Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Ostettu pikkusen Kesko b:tä ja Olvia

Jengi ostanut niin paljo “kiukaita”, että toivottavasti k-rauta saa kaikki myydyksi ja saunajuomat tarvitaan myös:)

6 tykkäystä

Enersense tarttui salkunpohjalle @10,15€.
EDIT: Tämä tarkoitus olla salkussa lyhyemmän ajan.

4 tykkäystä

Siivottu salkkua, käteiskassan kasvatusta

Ulos pikku voitoilla

  • Tulikivet @ 0,6
  • Teliat @3,75
1 tykkäys

Joitain ostoja vaihteeksi: Terveystaloa eilen, tänään Pihlistä, Orionia, Kreatea, Bittiumia, Oriolaa ja Altiaa. edit. Unohtui joukosta ostin myös Orthexia jokin aika sitten ja Aktiaa.

7 tykkäystä

Elisan lisäksi myös Kojamot lähtivät myyntiin n. +150% kurssilla hankintahintaan nähden.

3 tykkäystä

Ostin Harviaa kahden kuukauden nettopalkan edestä hintaan 59,93 euroa. En ole ennen omistanut Harviaa, en ole ennen harkinnut ostavani sitä. Tuntuu tavallaan tyhmältä hypätä myöhään mukaan, mutta oikeasti ei. Olen vuosien mittaan lukenut juttuja varmaan noin 500 osakkeesta sekä muista lukuisista sijoituskohteista, enkä ole osannut tätä(kään) harkita koskaan ainakaan kunnolla. Harmittaisi kyllä, jos olisin harkinnut tätä paljon aiemmin enkä olisi ostanut. :slightly_smiling_face: :harviaraketti:

Voisin ladella tähän tuttuja juttuja Harviasta, joten oikaisen vähän ja nostan muutamia asioita esille. Harvian väki kokonaisuudessaan tuntuu uskovan aidosti hyvin vahvasti siihen, että Harvia kasvaa ja kehittyy melkoisesti, toki myös analyytikot ja monet teistä. Ostin Harviaa, koska uskon saavani tästä melkoisesti tuottoa vielä keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Tosin nyt, kun mä ostan tätä, niin Harvian tarina loppuu. :partying_face: En varsinaisesti saanut ostettu Harviaa dipistä, mutta päädyin ostamaan Harviaa lukuisista syistä, vaikka nyt minusta on viime aikoina muutamat hyvät yhtiöt tippuneet melkoisesti - aivan liikaa, joita olisin voinut hyvin lisätä salkkuuni… no mä päädyin Harviaan. :sunglasses:

Anteeksi pitkästä höpötyksestäni, mutta koin tarveta avata ja avautua uudesta hankinnastani. Nyt on jotenkin vapautunut olo. :slightly_smiling_face:

62 tykkäystä

Enersenseä ostettu lyhyeen pitoon, @10.25

4 tykkäystä

Myin pienen osan Boreota 100€ kurssiin. Edelleen työläs seurattava yritys, joka on liian suuressa painossa salkussa. Toiseen suuntaan alkaa tästä eteenpäin tasapainotus ellei jotain ihmeellistä tapahdu.

1 tykkäys

Nexstim uutena vähän riskisempänä tulokkaana salkkuun. Hyvä osari, tuloskäänne lähenee vauhdilla.

5 tykkäystä

Myyty kaikki Kamux @15,50
Ostettu koko rahalla OmaSp @15,90

9 tykkäystä

Verkkokauppa.comit laitaan ja Solteqin ja Tecnotreen positioiden kasvatusta salkussa.

8 tykkäystä

Kamux lisäystä noin 25% jo suurimpaan omistukseen @15,00. Taidan itse olla kiinnostuneempi lv:n ja markkinaosuuden kasvusta vs kannattavuuden tasosta tässä yhtiön elämänkaaren vaiheessa.

10 tykkäystä

Pieni Smart Eye -lisäys @ 222 kr

11 tykkäystä

Harviaa @ 57,60€ ja samalla kivasti tasaluku täyteen salkussa. Samalla nous salkun toiseksi suurimmaksi heti sampon jälkeen.

10 tykkäystä

Lisäys Kamuxia 15,02

8 tykkäystä

Tankattu isosti Harvia @57.70€ sekä Kamux @15.40€

Tykkään istua löylyissä pitkään ja autossakin tulee vietettyä mukavasti aikaa. Ei siis haittaa näiden yhtiöiden kyydissä istua, pienet töyssyt ei matkan varrella haittaa kun jousitus on kunnossa ja maaliviiva vuosien päässä.

16 tykkäystä

Lisätty Kamux @ 15,30€ palkkatuloista sekä marginaalisella vivun lisäyksellä. Hienosti menee tarina eteenpäin, etenkin Ruotsista ja Saksasta tuli taas järisyttävät kasvuluvut. Kannattavuus seuraa väkisinkin perästä neuvotteluaseman kehittyessä suotuisaan suuntaan rahoitus- ja vakuutuslaitosten kanssa sekä muiden skaalaetujen myötä. Q2:n kannattavuusnotkahdukselle löytyi mielestäni hyvin loogiset ja uskottavat syyt.

9 tykkäystä

Pieni 100 kpl Kamux lisäys @14,95. Kassa ihan kuiva. Liikaa näitä ostopaikkoja ollut viime päivinä.

7 tykkäystä

Ostettu Harviaa lisää Kamux-myynneistä vapautuneilla pääomilla. Näen Harviassa paremman tuottopotentiaalin yritysostokortin myötä.

Disclaimer: saatan olla väärässä :slight_smile:

24 tykkäystä

Kamux pilkitty @14,99 €. Kyllä kelpaa

10 tykkäystä