Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Olis pitänyt myydä NEL jo paljon aikaisemmin, mutta myin eilen koko position pois +70% voitolla. Ostan joksus takaisin jos laskee suunnileen samoihin lukemmiin josta alunperin ostin. Perustelut: Liian kauan odottelua kunnon tuloksiin, mulla on muut suunnitelmat tällekkin rahalle seuraavat 2-3 vuotta. Tulipahan niin tutuksi koko ala, ettei tarvitse paljon miettiä kun tää lähtee kunnolla laukkaamaan.

3 tykkäystä

Arocell tarina omalta osalta kuopattu 51% tappiolla. Myynnistä saadut riitti Tecnotreen lisäämiseen 400kpl ja heittoverkkoon motonetistä.

7 tykkäystä

Eilisen NN:n kamppiksen myötä lisätty omassa salkussa Nordeaa (@9,86), Fortumia (@25,10) ja Investoria (@204SEK). Sekä illalla ostettu uutena KO @56,64USD

Samalla molempien lasten salkkuihin lisätty/ostettu Fortumia (@25,10 ja @24,98) ja Sampoa (@43,4) . Meillä on nyt uunituoreet 2v ja 5 kk ikäiset Sampon omistajat :muscle:

Pitkään mietin mutta en lisännyt enää Sampoa omaan salkkuun kun nyt jo suurin melkein 15% painolla.

18 tykkäystä

Eilen myyty OSTin puolelta Remedyä @40.1 ja Enphase Energyä @164.6 ja lisätty niillä dipistä Darling Ingredientsiä @70.36. Darling tekee biodieseliä ruokaketjun sivutuotteista ja siitä on povattu mahdollista tulevaisuuden multibaggeria… :slight_smile:

3 tykkäystä

Lapselle 1 Fortumin osake 24,95 € Nordnetin 25-vuotisjuhlista, Fortumista saaduilla osingoilla.

26 tykkäystä

Vahva vatsahappojen maku suussa ostettu eilen vielä kerran lisää kultakaivoksia… lisäyksenä erät Kinross Goldia @ 5.70 USD sekä Equinox Goldia @ 5.98 USD.

Kullankaivajat ovat tulleet viime vuoden huipuilta alas kuin kivi vaikka itse kullan hinta on vain -15% ATH tason alapuolella. Itse asiassa nykyisellä kullan hinnalla kaivosyhtiöt tekevät historiallisen hyvää vapaata kassavirtaa verrattuna S&P500:seen, inflaatioon suhteutettuna kaivosyhtiöt ovat ainoa ‘sektori’ mikä tekee nykyisessä ympäristössä positiivista FCF:ta:


15
lähde: Crescat Capital https://www.crescat.net/


Spekulatiivisempi ostos oli lisäys New Placer Dome Goldia @ 0.095 CAD (-40% “alesta” edelliseen satsiin verrattuna).

Jos itselle lievä oksennus nousikin suuhun ostonappia painaessa niin kyseisen yhtiön toimitusjohtajan Max Salin vatsan täytyy todella olla kunnossa (tai sitten hän todella uskoo yhtiön olevan lähellä jotain isoa), kun katsotaan miehen ostoslistaa pörssistä niin tj on ostanut yhtiön osakkeita koko vuoden kestäneen laskun ajan aina 0.80 CAD tasoilta → 0.10 CAD saakka.

Jos yhtiö osuu porauksissaan ns. kultasuoneen ja jos sentimentti kaivosyhtiöiden/kullan ympärillä muuttuu nykyisestä edes hieman positiivisemmaksi niin yhtiön nykyinen noin 9 miljoonan CAD market cap voi helposti (moni)kymmenkertaistua, varjopuolena on se että yhtiö tarvitsee lisää rahoitusta ensi vuonna ja jos se tehdään annin kautta niin osakkeen hinnasta dilutoituu vielä helposti 30% pois. Sisäpiirin vahva omistus lieventää toki tätä pelkoa ja uskonkin että dilutoiminen on se viimeinen vaihtoehto rahoituksen hankkimiselle.

