Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Myyty 60 litraa mustikoita/300€ ja jännätään maanantain Allarity Therapeutics kurssireaktiota :slightly_smiling_face:

34 tykkäystä

Perjantaina tuli veivattua hiukan Microvastin kanssa, eli 300 kpl sisään @8.31 ja saman verran pihalle @8.89.

3 tykkäystä

Salkun veivausta.
Torstaina salkusta lähti pienellä plussalla Tecnotree, Sampo ja Nordea.
Perjantaina salkkuun lisäyksenä Solteq ja Outokumpu. Illalla oli golfkierroksen aikana tarttunut pariin otteeseen lisää NIO Nordnetin tarjouksesta ilman kuluja. Hyvä pöhinä, paljon uutuuksia tulossa ja kappale määrät ovat olleet mahtavassa kasvussa alkuvuoden.

4 tykkäystä

Ostettu lastenlapsille vähän Fortumia, itselle 30 litraa mustikoita ja odottelen myös Allarity Therapeuticsin kurssireaktiota :champagne:

6 tykkäystä

Viime viikon ostot

SPDR MSCI Emerging Markets Small Cap ETF
iShares MSCI China UCITS ETF
JPM China A

Myytyä tuli kans paljon kaikkea

7 tykkäystä

Trainershousea otettu ruokalusikallinen lautaselle. @9.14

2 tykkäystä

Viikon sisään lisäilty Nimbusta pari tuhatta kipaletta väliltä @68-72. Huomista Q2 odotellessa.

6 tykkäystä

Kolmanneksen lisäys nimbusta 76 SEK. Harmittavasti nousu alkoi, niin ei huvita huomiseen osariin enempää lisätä, vaikka luotto on kova.

2 tykkäystä

Myyty Elliptic Labsit pois tuon Xiaomi -uutisen jälkeen.

Ostin aspoa, jota meinasin jo pohjalta hankkia. Tuottotavoite olisi n. 10-30% + ehkä yksi osinko.

Taitaa olla 4. Kerta kun omistan Aspoa. Kaikki aikaisemmat onnistuneet hyvin.

1 % salkusta.

Mielestäni vihdoin uusi normaali tulos tasossa alkaa olla saavutettu johon kurssikin reagoi. Viime aikojen sentimentti vähän laski hintaa, niin otin avausposition.

Jäi ostamatta, kun oli niin paljon kaikkea parempaa ja houkuttelevampaa 2020 tarjolla.

4 tykkäystä

OSTO: CALTX. Edellinen ostoyritys osui heti stoppariin. Kokeillaan nyt uudelleen, kun tultu melkoisesti taas alas jenkkialgojen toimesta. Upside yhä edelleen huima, uutta tutkimusta pukkaa ja FDA käsittely kuukauden sisällä. High risk high reward.

4 tykkäystä

Piti istua käsien päällä ja pitää sotakassaa. Muttei malttanut ja Altia löysi itsensä salkkuun sekä pilkki laskettu Rapalan lisäykselle. Ahneella voi olla ikävämpi loppu, mutta kivempi laittaa töihin kun makuuttaa tilillä. Katsotaan sitten mitä tehdään jos jotain korjausta tulee mikäli tulee​:man_shrugging:t3::smile:

4 tykkäystä

Alibabaa ostettu 133.30€. :rocket: :rocket: :rocket:

10 tykkäystä

Yli tuplattu Cityconit. Uskon strategiaan ja osakkeen potentiaaliin, joten riski-tuottosuhde houkuttelee tällä arvostuksella.

17 tykkäystä

Elliptic Labs laitaan Xiami huhujen vuoksi. Tilalle Nimbus kahdessa erässä 74 ja 75sek tasoilta. Venekauppa käy kuumana, ja ensirekisteröintien perusteella Q2 aikana Nimbuksen ”portfolioon” kuuluvien veneiden myynti Suomessa kasvanut n.25% vuoden takaiseen. Samankaltaista kasvua odotan myös muilta toiminta-alueilta. Osari huomenna.

2 tykkäystä

Kindred myyty. Position oston jälkeen kurssi liukui 133sek-tasolle asti niin päätin että menee laput laitaan kun päästään ±0 tasolle. @153,35sek

Avattu positio Harvia @56,9€

7 tykkäystä

Kevensin Smart Eye:tä. Osari pelottaa. Kommentit ketjussa näyttää välillä siltä, että perus tuulari odottaa maagista kasvua jo tällle vuodelle. Uskon että tätä lappua omistetaan suomessa ja ruotsissa niin paljon, että kurssiliikkeet voi olla vielä fataaleja alaspäin, mikäli esim. Redin ennusteet alitetaan.

25 tykkäystä

Exit Panoro, kasvatetaan käteispositiota.

Rovio lähti pienellä tappiolla, koska lyhytkatseiselle, huonolle ja köyhälle sijoittajalle muutosnäkymät ovat liian hitaat ja parempiakin kohteita löytyy.

7 tykkäystä

Aamulla osto Smart Eye:tä @212 ja nyt ulos @218.

4 tykkäystä