Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Netum-merkintä täällä kans myyty. Ihmettelin Nordnetin kuluja jonkin aikaa enkä päässyt myymään heti, mutta lähtivät @4,45€.

Edit: Tais olla lähempänä päivän pohjahintoja :rofl:

4 tykkäystä

Myin alkuhuutarissa 4,21e :smiley: Joskus nämä onnistuu joskus ei. No satku voittoa.

8 tykkäystä

Kamuxia osto-ohjelman mukaisesti lisäilty á La 15.38

7 tykkäystä

Netumit hetkeks laitaan 4,65€ katotaan miten päivä/viikko kehittyy.

4 tykkäystä

Myin 126 kpl Netumeja 4,6€.

Päivän nousu vaikuttaa kyllä ylilyönniltä, koska selkeää aliarvostusta oli mielestäni 10-20%. Veikkaan ostoinnon jäähtyvän vielä tästä, kun muutkin pikavoiton metsästäjät saavat myytyä osakkeensa seuraavien päivien aikana. Ehkä otan takaisin jos halvalla saa.

4 tykkäystä

Myin kans 134 Netumia @4,4…, elämäni lyhyin omistaminen, vain pari minuuttia yhtiön ollessa pörssissä ja elämäni ensimmäinen ipo-pikavoitto. Mietin tosin aiemmin että pitäisikö sittenkin katsoa mihin tämä yhtiö etenee. Varmasti hyvä sijoitus parin vuoden säteellä mutta yhtiöllä on edessä vielä hyppy isompaan kokoluokkaan jossain kohtaa (tämän kokoisena kasvu on vielä helppoa) ja on yhtiöllä on todistettavaa yksityisten asiakkaiden haalimisesta ja suoriutumisesta niiden kans. Kaikinpuolin snadisti riskisempi case verrokkeihin nähden ja kun ala on kuitenkin melko tuntematonta minulle vaikka kuinka yritän ymmärtää noita, jättäydyin pois, vaikka tiedostan että varmasti yhtiö porskuttaa hyvin vielä. Tämä siis omaa mutuilua.

Onko tuommoisessa pikavoiton tavoittelussa mitään järkeä että pistät kiinni monta tonnia ja sitten tulee murusia? Itselle tuli n.200e voittoa mutta silti ristiriitainen tunnelma. Olisiko parempi jättää nuo annit niille jotka oikeasti haluavat olla pitkäaikaisia omistajia? Ei tulisi ainakaan osallistuttua 100x ylimerkinnällä houkuttelemaan kaikenlaisia käärmeöljykauppiaita pörssiin? Mitä mieltä olette, jaa vai ei? Vastatkaa suureen ipo-ketjuun.

Lisäsin vielä Orthexia kun tullut osarin jälkeen hieman alas. Maanantaina jo oli aikomus mutten piru vie ehtinyt, eilen piti mutta moni muukin oli samoissa aikeissa. No tänään lähti

9 tykkäystä

Pilkitty Patientsky 505 kpl @6,70 nok. Toimeksiannossa vielä vajaa 1000 lappua samaan hintaan, saas nähdä tuleeko ne vielä vai lähtikö jo pysyvämmin ylöspäin. Tämä vaan valuu kuin jätskituutti helteellä, niin otetaan putoavaa kiinni.

9 tykkäystä

Netumit myyty 4,7e saa nähdä miten kurssi kehittyy seuraavien päivien aikana.

4 tykkäystä

PatientSkyta nappasin pikkusen lisää kun vajottiin alle 7 Nok.

4 tykkäystä

Netumia lisää 149 kpl, ihan vaan saadakseni positio hiukan järkevämmälle tasolle jotta maksaa vaivan ainakin hetki seurata mihin päin hinta kehittyy. En minä mitenkään ole ajatellut IT-alalle sijoittavani, mutta pienen rahankin käryn tästä silti haistan, veikkaan että analyytikotkin rupeavat vähitellen tästä antamaan osta-suosituksia.

Oli muuten jo pörssin avautuessa OP:nkin verkkopankissa nähtävissä.

9 tykkäystä

Netum myyty pois salkusta.

2 tykkäystä

Ostin lisää Ilkkaa, mulle tämä suunta passaa vallan mainiosti

2 tykkäystä

Ostin Netumia hintaan 3,20€ analyysien ja DCF laskelmien jälkeen, Pitkäjänteisenä sijoittajana ja armottomana hodlaajana päädyin myymään Netumin yliarvostettuna DCF-laskelman, pitkän 5 minuutin pidon ja perusteellisen analyysin jälkeen hintaan 4,69€. Nordnet näytti tuotoksi 4,6%, mutta oikeampi tuottoprosentti lienee 46%, josta hiukan alle 1% kaupankäyntikulut.

37 tykkäystä

Ostettu lisää Sampoa. Markkinat eivät näytä ymmärtävän että Sampo on edelleen nordean suurin omistaja ja nordean arvo turpoaa kun hyvä pizzataikina, hitaasti mutta varmasti. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen vakuutustoimintaan on aika varma case ja juuri siksi sammon osakkeen hinnan tulisi mielestäni olla noin 20% nykyistä enemmän.

29 tykkäystä

Tuplattu Tecnotree omistus, kun sai 0,88 hintaan.

Lisätty myös hieman iki-ihanaa Fiskarsia. Tätä vielä vuoden mittaan lisää.

4 tykkäystä

Lasten (3v ja 5v) salkkuihin kahden kuukauden tuloilla 30 % lisää Reveniota @61,20€. Luonnollisesti pitkään pitoon. Harvian lisäystä mietin myös, mutta salkun tasapainottaminen ja viime päivien kurssikehitys painoi vaakaa Revenion 3 kpl lisäyksen puolelle - Harviaa olisi irronnut 4 kpl. :grinning:

7 tykkäystä

Netumit myyty, koska aivan liian vähän jäi käteen annista ja hinta pomppasi ei houkuttelevalle tasolle. :expressionless:

5 tykkäystä

Keskihintaa alentaen oli illalla tarttunut tuplasatsi lisää Riversidea @ 0.19CAD.

Tässä ‘lotossa’ voiton todennäköisyys alkaa mielestäni olla hieman parempi kuin Veikkauksen peleissä: jos Riversiden markkina-arvo nykykurssilla on ~12 M USD vaikka pelkästään yhtiön omistusosuuden arvo Arizona Metals Corpista on lähemmäs 7 M USD + kassassa rahaa ~3M USD niin lyhyellä matikalla laskettuna yhtiön omistuksessa olevien projektien arvoksi jää pari miljoonaa taalaa :thinking:

image

Positiivisia uutisia on tippunut pitkin kevättä, viimeisimpänä uutinen viime viikolta siitä että kaivosjätti BHP jatkaa Riversiden kupariprojektien rahoitusta Meksikossa: BHP and Riverside Resources Extend Exploration Funding Agreement for Third Year for Copper Exploration in Sonora, Mexico

8 tykkäystä

Bilotit myyty pienellä miinuksella, en jaksanut odottaa nousukautta.

1 tykkäys

Höylätty TietoEvryä
Ostettu Kamux
Lisätty Trainershouse,Dovre,Solteq

7 tykkäystä