Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Uutena salkkuun Kindred Group @135,80 SEK. Tätä kytätty jo jonkin aikaa ja onneksi jätin ostamatta ennen Q1 osaria, jonka jälkeen kurssi lähti alas. Ajatuksena katsoa tilanne kesän urheilijuhlan jälkeisisissä osareissa. Sampoa piti ostaa tällä rahalla, mutta hinta karkasi liikaa iltaa kohden.

Metso outotecit laitoin pois em. hankintaa varten. Sitä pidin muutaman päivän, josta kokonaiset 3% tuottoa.

13 tykkäystä

Scorppareita siivu ulos vajaa 70 % tuotolla.

9 tykkäystä

Kaivostoiminnassa on jotain maskuliinista vetovoimaa, joka vetoaa tälläiseen villasukat jalassa sohvalla makoilijaan. Siksi panostettu Namibian kuparikaivoksen koeporauksiin läjä kanadandollareita.
Deep-South Resources @0,210.

Pari viikkoa sitten julkaistut poraustulokset oli rohkaisevia. Koeporausohjelma jatkuu vielä joitain viikkoja, tuloksia tipahtelee sitä mukaa kun saavat analysoitua. Pieni betsaus tässä vaiheessa myös ensi maanantaina järjestettävän webinaarin alla, josko se poikisi kurssinousua.

Kamalan kaukana on mahdollinen kaivostoiminta, mutta katsellaan miten tarina kehittyy.

15 tykkäystä

Lisätty Sampo @39,10€

15 tykkäystä

Myyty Alphabet reilun vuoden omistuksen jälkeen mukavalla voitolla. Tästä rahat kanavoitu Sampon ja Kamuxin pieniin lisäyksiin, sekä Sievi tupsahti uutena rivinä salkkuun.

Lisäksi viime viikolla uutena rivinä salkkuun tuli Porsche automobil holding eli käytännön Volkswagen.

12 tykkäystä

Otin pienen seurantaposition Saxlundiin, niin tulee paremmin tutkittua etenemistä.

Ei liene vielä suurempaa kiirettä tämän kanssa, mutta mahdollisen käänteen alkaessa olisi ehkä paremmin kartalla, kun on salkussa rivi auki.

5 tykkäystä

McDonald’s ja kasvava (ja melko vakaa) osinko lähti ostoon suht tyyriseen hintaan $231,16 verrattuna keskiostohintaan. Silti analyysisini mukaan pieni nousuvara on olemassa noin $245-250 hujakoille. Heti laskenut tässä illalla $0,66… Noh. Ajan kanssa. On pitkässä pidossa ollut jo 5 vuotta ja varmasti ikuisesti, ellei osingot lakkaa kokonaan pitkäksi aikaa

9 tykkäystä

Päivän lisäyksiä new placer dome gold, deep-south resources ja clear Blue technolog… aina kun ei ole kiire :money_mouth_face:

5 tykkäystä

Myyty aot : ltä DCRB 500 kpl ja toivon mukaan alkuviikosta pääsee vielä sopuhintaan kyytiin.

6 tykkäystä

Kaipa tää tänne (osittain ainaski) kuuluu, merkkasin Merusta :smiley:

7 tykkäystä

Lisäys Wulffia. :wolf:
edit. rahoitettu myymällä siivut Qt ja Bittiumista

6 tykkäystä

Merkattu myös Netum muodon vuoksi :smiley:

6 tykkäystä

Kryptotililtä rahaa Tecnotreehen @0.876

11 tykkäystä

Säästötililtä rahaa Tecnotreehen @0,880

Nyt kasassa 3500kpl Tecnoa ja voin kaikessa rauhassa vetäytyä osakemarkkinan osalta kesähorrokseen :sleeping: Ellei sitten vauhkoontuneet karhut tai härät herätä :ox: :bear:

17 tykkäystä

ostinpa vähän wulffia (olin jo ehtinyt myydä suurimman osan, mutta otetaan positiivisena signaalina johdon pienet ostot vielä tältäkin tasolta.)

5 tykkäystä

Pitkästä aikaa palattu Kindredin messiin.

7 tykkäystä

Lisäys: viimeiset 500 kpl Orthexia.

17 tykkäystä

Myin 100,4€ hintaan QT:sta edellisestä dipistä 87.00 ostetun verran, jotta sai taas ylipainon purettua ja vivun käytön normaalille tasolle. 10pv pitoaika, aika ok. btfd

16 tykkäystä

Pakkohan sitä Kinderiä, eiku Kindrediä ostaa Euro-huuman alla. Tuntuisi nyt hintakin olevan varsin kohdillaan ihan fundapuoleenkin perustuen. Pitkään pitoon menee todennäköisimmin, mutta vähän oma sijoitussuunnitelmattomuus huolettaa.

Kindred osto 134,70 SEK

10 tykkäystä

pieni lisäys Zignsec @22,4€

5 tykkäystä