Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Samoin Smart-tuplaus eiliseen possaan.

Zaptec lisäystä.

9 tykkäystä

Tehty lisäyksiä Avidlyyn (+80%, osuus salkusta nyt n. 1,5%) ja Leaddesk (+80%, salkusta n. 1,5% nyt).

Molemmat näytti hyvältä omaan silmään. Avidlyn osalta näkisin että markkinakin voi nyt tukea.

Edit: samapa tuo oli samalla tuplata molemmat.

8 tykkäystä

Pitkästä aikaa Martin silmää (SEYE) ostin aotille. Puuilo ostoksilla kävin myös juustotilin puolella.

4 tykkäystä

Remedy tarttu pilkkiin 39,65e

7 tykkäystä

AOT:llä Zaptec swingipositio maanantailta myyty tänään aamuhuutariin: 46,6 → 51,2 NOK. Tarina ja kasvu firmalla jatkuu mainiosti, vaikka kannattavuus paraneekin markkinan (lyhyitä) odotuksia hitaammin ja komponenttipula näyttää nostavan nyt lisää päätään tässä casessa.

Voittojen suojaamiseksi kevennyksiä ydinposititioihin OSTilla, joihin paluut/lisäykset tarvittaessa nopeastikin. Alkuvuodesta tuli reippaasti oppia voittojen hukkaamisesta, josta syystä varovaisempi linja nyt. Voi hyvin olla ylivarovaisuuttakin, mutta ainakin pientä lyhyen aikavälin tärinää omissa paperikäsissä FEDin tämän päivän linjauksen ja mahdollisen syyskuun notkahduksen suhteen.

Harvia: noin 50% myyty @ 55,90. Oman mutun mukaan voi mörniä näillä tasoilla vielä hetken.
Media and Games (M8G): noin 25% myyty @ 57,85 SEK. Pelkkää voittojen suojelua.
Nimbus: hetkeksi kokonaan ulos @ 76 SEK. Tarkoitettu swingiksi tasolta 69,50 SEK, mutta tykästyinkin firmaan ja todnäk palaa salkkuun.

Käteinen nousi hetkellisesti reiluun 50% ja tulee vanhojen merkkien mukaan polttelemaan taskussa hyvin paljon sekä lähitunteina että -päivinä… :sweat_smile:

E: Ja M8G heti tiedottikin leikkaavansa low-margin bisnestään pois, joten lähes sama satsi takaisin @ 58,1 SEK. Firmalla nyt niin kova vauhti päällä ja M&A-uutisia tulee jatkuvasti, että koitan unohtaa tämän kohdalla myyntinapin kokonaan.

E2: Ja näköjään Zaptecinkin osalta murheet unohdettu ja lähti uudestaan koilliseen.

3 tykkäystä

Ihan pieni määrä vielä Orthexia ostille. Nyt tuntuu että alkaa olla Orthexin positio pitkälti rakennettuna, olenhan panostanut tähän euromääräisesti enemmän kuin mihinkään muuhun varmaan tai ainakin hyvin lähelle, hyviin uutisiin ja sitä mukaan rohkeasti nousevaan kurssiin. Nyt täytyy tosin jo oikeasti säästää vähän rahaakin yhteen ipoon syksyllä.

