Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Kuukauden viimeisen päivän kunniaksi aivan nimellisiä lisäilyjä muutamaan positioon, joilla saan osakemäärät nätteihin tasalukuihin:

Orthex @12.05
Smart Eye @206
Tecnotree @1.42

Tecnotreen keskihinta asettuikin onnekkaaseen 0,777 euroon, olisikohan syytä lopettaa lisäilyt tähän ja asettaa take profit vaikka 7,77 euroon? :slot_machine: :slot_machine: :slot_machine:

Myyntipuolella sitten vielä toimeksiannot Wulffin ja Nimbuksen niin ikään nimellisiin kevennyksiin, mutta eivätpähän ole vielä käyneet kaupan. Noita swingiksi otettuja pinkkoja olisi kyllä joutanut kevennellä rajumminkin osaripäivinä, liioiteltu ajallinen hajautus myyntien suhteen ei nyt tuottanut odotettua tulosta :sweat_smile:

11 tykkäystä

Pitkän pohdiskelun jälkeen Smart Eyet myyntiin nyt päivän nousuihin kun sai vähän paremman hinnan (210sek pintaan). Seurataan sivusta tunnelmia ainakin vähän aikaa ja katsotaan mihin suuntaan tarina etenee. Tarkoitus muutenkin kasvattaa käteistä vähän syyskuulle.

4 tykkäystä

Outokumpu myynti 5,98€, 82,5% voitolla. Sijoitusuran parhaita onnistumisia.

19 tykkäystä

Puuiloa ostettu, täydennystä positioon

4 tykkäystä

Myyty loput Smart Eyet @213€.
Seuraillaan vähän ja palataan ehkä myöhemmin.
Näin lisätty käteistä.

2 tykkäystä

Ostettu seurantapositio Boreosta. Osake on kauniissa luisussa. Tavoitteena ostaa suurempi positio sitten, kun näyttää teknisesti olevan nousu-uralla.

2 tykkäystä

Merkkasin PYN Eliteä

14 tykkäystä

Ei pitänyt ostaa mitään, mutta mieli taipui ja lisäys Kamux 13,45e.

Luisuu luistuu, mutta riski-tuotto -suhde tässä mielestäni alkaa olemaan kohdillaan näillä hinnoilla.

6 tykkäystä

Kamuxia (taas) tankattu kaksi erää 13,50 ja 13,43 hinnoilla. Vielä on varoja lisätankkauksiin, mutta myönnettäköön, että olisi kiva välillä kevennelläkin välinousuihin.

9 tykkäystä

Päivän puuhat. Aspot ulos. Tankattu Kamuxia lisää. Uutena kolmella kilolla Remedyä.

4 tykkäystä

kevensin Livechattiä 25%

1 tykkäys

Jos ei nyt pitkää niin ainakin säännönmukaista on ollut Harvian ja Kamuxin luisut.
Kun :chart_with_downwards_trend: loppuu niin voisi ottaa yhdet :beers:.

Lisäsin Honkarakennetta sekä Solteqia ja Tokmanni takaisin portfolioon.

6 tykkäystä

Zaptec ulos 64,50nok noin +35%

2 tykkäystä

Kamux myyty AOTn puolelta kokonaan 86% voitolla. OSTin puolella vielä tallessa toinen samankokoinen satsi.

Rivit salkussa on vähentynyt 8 → 5 ja käteistä 35%

3 tykkäystä

Haikein mielin Mr. Tokmanni lähti salkun lappuketjusta vaihtoon noin 50% tuotolla. Käteisvarojen kasvattelua ja hieman rönsyillyttä salkkua parturoiden. Joku rivi piti poistaa että pysyy hanskassa ja tällä kertaa osui tänne, laput kiertoon @24.36

Lisäksi Incap-positiota tuli parturoitua aiemmin päivällä kolmanneksella @50.30 - pientä voittojen kotiuttelua koska epäilen että tämä taas mörnii pitkään ennen seuraavaa spurttia. Pilkki-alert viritetty jos saa takaisin merkittävästi alempaa jostain syystä mutta muutoin katsellaan täyttelyä myöhemmin.

Nyt on taas käteistä ~20% seuraaviin seikkailuihin.

Sama temppu täällä, eli hetkellisesti Zaptecista sivuun. Tultu nyt niin kovaa viimeaikoina ylös, että pakko pelata hieman seiftiä. Halvemmilla hinnoilla jossain vaiheessa uudestaan kyytiin, toivottavasti.

2 tykkäystä

Harvia Entry 56,40€

31 tykkäystä

Harviaa 56,5€ siivu lisää.

19 tykkäystä

Ei oo iso kauppa Harvialta, mutta ihan vähän ostin kuitenkin OSTIN puolelle… stopilla turvattu pikku tappiolle tarvittaessa.

Yllättävästi tuollaisilla kivilläkin voi tehdä liiketoimintaa ihan voitollisesti. Luulisi toisaalta kivien rahtaamisen olevan vähän hölmöä hommaa, kovin kaukaa. Ensi vuoden ennusteisiin tuo taitaa tuoda jotain 1% luokkaa isää, mutta nousipahan kurssikin 1,25% :smiley: mutta toki saattaahan se vähän kasvaa tuosta, kun saa jakelua Harvian kanssa ja ei Harvian tarvitse enää maksaa noille kivistä, tai siis on omassa konsernissa?

14 tykkäystä

Täytetty Harvia-pinoa lisäsiivulla @56.8 - lisää löylyä.

16 tykkäystä