Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Sitowiset lähti ns. vaihtoon @8.92 - IPOn jäljiltä kohtuu tuotot mutta sen verran mörninyt että siirretty pääomat muualle. Harkinnassa oli myös pinon kasvatus mutta päädyin karsimaan salkun lappuvalikoimaa.

Osa tästä siirretty Tecnotree-täydennykseen @0.903 - tavoitekokoinen läjä nyt kasassa.

7 tykkäystä

Panoro lisäys.
Tecnotree periaatteessa positio täysi, mutta laitoin pilkin jos tänään vielä nappais.

Lisäsin vähän käteistä ja aamun avauksessa kevensin melko pienet siivut ruotsalaisista Evo, Kambi, Smart eye ja Embracer. Ei mitään erityistä syytä mutta kaikkiin tankkailin sen verran edellisiä dippejä että nyt oli hyvä vähän vapauttaa tätä pääomaa.

9 tykkäystä

Viime viikolla tuli ehkä vähän hätäisesti suljettua Smart Eye positio yrityskauppojen jälkeen. Tämän omistajaksi tulen vielä palaamaan. Tuli myös hommattua OmaSP:tä OSTille koska kasvuvaraa on. Netumia merkattu.

Tänään myin Kaspit pois, koska nousua oli 8% ilman hyvää syytä. Kurssi onkin jo tuosta jonkin verran lasketellut, joten eiköhän tämänkin kyytiin tule hypättyä taas takaisin.

Tämän kuun challengena itselleni koitan olla pistämättä viime kuun palkkaa osakkeisiin.

10 tykkäystä

Tecnotreetä tankattu hitusen lisää, kun 0,9€ tuntumaan laski.

Harviaa napsittu takaisin. Sekin onnekseni laski. Toisena tekosyynä oli se, että nyt meni vihdoinkin rikki 100 kappaleen raja salkussa :partying_face:

16 tykkäystä

Ostettu lisää Orthexia @9,48 sekä pieni lisäys Harviaa @48,5. Molemmat pitkään pitoon

13 tykkäystä

Tänään tuli käytyä hieman kauppaa.

Myin loput Admicomit. Keskihinta lopuissa oli jo 30 euron tienoilla joten näissä tuotto jäi +200 %:iin.

Tekninen analyysi sanoi, että tuli death cross:

Oikeampi syy oli, että minulla ei ole salkussa juuri käteistä ja paremman tuottopotentiaalin omaavia osakkeita vrt. superkalliiseen Admicomiin (esim. P/E 2021e 51x, P/E laskee alle 30x ehkä joskus 2024 tai -25 nykyennustein) vilisee silmissä. Admicom on luvuiltaan pörssin parhaita firmoja, mutta kasvuodotukset ovat maltillistuneet.


Ostin n. 2 % painolla Orthexia. Orthexissa viehättää Euroopan konsolidaatiotarina ja vahva brändi. Vaikka muovikipoista voisi intuitiivisesti ajatella, että kiinalaiset tekevät kohta halvempia kopioita niin eipä “ilmaa” kannatta rahtina kuljettaa Eurooppaan. Niinpä kilpailu on varsin lokaalia luonteeltaan.

Tämä on ihan omaa mutuiluani, mutta hyvälle brändifirmalle myös P/E 17,5x tälle vuodelle ei vaikuta niin korkealta. Toki noussut öljyn hinta varmaan kurittaa sentimenttiä hieman, mutta itse katson tätä tuttuun tyyliin >3 vuoden säteellä.

104 tykkäystä

Puolet Lohiloista myyty ja avattu vihdoin Orthex-positio

13 tykkäystä

Kindred positiosta 1/3 ulos hintaan 145,70 noin 5 % tappiolla. Kun katsoo tavoitehintoja niin hinnan pitäisi olla ihan muualla kuin tuossa 145,70 tasossa, mutta laiskaa on kurssin suhteen. Jatketaan edelleen kesän vedonlyöntejä kohti 2/3 positiolla, ja haetaan niitä tuottoja muista osakkeista.

3 tykkäystä

Voxtur 7000kpl lisäys

12 tykkäystä

VENZ heti avauksesta pois ja lisää Voxturia tilalle :sunglasses:

5 tykkäystä

Tämä eilinen myynti ostettu takaisin 0.92 CAD.

10 tykkäystä

Lisäilty kans Voxturia ja Cloudmd🥳

9 tykkäystä

Kamux position lisäys @15,27€

11 tykkäystä

Eilen myyty pieni siivu orocoa taikaisin @3.18 hintaan. Saiha sen 2,5 prosenttia halvemmalla takaisin, mutta loppujen lopuksi aika turha veivi.
Voxtur lisäys @0,92

7 tykkäystä

Todennäköisesti taas :roll_of_toilet_paper: :open_hands: kahisee, mutta kevensin Voxturin positiota 8% → 5% hintaan @0,93. Täällä on välillä mainittu että mikäli yksittäisen lapun kurssiliikkeet kolkuttelee takaraivossa, se on todennäköisesti liian suurella painolla salkussa.

9 tykkäystä

Viimeiset Optomed lisäykset 12,25 ja 12,30 tasoilta aamupäivän nousun sulettua. Jospa alkaisi tämä positio olemaan jo tarpeeksi täynnä.

5 tykkäystä

Sellas (SLS) lisäys avauksen jälkeisestä niiauksesta @12.15 $.

3 tykkäystä

Päivänsisäinen treidi Vertex Energyllä: entry 9.40 ja ulos 10.80 ja entinen päiväpalkka tienattu (#fire). Vertexillä on kyllä kovat tulevaisuuden suunnitelmat uusiutuvan dieselin kanssa 2023. Täytyy muistaa seurata.

4 tykkäystä

Lisäys $THCB Tuscan Holdings Corp.

8 tykkäystä

Porsche Automobil holdings myyty @97.00

2 tykkäystä