Korkean riskin kohde siis, mutta vaikka sitä täysosumaa ei tulisikaan niin todennäköisyys saada edes omansa takaisin on huomattavasti parempi kuin Veikkauksen peleissä :slight_smile:

16 tykkäystä

Myyty 60 litraa mustikoita/300€ ja jännätään maanantain Allarity Therapeutics kurssireaktiota :slightly_smiling_face:

34 tykkäystä

Perjantaina tuli veivattua hiukan Microvastin kanssa, eli 300 kpl sisään @8.31 ja saman verran pihalle @8.89.

3 tykkäystä

Salkun veivausta.
Torstaina salkusta lähti pienellä plussalla Tecnotree, Sampo ja Nordea.
Perjantaina salkkuun lisäyksenä Solteq ja Outokumpu. Illalla oli golfkierroksen aikana tarttunut pariin otteeseen lisää NIO Nordnetin tarjouksesta ilman kuluja. Hyvä pöhinä, paljon uutuuksia tulossa ja kappale määrät ovat olleet mahtavassa kasvussa alkuvuoden.

4 tykkäystä

Ostettu lastenlapsille vähän Fortumia, itselle 30 litraa mustikoita ja odottelen myös Allarity Therapeuticsin kurssireaktiota :champagne:

6 tykkäystä

Viime viikon ostot

SPDR MSCI Emerging Markets Small Cap ETF
iShares MSCI China UCITS ETF
JPM China A

Myytyä tuli kans paljon kaikkea

7 tykkäystä

Trainershousea otettu ruokalusikallinen lautaselle. @9.14

2 tykkäystä

Viikon sisään lisäilty Nimbusta pari tuhatta kipaletta väliltä @68-72. Huomista Q2 odotellessa.

6 tykkäystä

Kolmanneksen lisäys nimbusta 76 SEK. Harmittavasti nousu alkoi, niin ei huvita huomiseen osariin enempää lisätä, vaikka luotto on kova.

2 tykkäystä

Myyty Elliptic Labsit pois tuon Xiaomi -uutisen jälkeen.

Ostin aspoa, jota meinasin jo pohjalta hankkia. Tuottotavoite olisi n. 10-30% + ehkä yksi osinko.

Taitaa olla 4. Kerta kun omistan Aspoa. Kaikki aikaisemmat onnistuneet hyvin.

1 % salkusta.

Mielestäni vihdoin uusi normaali tulos tasossa alkaa olla saavutettu johon kurssikin reagoi. Viime aikojen sentimentti vähän laski hintaa, niin otin avausposition.

Jäi ostamatta, kun oli niin paljon kaikkea parempaa ja houkuttelevampaa 2020 tarjolla.

4 tykkäystä

OSTO: CALTX. Edellinen ostoyritys osui heti stoppariin. Kokeillaan nyt uudelleen, kun tultu melkoisesti taas alas jenkkialgojen toimesta. Upside yhä edelleen huima, uutta tutkimusta pukkaa ja FDA käsittely kuukauden sisällä. High risk high reward.

4 tykkäystä

Piti istua käsien päällä ja pitää sotakassaa. Muttei malttanut ja Altia löysi itsensä salkkuun sekä pilkki laskettu Rapalan lisäykselle. Ahneella voi olla ikävämpi loppu, mutta kivempi laittaa töihin kun makuuttaa tilillä. Katsotaan sitten mitä tehdään jos jotain korjausta tulee mikäli tulee​:man_shrugging:t3::smile:

4 tykkäystä

Alibabaa ostettu 133.30€. :rocket: :rocket: :rocket:

10 tykkäystä

Yli tuplattu Cityconit. Uskon strategiaan ja osakkeen potentiaaliin, joten riski-tuottosuhde houkuttelee tällä arvostuksella.

17 tykkäystä