Yhtiö on vasta hiljan ollut pörssissä ja paljon vielä todistettavaa, miksi otan jo nyt rohkeaa näkemystä? Perussettiä eli olen tarpeeksi vakuuttunut yhtiön tuotteista johtamisesta ja kysyntänäkymistä, lisäksi yhtiö on jo erinomaisesti saanut jalansijaa kansainvälisille markkinoille ja kontaktia isoihin eurooppalaisiin ketjuihin, joten hanat auki ja antaa virran vuolata runsaasti kanavia pitkin. Niinkuin joku (@lazyway btw :ok_hand:) muotoili hienosti Orthex-ketjussa: yhtiö ei pyri ulkomaille - se on jo siellä. Tämä! Riskejä silti on edelleen mutta mahdollisuus olla johtava eurooppalainen kodinsäilytysratkaisujen tarjoaja, tai edes jonkinlainen vahva peluri ei kuulosta utopistiselta eikä niinikään näy osakkeen hinnassa. Lisäksi yritysostokortti luo erinomaisen potentiaalin arvonluonnille, tätä ei hinnassa ja ennusteissa näy ja tämä liike voi tapahtua milloin vain, millä sekunnilla tahansa. En tiedä miten ihmiset suhtautuu muoviin 10 vuoden päästä (paradoksaalisesti toivon että huonosti), mutta se voi onneksi siltikin sataa Orthexin laariin. Niin kauan tosin kun ihmiset asuvat kodeissa ja omistavat tavaroita, säilytysratkaisut eivät katoa mihinkään. Syitä omistaa tätä on enemmänkin mutta tässä oleellisimmat/ekana mieleen tulleet.

Kun pallo lähestyy oikeasta kulmasta, silloin on aika lyödä - ja kovaa, jotenkin noin totesi eräs herrasmies Omahasta.

36 tykkäystä

Smart eyet lähti eilen salkusta vuoden pidon jälkeen 203SEK. Tulee salkkuun takaisin, kun alkaa voitot realisoituun.

Tilalle tänään lisää Kamux 13,75€ ja Harvia 55,8€. Ensimmäistä kertaa Top-3 salkku on kotimaista täynnä Harvia-Kamux-Solteq. Näillä mennään.

26 tykkäystä

Tankattu tänään reilusti Kamuxia kun @13,75€ tärppäsi pilkkiin.

EMA 1W 50 osui noille tasoille ja omissa käppyröissä samoin osui myös fibotaso. Luulisin että tätä halvemmalla tätä ei tule enää jatkossa saamaan ellei sitten kunnolla rysäytetä alaspäin.

Rysähti tai ei, olen kovin tyytyväinen hintaan ja että tätä timanttia näin halvalla vielä salkkuuni sain. Viimeksi ostin tätä näin paljon kun sain 5-6€ hinnoista v. 2019 (koronadipistä en tankannut).

Positio nyt 25% salkusta.

28 tykkäystä

Harviaa lisätty 70kpl. OST:lle á 55,90€. Nyt mukava 1057kpl. kasassa jonka päällä voi istuskella :chart_with_upwards_trend: :chart_with_upwards_trend: :chart_with_upwards_trend:

36 tykkäystä

Kamux 235kpl @13.78
Avaus tähän putiikkiin. Pitempään jo odotellut.

18 tykkäystä

HAV Group 1000 kpl lisätty @16,798 NOK

1 tykkäys

Kamuxia tuli eilen lisäiltyä pari senttiä yli 14e. Luotetaan analyytikkoihin, vaikka foorumilla mielipiteitä on moneen suuntaan.

7 tykkäystä

Kamuxia tankattu 13,78 euron hintaan. Nyt nousi salkun toiseksi suurimmaksi positioksi Revenion jälkeen.

8 tykkäystä

Harvia 20kpl lisää. Nyt se himoittu 300kappaletta täynnä :slight_smile:

19 tykkäystä

Myynti: Hansa Biopharma @ 122,20 SEK

Osto: Catena Media @ 46,77 SEK

Orsted stoppariin. Kamux lisäys kiikarissa. Kova halu olisi pitää myös käteisenä ainakin tovin ja tutkailla markkinoita, mutta omaan historiaan peilaten taitaa olla jo kiinni jossain ennen pörssin sulkeutumista. :man_shrugging: Kamux hyvissä lisäyshinnoissa joka tapauksessa imo

4 tykkäystä

Kamux swing kokeiluun 500kpl 13,78.

6 tykkäystä

Olin näköjään unohtanut Solteq toimarin 5,88 sisään. Eli siis osto.

14 tykkäystä

Smart eyetä hieman takaisin. Ei kuitenkaan samalle painolle kuin ennen.

1 tykkäys

pienet 100kpl:n aloitus positiot Kamuxia @13,84 ja Orthexia @11,60

16 tykkäystä