Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Lisätty Remedy @47. Tencet sijoitus validoi tämänhetkisen 40-50€ hintatason arvostusta (DCF oletukset nostettu).

9 tykkäystä

Kamuxia 14.80 pitkää pitoon ja tankkaan lisää jos hinta pysyy tai laskee.

Moni ostellut nyt Kindrediä. Kindred on yksi parhaista omistuksistani. Ostin ennen koronaa ja tankkasin koko matkan alas, viimeinen tankkaus oli aivan pohjapilkki. Nousut reippaasti yli 200%. Ja suunnitteilla on tankata lisää nyt pienen laskun jälkeen. Kyseinen organisaatio on erittäin ammattimainen tuloksentekokone ja liiketoimintansa parhaita osaajia. Markkinoinnin osaamisesta en tiedä, mutta ei tuokaan hassummalle vaikuta. Jos katsotaan esim Suomen markkinoita, niiden avautuminen Veikkauksen monopolista tietäisi Kindred groupin Suomen valloitusta alta aika yksikön, vahva jalansijahan on jo nyt. Tämä on joka tapauksessa pitkän pidän yhtiö minulla. Kun ydinliiketoiminnan osaaminen on kovalla tasolla, ei huonoinkaan skenaario voi johtaa täyteen fiaskoon.

21 tykkäystä

Kevensin puolet Scorppareista ja kotiutettiin +80% voittoa. Toinen puolisko saa jäädä toistaiseksi vielä odottelemaan nyt kun pahimmat padot vastusten osalta näyttäisi murtuvan :crossed_fingers:

6 tykkäystä

Myyty Remedy 47.40e. Haistelen tässä nopeaa treidiä. Jos jään ulos ei haittaa kun peliala painotusta riittää Embracerin, Tin Ny Teknikin ja listaamattoman omistuksen ja oman työpaikan takia.

5 tykkäystä

Hypätty @vuzi kyytiin eilen ja tänään heti lisäys.
Pää ja hartiat käsittääkseni menty jo loppuun ja uskaltaa taas ladata. Lisäksi hyvä uutinen tänään.

Vuzix esittelee yhden maailman pienimmistä ja edistyneimmistä MicroLED-näyttöpohjaisista projektiomoottoreista SID 2021: ssä

Ja esittely:

5 tykkäystä

Tokmanni treidiostos (ties monesko tänä keväänä) perjantailta ulos tänään, 10.000kpl paketti, ja jos vanhat merkit pitää niin 22,50 huudeille istahdetaan taas ihmettelemään.

Reilun euron kappaleelta voitto riittää ihan ok kuukausiliksallekin, Tokmanni on aika mainosti tässä toiminut kun aika ajoin lyödään lattiaan.

23 tykkäystä

Scorppareita myös ulos siivu +70% tuotolla.

5 tykkäystä

Olen katsellut paperikäsien havinaa Scorppio tankersin kanssa, mutta 22$ oli raja että omatkin timanttikädet värähti ja osa lähti käsistä. Kokonaan en viitsi tyhjentää koska supersykli väijyy mua jossain nurkan takana. Rahat menee takas Scorppareihin kun joskus korjaillaan. Tankkeriala on hienoa seurata vaikka twitterissä🤝.

9 tykkäystä

Plus Stellantis saa ensimmäisenä vetypakun Euroopan markkinoille. Kova saavutus ja nuo tonniluokan pakujen markkinat on Euroopassa aika isot.

Itse myin shortti-terslat pois ja ostin Plugia lisää.

2 tykkäystä

Myyty Kindrediä turskalla ja ostettu teknisesti vahvempaa EVOa tilalle.

Edit. Ainiin unohtui hehkuttaa. Lisäsin myös Remedyä aamulla ennen Tencent -ilmoitusta. Kerrankin kävi tuuri ajoituksen kanssa. :partying_face: :partying_face: :partying_face:

8 tykkäystä

Myyty Scorpparit @22,05$.+70%

4 tykkäystä

Tyhjennetty kaikki Teslat salkusta pitkän harkinnan jälkeen.

13 tykkäystä

Kevennetty Sampoa 41,25€, loput Teliat ulos ja Orion kevennys ( näillä vahvistettu sota kassaa tulevaa dippiä ajatellen)

5 tykkäystä

Ostettu pieni avauspositio Enersenseä @9,38€. Toimiala ainakin on tulevaisuutta.

5 tykkäystä

Teliat pihalle pikku plussalla tulevien dippien kassaksi.

2 tykkäystä

Lisää Deep South Resourcea (DSM) Orocon ja Nevada Copperin seuraksi. Hyvin kuparipitoinen salkku😎, mutta perustellusti.

8 tykkäystä

Ostettu CCIV (Lucid Motors) vimmatusti

7 tykkäystä

Harviaa tankattu salkkuun. Harvia nousi tänään poikkeuksellisen kovalla vaihdolla, joka indikoi jatkoa ajatellen hyvää. Ilmeisesti Harvian myynti vetää USA:ssa. USA:n Home Depot-rautakauppaketju (-> joka myy Harvian https://almostheaven.com/ -saunoja) rikkoi Q1 liikevaihto- ja liikevoittoennusteet. Home Depot crushes estimates, its sales jump 32.7% as customers rang up bigger purchases. Home Depot crushed Wall Street’s estimates for its fiscal first-quarter earnings and revenue.

Näiden lisäksi Harvia nousemassa MSCI:n Global Small Cap indeksiin 27.5.2021. Tästä saattaa seurata jatkonousua indeksisidonnaisten rahastojen ostokiimasta johtuen…

20 tykkäystä

Oroco lisäys 3.51cad

8 tykkäystä

Aamun aluksi meni loput Kreate Groupin osakkeet kaupaksi á 10.45 €

Myös TietoEvryn hankinta takaisin onnistui á 26,82 € (kurssi oli korkeampi kuin olisi ollut eilen).

Muutenkin päivä on ollut suhteellisen vihreällä :slight_smile:

3 tykkäystä