Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2)

Vastoin kaikkia yleisperiaatteita, 1,5% avauspositio DSM hintaan 0,045CAD. Täysin lottolapuksi.

8 tykkäystä

Dsm pihalle @0,045cad. Ostohinta oli 0,135Cad.

4 tykkäystä



No comments :smile:

10 tykkäystä

Täysin sijoitussuunnitelmani vastaisesti ostin foorumin innoittamana ja 5min DD:n jälkeen lottolappuna 10 000 kpl DSM @0.040 CAD.

Laitan tämän sijoitusvirheen juhannuksen ja liian kuuman sään piikkiin.

Hyvät Jussit foorumille, lukekaahan niitä analyyseja ja lototkaa vähemmän kuin minä :sweat_smile:

7 tykkäystä

Tattooed Chef TTCF lisäystä 20,15$

Tämä swingiin virallisia uutisia odottamaan, aiempi isompi positio pysyy pitkässä salkussa.

3 tykkäystä

Ostettu Unity Softwarea, amerikkalaista virtual reality -firmaa. Mistä tiedän, että tuollainen firma on olemassa? Olenko sijoittajanero? No en, mutta osaan vähän englantia. Maksoin 120$/vuosi Nanalyzen premium-jäsenyydestä ja nehän kirjoittivat näin:

Ninety-three of the top 100 game development studios by global revenue in 2019 were Unity customers.

Unity Software on heidän mallisalkussaan.

3 tykkäystä

Myyty BABA:t 230 usd

1 tykkäys

Juhannusta edeltävän pörssipäivän loppuhuutarista lisäys Oriolaa. Tikkurilan omistajana pääsin jo nauttimaan Elise Markulan osaamisen tuloksista. Yleensä parhaat johtajat kykenevät toistamaan menestyksensä, vrt. Lundmark ja Konecranes-Fortum-Nokia.

6 tykkäystä

Tein torstaina totaalisen takinkäännöksen, kun mietin Puuiloa syvällisemmin ja Spinnova keuli kymppiin asti. Puuilot jäi pitkään pitoon ja Spinnovat ulos @ 10 €. Tankkaillaan Puuiloa lisää pikkuhiljaa ja aloitetaan Spinnovan ostot jahka hinta asettuu.

Samaan syssyyn tuli tuplattua Embracer @ 224,80 SEK.

6 tykkäystä

Korean ETF:t myyntiin ja varojen siirto kovemman riskin ja tuotto-odotuksen osakkeisiin, pääasiassa Optomediin.

2 tykkäystä

Spinnovat myyty @10€. Ostan myöhemmin takaisin.

1 tykkäys

Triplasin pienehkön Chromogenics position käsittämään nyt 3% salkusta. Tuote on toimiva ja sille on kysyntää, joten odotellaan innolla Q2 tulosta ja sen aikana ilmennyttä tilauskertymää. Jos tuotannossa ilmenee ongelmia, niin herkällä sormella mietin myyntiä.

Suurin innostus tähän kauppaan on potentiaalinen TopRight Nordic + Chromogenics mergeri, jossa kumpikin osapuoli hyötyisi valtavasti ja merger-yhtiö voisi myydä kaiken lasisuunnittelusta älylasien valmistuksen kautta lopulliseen asennukseen. Lisää Chromogenicsin ketjussa. Potentiaalisen mergerin jälkeen olisi yritysarvo vain $42 M (364MSEK) ja vuosittainen revenue tämän vuoden ennusteilla noin $35M. TopRight ainakin kasvanut edelliset vuodet yli 100% vuosivauhtia ja Chromogenics sai juuri tuotantonsa pyörimään.
Jos verrataan jenkki-peeriin View Inc, niin yhdistetyn TopRight+Chromogenics markkina-arvo olisi vain 1/50 siitä, mitä View Incistä maksetaan. Toki 2021 liikevaihtoennuste View Incillä on $70-80M ja siten kaksinkertainen. MUTTA, View Incin tuotteen valmistaminen maksaa enemmän kuin siitä saa rahaa, toisin kuin TopRight + Chromogenics.

Edelleenkään, ei ole sijoitussuositus ja nämä ovat erittäin riskipitoisia sijoituskohteita. Ylläolevissa luvuissa saattaa olla virheitä, joten kannattaa selvittää ne itse TopRightin ja Chromogenicsin sivujen kautta, sekä tehdä valuuttamuutokset itse. En ole sijoitusneuvoja, ja minulla on suhteellisen suuri positio TopRight Nordiccia ja Chromogenicsia.

10 tykkäystä

OSTO: Peptonic medical - Peptonic Medical AB - naisten elämää parantavan mission alkumetreillä

Kurssi laskenut jo koronapohjien tasolle. Vuoden alusta -40%. Yhtiö keskittynyt keväällä toiminnan tehostamiseen, nimetty uusi TJ, kasvuaihioita Kiinassa ja jenkeissä, uusia jakelukanavia, uusia tuotteita… Q1 tulos oli jo varsin lupaava.
Vaihto pientä, mutta en usko että tästä enää breikataan alemmas, kun lähestytään maagista 1 SEK tasoa.

2 tykkäystä

Ostettu 17,6euron hintaan Goforea. Kassa pullistelee rahaa ja business sujuu hyvin. Kuuntelin myös Mikael Nylundin esityksen Inderesiltä ja luottoa häneen löytyy.

Cargotec osto @ 43,40€. Tavoitehinta yli 25% päässä.
Ostan lisää jos laskee.

3 tykkäystä

Myyty Puuilo @ 7,55€

3 tykkäystä

Nokiat (1000kpl) laitettu aamun pomppuun 4,59€ kpl. hintaan, tästä n. 20% voitot. Aamun nousu oli sen verran kovaa että laitoin tuon pikku satsin eteenpäin, jos uutiset jatkuu hyvinä niin mahdollisesti vielä uudelleen kyytiin :sweat_smile:

Puuilot myyty @ 7,60€, katsotaan jos myöhemmin ostaisi takaisin pitkään holdiin.

1 tykkäys

Puuiloa lisäilty 7,5€. Katellaan mihin kehittyy, jääkö holdiin vai lähteekö nopeesti kiertoon

4 tykkäystä

Pieni Citycon-lisäys kun oli sopivassa hinnassa @ 7,29 €, osinkohajautusta.

7 tykkäystä