieniä shortteja indekseihin ja keskisuurella vivulla. Osakkeista jäljellä Sampo, QT ja Tui, kaikki muu on käteisenä odottelemassa aikoja parempia.

1 tykkäys

Ostettu tänään Norwegiania hintaan 32,60SEK myyty tunti myöhemmin hintaan 43,00SEK. En vieläkään ymmärrä miksi kurssi nousi, mutta mukava oli olla kyydissä!

9 tykkäystä

Viime kuun ostoksia näin aloittelevana sijoittajana:
Sampo @39.80
Kemira @13.65
Verkkis @9.32

18 tykkäystä

Zaploxia uudelleen veiviin ku näyttää toistaiseksi, että ostajia riittää. Muutenkin firmalla on mielenkiintoinen sovellus esim hotelleille.

Lisäsin pienen siivun Tecnotreetä, kun sopivasti kyykkäsi😊

8 tykkäystä

Nappasin eilen ensimmäistä kertaa NELiä salkkuun. Jo eilen iltapäivällä laskun jatkuessa tuli sellainen fiilis, että ei välttämättä ollutkaan oma juttu ja tänään laitoin laput ulos hieman reilun 10% tappiolla. Tulipahan testattua pikkusummalla. Voi kuitenkin olla, että pitäydytään tämän jälkeen hetki hieman tutumpien yhtiöiden parissa.

Tänään lisätty mieltä rauhoittamaan pieni siivu Sampoa @40,00.

4 tykkäystä

Patientsky uutena salkkuun pitkän harkinnan ja tutustumisen jälkeen

5 tykkäystä

Eilen Tecnotreetä takaisin salkkuun @ 0,77, kun Inderesin (ei missään nimessä ylioptimistinen) tavoitehinta karkasi yli 15 % päähän. Lisää sitten taas jos tippuu.

Tänään ujosti lisää aiemmin harvennettua Harviaa @ 42,70. Reilummalla kädellä sitten lisäyksiä, jos sattuu laskemaan, mutta pidän tätä kyllä epätodennäköisenä…

7 tykkäystä

Eilen myyty Wulffit, tienattu 3 viikonlopun pizzat perheelle. Ostettu OST jämillä Optomedia samanlaiseen miniswingiin.

8 tykkäystä

Lohiloa tankattu vielä. 41,55Sek hintaan.

2 tykkäystä

Pitkään olen pohtinut Fodelian kyytiin hyppäämistä ja hetki sitten päätin lapata salkkuun 133kpl @7,90. Nämä pitkään pitoon, joten nähtäväksi jää mitä tuleman pitää.

2 tykkäystä

Tänään onkin tullut tehtyä reippaasti kauppaa osareiden ja niiden odotusten tiimoilta!

Harvia lisäys @42.5 (nousi salkun suurimman sijaa pitävän EVOn kantaan, huomenna jos yhtään vielä noustaan niin Harvia on salkun #1)
Sampo lisäys @40.05 (ei kaipaa selityksiä, naurettavan halpaa laadukasta bisnestä)
Pexip lisäys @83.3 (huomenna osari, kovat odotukset myynnin kasvun suhteen, lisäksi kurssi paiskattu SMA200 pintaan, mikä tuntuu pitävän ihan hyvin)

Ja myyntipuolella
Wulff kevennys @4.25, neljännes positiosta pois tässä vaiheessa, halvalla lähtee mutta lapussa on omaan makuun hieman arvoansan vaaraa
Aker Horizons myyty loputkin pois @28.075, tästä mikropositiosta oli myyty ajallisesti hajautettuna jo ennestään suurin osa, joten salkusta yksi rivi kokonaan tyhjäksi

E: Mainittakoon vielä että eilen lisätty myös Corsairia kovaan Q1 ja ohjeistuksen nostoon!

8 tykkäystä

Sampoa tuli taas lisättyä @39,97€ Kamuxia myös ja tietysti Tecnotreetä kun halvalla sain… sanois Sulo Vilenkin. :sunglasses: :beer:

6 tykkäystä

Kovasti olen tämän vuoden puolella yrittänyt Harvia positiota lisätä, kun ei riittävän ajoissa ollut sormi osto-napilla. Joten tänäänkin yksi pieni lisäys oli tarttunut hintaan @42,25. Sokeaa luottoa löytyy sen verran, että on salkun selkeästi suurin omistus.

Ennen osaria oli pakko napata myös “pakolliset” Sampo-ostokset @39,28. Käteinen ei kauan tilillä viihdy, joten nyt joutunee hetken odottelemaan seuraavia lisäyksiä.

4 tykkäystä

Ostettu Scorpio Tankersia @ 18.47$. Q1 tulokset ylihuomenna. Toimari ostanut Call-optioita joissa strike 20$ - kurssi nyt 18.5$. Inflaatio lähdössä laukalle ja raaka-aineiden hinnat nousseet huimasti. Eiköhän nämä hintojennousut näy myös rahtiyhtiöiden katteissa. Mainittakoon myös Korona-ajan tuloksella laskettu PE-luku 11. Jos ja kun tulokset nousevat, on tämä naurettavan halpa putiikki.

4 tykkäystä

Harviaa lisää 42,5 (luulin että nyt sai halvalla) ja perään 41,65e ryöstöhinnalla :smile:

3 tykkäystä