Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Ostin myös Stokkaa heti aamuhuutarista. @Pohjolan_Eka aiko kerätä voimia ja ottaa päiväunet ja avata sitten ketjua :wink:

9 tykkäystä

Panoroa n.20% lisäys. Ekan antipeesauksena. :upside_down_face:

6 tykkäystä

Ostettu eilen Carasentia. Lisäksi en voinut vastustaa Stockmann-junaa, varovainen avauspositio. Lisäillään jos tarina etenee hyvään suuntaan. Tällä viikolla kevennelty indeksirahastoista, kokonaisuudessaan käteisen määrää hieman kasvateltu. :slight_smile:

7 tykkäystä

Viimeset Rapala lisäykset, josko pikkuhiljaa alkaisi pohjaa löytymään. Voinee toki olla, että 9e hintoihin taas valutaan ennen seuraavaa tuloskatsausta.

4 tykkäystä

Pyrin välttämään osakkeiden myymistä kaikin keinoin, mutta riskinhallinnan nimissä sekin on välillä itselle suotava ja otinkin tänään voitot talteen velkavivulla tehdyistä Spinnova- ja Tecnotree-sijoituksista →
Spinnovat myyty 70% voitolla ja Tecnotreet 40% voitolla.

Velkapääoma palautuu toistaiseksi Nordnetiin laskien käytössä olevan vivun määrää -50%. Kaupalla tekemäni voitot sen sijaan jatkosijoitin OST:n puolelle Verkkokauppa.comiin ja Tokmanniin.

6 tykkäystä

Höylätty 1/3 osaa villiintynyttä tecnotreetä hintaan 1.160 ja Nordeat 9,742, jotta saadaan vähän iskukykyä takataskuun.

1 tykkäys

Osa Outsasta vaihdettu Nokian lisäykseen torstaita ajatellen. Todennäköisesti sama osa vaihdetaan takaisin ennen Outsan tulosjulkaisua.

1 tykkäys

Tankattu Kambia @ 408,80

3 tykkäystä

Tarttunut pieni erä Servicewarea @ 16.6

1 tykkäys

Pitkästä aikaa myynti, eilen Kamux n. 17,5 euron hintaan. Tämä oli noin neljäsosa kokonaispositiosta, eli vielä jäi papereita laukkuun. Myynti lähinnä riskinhallintasyistä. Järkeilin itselleni niin, että jos kurssi tästä jatkaa nousua, niin erinomaista. Jos kyykkää, niin tulipahan otettua voitoista siivu talteen. Molemmissa skenaarioissa siis ok mielin.

2 tykkäystä

Lyhyeen pitoon ostetut Tecnotreet myyty mukavalla 36% tuotolla.

3 tykkäystä

Stockmannia ensimmäinen erä. Enpä olisi uskonut, että osakkeeseen tulisin ikinä koskemaan, mutta nyt kävi näin. Todella halpa jos käänne jatkuu.

7 tykkäystä

Tarttui hieman Stockkaa salkkuun :slight_smile:

5 tykkäystä

Oliko kuitenkin 1.16?

3 tykkäystä

Entry: AOT Nordnet 131 SEK. Jännä reaktio, mielestäni tulos ja EPS näytti ihan hyvältä.

Hypätty Tulikiveen mukaan noin 0,53:n keskihinnalla

2 tykkäystä

Itsekin hyppäsin Stockan kyytiin. Lähtökohtaisesti lyhyeen pitoon kun ensi viikolla saanee suosituksen / tavoitehintojen nostoja mutta voisi toimia pidemmälläkin tähtäimellä.

6 tykkäystä

Lisätty Zign AOT 22.7

3 tykkäystä

Orthex -positio lähes tuplattu @9,655€. Uskon, että tästä puljusta voi tulla vielä loistava menestystarina :slight_smile:

22 tykkäystä

Fellowia ostin. Ei vieläkään ymmärrä miksen uskalla ostaa niitä nousijoita vaan aina pitää ostaa niitä laskijoita😩

5 tykkäystä