Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Tuplattu Zaptec omistukset. Hieno ostopaikka.

Lisätty NEL ja sekin tuplaantunut reilun viikon mittaan.

7 tykkäystä

Kuukauden ikäinen tyttäreni on liittynyt sijoittajien kerhoon! Olisinpa itse tajunnut aloittaa noin varhain.

Ostot tyttärelle:

  • Harviaa (saunakulttuuri ja muutenkin huokuu suomalaisuutta. Todellla pitkään pitoon)
  • Kuukausisäästämiseen Nordnet maailma indeksirahastoa
56 tykkäystä

Meinasin mennä tuonne taivasteluketjuun valittamaan kun oma kasvu/teknopainotteinen salkku ottaa hittiä vaikka Nassen futuurit vihertää, mutta tajusin että siinä tapauksessa on pelipaikka, joten Inderesin foorumin sijaan avasin ensin Nordnetin ja haaviin tarttui:

Lisäykset:

Remedy @ 40,15
Redeye muistutti hyvin Atenkin esille tuomasta yhtiön harvinaisuudesta ja kun tarina etenee suunnitelmien mukaan niin ei muuta kuin haavi auki kun Mr Market tarjoilee. Tässä 40 eur kieppeillä tuntuisi olevan myös kohtuullisen hyvin tukea ellei nyt jotain isompia käänteitä tapahdu. Toinenkin lisäys tehty aiemmin tällä viikolla @ 42,30.

Kamux @ 15,25
Yritin miettiä pääni puhki syytä markkinan reaktiolle osariin ja näkymiin enkä keksinyt oikein järjellistä selitystä joten again haavi auki ja lappua salkkuun. Q2 pitäisi kaiken järjen mukaan olla aivan jäätävä. Toinenkin lisäys tehty aiemmin tällä viikolla @ 15,15.

Uusi rivi salkkuun:

Kindred Group plc @ 138,05
Tätä tullut seurattua pidemmän aikaa ja tunnusluvut vaikuttaa vahvoilta. Nyt kun kesällä on urheilutapahtumia ja kisoja jotka kuitenkin pelataan rajoitetulla kapasiteetilla niin näkisin että tuossa voisi olla jopa pientä ekstraupsidea Kindredille. Parkenilta käsin en varmaan olisi itsekään livestä painanut uutta betsiä sisään mutta nyt kun UEFA perui liput niin vedonlyönti matsin aikana on yksi vaihtoehto mihin rahat käytetään kisamatkan sijaan.

Aiemmin tällä viikolla tehty pientä veivausta Qt:n kanssa (AOT:lta höyläys @ 94,10 ja OST:lle takaisin @ 87,80), myyty pieni Harvia-possa @ 39,80 käteisen tarpeessa sekä myyty foorumin suosikki DCRB kunnon turskalla @ 10,00 käteisen tarpeessa ja siksi että nykytrendillä tuleva arvostus näyttää kireältä ja lappu voi mergen jälkeen hyvinkin treidata alle kympin.

Nyt ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä, kuvassa meikäläinen muutama viikko sitten salkun ollessa ATH:ssa ja sieltähän on tultu taas semmoinen 15-20% tonttiin ihan nätisti:

image

37 tykkäystä

Palattu isommin markkinoille vajaa parin viikon tauon jälkeen ja kasvatettu osakepaino 10%–>80%. Kasvuosakkeita lyöty hetkellisesti tarpeeksi (toivottavasti), ja uskon että narratiivi vaihtuu taas pian, kun inflaatio ja korot eivät tulekaan ihan heti huomenna silmille. Tänään oli vielä Tukholman pörssiin osakesäästöpäivä Nordealla.

Ostot Ruotsi: Evo, Kambi, Smartti, Nimbus ja Embracer.
Ostot Suomi: Qt, Nokia, Kamux ja Remedy.

Remedyt myin viime kesänä muistaakseni 25 euron hintaan hyvällä voitolla, joten katsotaan tuleeko tästä lisää suolaa haavoihin, vai kompensaatio menetetystä ilosta.

10 tykkäystä

Kamuxille tasalukuun 15,00e viritelty ostotoimeksianto näköjään toteutui. Perustelu: Vakuuttavan track recordin kasvuyhtiö P/E 2023 ennusteilla n. 17.

13 tykkäystä

Pienet Kindred ja Kambi lisäykset pitkään pitoon. Harmittavasti nukuin pahimpien dippien ohi.

5 tykkäystä

AroCell @4,3 1/3 lisäys. Salkun kokonaiskuva on kyllä närästyslääkettä vaille valmis, mutta vielä yritetään…

10 tykkäystä

Kevennetty Kamuxia ja niillä rahoilla ostettu Vincitiä.

5 tykkäystä

Aloitettu Orthex osto-ohjelma @9,86e

13 tykkäystä

Lisätty Harviaa ja Kamuxia. Ei kummempia perusteluja. Positioiden kasvatusta, excelissä näytti ihan ok, liiketoiminnatkin etenee ihan ok “:)” ja viimeisista lisäyksistä on jo reilummin aikaa

11 tykkäystä

Tää suljettu sen jälkeen kun markkinareaktio oli selvän positiivinen viime vuoden tulosten julkistamisen jälkeen. Markkina ei myöskään turhaan näemmä murehdi osavuosikatsauksen edelleen viivästymistä, joten parempi ottaa pienemmät kuin isommat turskat kotiin.

Ehkä maanantain jälkeen uudestaan, kvartaalitulosten julkistamisen deadline jälkeen? Tai sitten vain uutta kohdetta hakemaan.

2 tykkäystä

Ensi viikon osaria silmällä Lohilot tuplattu koppaamalla puukkoa ilman minkäänlaista kuolemanpelkoa. :ice_cream: :sunglasses:

11 tykkäystä

Ei ollut tarkoitus enää Arocellia lisäillä, mut en voinut vastustaa dippiä! :sweat_smile: Kamuxia myös lisäilty samasta syystä.

9 tykkäystä

AroCellia lisätty 4000 kpl hintaan 4,53 SEK
Positio on nyt joksikin aikaa täysi ja FDA-luvan hyväksyntää/hylkäystä odotellessa.

SmartEyea olisin lisäillyt myös, kun Nordealla on euron päivät Tukholman pörssiin, mutta käteiskassa hupeni AroCell lisäilyn myötä turhan pieneksi, eikä salkustakaan löydy mitään mistä tohtisi luopua :grin:

6 tykkäystä

Smarttia Nordean euron päivän kunniaksi Tukholmasta ja lisäksi todella pieni Sievi lisäys että saa tasaluvun salkkuun.

3 tykkäystä

Ensimmäinen osto kahoottia. Syksyllä jäin asemalle miettimään, nyt palannut takas samoille tasoille.

5 tykkäystä

Lisätty:

Kindred Group
Catena Media
Gaming Innovation Group (GIGSEK)

2 tykkäystä

Lisätty AroCell @4,45SEK

Lisätty Decarbonization Plus Acquisiton Corporation @9,95$

10 tykkäystä

Kamuxia vähän lisää. Ylempää tai alempaa lisää jälleen myöhemmin.

6 tykkäystä

Kamuxia myös täällä lisää alennusmyynnistä tasan @15,00e

9 tykkäystä