Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Sampoa myös siivu lisää @38.45

13 tykkäystä

Kuin myös Sampoa lisää.
Tankkasin jo reilusti ns. halvalla osingon irtoamisen jälkeen, kun putosi ~39€ :thinking:

7 tykkäystä

Sampoa lisää jo ylipainotettuun Sampoon, mutta oli niin halapa :smiley:

10 tykkäystä

Kevennetty leijonaosa Harviaa 90% tuotolla @ 48,4

9 tykkäystä

Everfuelia ostettu ensimmäistä kertaa.

6 tykkäystä

Sampoa ostettu avaussiivu @ 38,34 €.

Toivottavasti tämä nouseva trendiviiva pitäisi joka omissa kuvissani on juuri tuossa hinnassa.

Edit: Ole hyvä @Eepert, varjopuolena on jos tukitasot eivät pidä, kuten nyt näytti käyvän tuon suhteen. Ei ollut siis pitos. Katsotaan mihin asti menee.

10 tykkäystä

Teknisesti miellyttävän näköistä Sampoa pieni lisäys @38,29€

edit: Kiitos vielä @Lexus ! Selkeä TA toi hieman itsevarmuutta tähän päätökseen. :sweat_smile:

9 tykkäystä

Ensimmäinen Tecnotreen kevennys @0,91. Määrä toki vain noin puolet kertyneistä voitoista ja pidän selvää ylipainoa näillä arvostuksilla. Vähän position riskitasoa alas casen houkuttelevuudesta huolimatta, ja lisävaroja valikoitujen syklisten hankintaan.

6 tykkäystä

Loppuhuutarista Bittium lisäys

8 tykkäystä

Maanantain entryt:
Wulff @4,32
Kreate @10,45
Dovre @0,496
Pihlajalinna @10,90
Robit @5,24
Titanium @13,05
Bittium @6,23 ja vielä isosti Bittiumia lisää loppuhuutarista @6,16

GoFore lisäys @18,55

Exit Suominen @5,65 ja Relais @19,85 &
Taalerillla oli aamulla toimeksianto kello 9:59 asetettu @11,80 hintaan mutta sitten oltiin tsekkaamassa muita toimeksiantoja ja tietenkin Taaleri avasi juuri 5senttiä alempaa ja 10minuutin kuluttua ”jouduin” myymään @11,10😀 370e takkiin joten päivä päätyi lopulta 29€ miinukselle

10 tykkäystä

Tänään tuli Marimekkoa hieman lisättyä (liian vähän kun kattoo mihin meni päivän päätteeksi) ja Harvian tasoittelin perheeseen tasalukuun 2xxxx kpl :slightly_smiling_face: Kamuxia hitusen vielä myös, houkutteleva myyntitaho kun oli taas. Huomenna toukokuun tilastot sitten.

21 tykkäystä

Elisa ja Rovio VEKS! Molemmista pienet miinukset, mutta laitetaan johonkin parempaan… Nyt alkaa salkku muodostua alun harharetkien jälkeen.

7 tykkäystä

New Placer Dome golddii ja lisäystä tietenkin :slight_smile:

9 tykkäystä

Kaikki OROCOt laitaan, vaalit tulossa 6.6., demarit valtaan… eiköhän tuosta vähintään viivästys tule joka vaikuttaa negatiivisesti kurssiin.

Ostellaan sitten tarvittaessa alempaa takaisin.

6 tykkäystä

Sampoa takaisin salkkuun 38,28 mielestäni edukkaaseen hintaan mutta olis sitä näemmä vielä parikyt senttiä halvemmallaki saanu.

10 tykkäystä

Kaikki Suomiset ulos ja lisää Sampo.

Oli siinä ja tässä joko taas kerran sai riittää bittiumin kanssa mutta toivotaan edelleen ja jatketaan mörnimistä muiden uskovien ja toivovien kanssa.

11 tykkäystä

Lisätty Orthexia @ 9,4. Positio tuplattu, mutta lähinnä alkuperäisen potin pienuuden vuoksi. On edelleen hyvin pienellä painolla mukana, mutta Kindredin kaverina pikkupositioina, joita pitäisi kasvatella.

Orthexissa kiehtoo hyvän kasvun ja kannattavuuden yhdistelmä, joka ei juuri mene pois muodista. Muodissa taitaa olla myös firman tuotevalikoima, sillä tuotteiden laadusta kuulee puhuttavan harva se päivä, ja osarikatsauksessa toimari mainitsikin että investointeja tehdään/on tehty suunniteltua nopeammalla tahdilla (tulee mieleen eräs toinenkin sektorin yhtiö, johon tämä kuvaus sopii…).
Lisäksi päivittäistavarakaupan data kertoo alkuvuoden olleen kodintavaroiden myynnille loistavaa aikaa, liikevaihtojen kasvettua kahtakymmentä pinnaa vuoden takaisesta (Tokmannin ketjusta löytyy kuvaaja uteliaille). On melko helppo luottaa siihen, että yhtiön liiketoiminta jatkaa hyvällä polulla.

Edellä mainittuun kun lisätään mukavasti laskenut arvostus, niin selvä tapaushan tämä on: u̶u̶s̶i̶ ̶H̶a̶r̶v̶i̶a̶ ̶o̶n̶ ̶s̶y̶n̶t̶y̶n̶y̶t̶ tässähän on ihan hyvät olosuhteet tuoton tekemiselle. :blush:

Ja Harviasta puheen ollen: pitihän sitäkin ottaa muutaman lapun verran lisää @ 48,XX. Selitys? No, se on Harvia.

20 tykkäystä

Lisätty Sampoa OST:lle.

Höylätty Orocoa ja Nordeaa aavistus. Salkku painelee ATH lukemissa, joten kaipa se on kohta rytinää taas… Orocokin oli raketoinnut ilman uutisia sen verran ronskisti, että vähän piti ylipainoa karistella. Edelleen OST:n suurin omistus, eikä tässä ruveta nyt kuitenkaan liikaa arkailemaan.

9 tykkäystä

Viidesosa Oroco-possasta myyty @3.26 CAD.
Tämä viimeisin ostos oli treidiksi tarkoitettukin ja huomemma olisi rahalle käyttöä.
Nyt sitä käsien päällä istumista Orocon suhteen :grin:
edit.
Oroco-treidipossa takas @3.1 :man_facepalming:

8 tykkäystä

Voxtur myyty ostohintaan 0,94 CAD.

4 tykkäystä