Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Eilen lisää scorpiota ja tänään sitten aamulla heti sitä päivän “tähteä”. Viime viikolla oli vielä hyvin kassaa ja nyt se onkin taas poltettu. Jotain pitää vissiin kohta myydäkin.

4 tykkäystä

Lisätty Outokumpua ja Stockmannia. Outokumpu näyttäis lähtevän TA:n perusteella taas kohti kuutosta, Stockmannilta odottelen tulevan positiivisia uutisia lisää ja kurssin nousevan yli kakkoseen nopeastikin.

8 tykkäystä

Myin pois tappiolla kamalan huonot sijoitukset TH1NG ja First Venture.
Jääneillä roposilla Harviaa @52,40 €.

6 tykkäystä

Myyty Hansa Biopharman pieni positio. Vajaa 20% voitto muutamassa viikossa. Näillä tuplattu Harvia positio :fire:

7 tykkäystä

Kuulostaapa tutulta. Eli eilen lisäys Scorppareita ja aamusta Harviaa. Tosin varsinkin Scorppareilta harrastin niin päätöntä pohjaongintaa että tämä lisäys oli jo siihen nähden aika marginaalinen kokonaispottiin ja melkein pitäis keventää välillä mahahappojen takia vaikka suhteellisen pitkällä aikajanalla tankkeripuolella vielä ollaankin vs drybulk/kontit.

Sama ongelma myös huvenneen kassan kanssa ja otinkin jo 20% siivun ulos Evolutionista 1500kr korvilla. Illalla saattaa lähteä siivu taas Hyzonista vaikka nousu on yhtä ylämäkeä ollutkin, mutta en ole ahne ja käteinenkin on kivaa.

5 tykkäystä

Liitytään joukkoon iloiseen: Harvia osto. Rahoitin tämän myymällä Qt:tä tonnilla, vuoden eka myynti joten tonni puhtaana käteen (aot) ja summa peltipönttöihin. Heti joku luolamiesvaisto kehotti ettei kannata, kurssihan voi laskea vaikka lisää, vaikka järki sanoo että nyt sais Harviaa taas halvemmalla vaikka fundamentit ovat pysyneet samana. Aina saa puskea typeriä tunteita vastaan kun pitää järjellä tehdä päätöksiä :face_with_raised_eyebrow: En tosin tiedä oliko odotusarvoisesti järkevää keventää Qt:tä mutta mielummin otan sitä hyvää yhtiöstä minkä bisnes ja arvostus on hieman hämärää ja laitan sinne minkä bisneksestä luulen ymmärtäväni muka jotain ja missä näen arvoa pöydällä. Vuoden päästä kiukuttelen tästä taas sijoitusvirheet -ketjussa (Qtn osalta). :grin:

19 tykkäystä

Isosti lisää Harviaa. Kättä Onvestin paperikäsien alle.

Sitten löylyihin nauttimaan.

19 tykkäystä

Hieman ryystetty Tecnotreetä @1,388. Kohtapuolin positio täynnä…

6 tykkäystä

Harvia oli jo salkkuni suurin omistus, mutta tänään puolen päivän aikaan osakemäärä kasvoi vielä 10%. Houkutteleva matka tavoitehintoihin. Osto rahoitettu opintolainalla.

16 tykkäystä

Harvian osuutta kasvatettu kaikissa salkuissa 10-20% verran päivän dipistä 52€ hintaan. Johan tämä -22 ennusteilla, joita ainakin itse tässä vaiheessa -21 Q4 kynnyksellä alan katsella, alkaa lähentyä Helsingin pörssin keskiarvoa p/e suhteen ~23.

EDIT: Suljettu Huya positio. Nyt salkku ilman ADR:ia. Ihan ei päästy kuivin jaloin ulos putoavan puukon tankkailun jälkeen, mutta jos kotipörssistä avautuu tällaisia paikkoja enemmänkin niin tiedänpä mitä varten holdailen käteistä :sunglasses:

18 tykkäystä

Omistan paljon Harviaa. Ostin tässä jokin aika sitten Solteqia ja laitoin tänne ilmoituksen, jonka jälkeen tuli ilmoitus että Olli myi osakkeensa, ostin eilen Harviaa ja laitoin tänne ilmoituksen, Onvest myi seuraavana päivänä osakkeita. Ostin tänään kaikkiin 4 salkkuun Harviaa… en jaksa enää yllättyä mistään, todennäköisesti jotain huomenna sattuu, meterioriitti tipahtaa tai jotain…
Mutta vaikka mitä sattuisi, hyvää tulosta tekevää yritystä hyvällä yritysjohdolla jonka tarinassa (numeroissa tms) ei ole mitään kielteistä tapahtunut ostan aina tällaisessa tilanteessa…

112 tykkäystä

Harviaa 2kpl ostilla olleilla roposilla. Ajatus kumminkin tärkein, eikö vain😄

52 tykkäystä

Nyt tuli paikka laittaa ns parempaan hevoseen. Smarttia pois (hyppään kyytiin takaisin ennen 2022) Harviaa ostettu ja jätetty käteistä. Uskon että harviassa parempi tuotto mahdollisuus katsoen vuotta 2021. 2022 saattaa olla toinen juttu.

Harvia lisäys 50kpl.

Edit: Smartin aiempaan pudotukseen (10%) syynä oli huonohko raportti sekä näkymän heikkous.
Harvialla vuorostaan pudotukseen syynä se että suuromistaja kevensi painoa,näkymässä ei muutosta. Mielestäni hyvä perustelu nopealle liikkeelle salkun sisällä

15 tykkäystä

Tuplattu harvia salkussa n.3% painoon. Lyhyen ja pitkän aikavälin näkymät mainiot, mutta nämä osakkeet luultavasti lyhyehköön pitoon, kun keskipitkän aikavälin näkymissä turhan paljon kysymysmerkkejä itselle/itselläni.

8 tykkäystä

Harviaa tarttui tänään 358 kpl.

23 tykkäystä

Myyty +4% voitolla aamulla ostetut Harviat kuolleen kissan pomppuun.

4 tykkäystä

Noin kolmasosa positiosta höylätty Portage Biotechistä (n. 11% tuotto) ja loput jätetty kasvamaan ja toivotaan, että lisää hyviä uutisia tulisi nostamaan kurssia seuraavan vuoden-puolentoista sisään. Eli keskipitkässä pidossa meikän mittarilla tämä loppupossa.

Käteisillä lisätty mitäs muuta kuin Hyzon :sweat_smile:

En alkanut hirveänä pilkkimään, kunhan vaan äkkiä satsi sisään, kun pelottaa, että ehtii hinnat karata ennenkuin saan possan kasvatettua tavoitteeseen. Keskihinnan nostoa ja tosiaan jo minuuttia myöhemmin ois alempaa saanut, mutta tätä se on :grin:

4 tykkäystä

BABA lähti ulos 9% tuotolla, olikin tarkoitettu lyhyeen pitoon. Jään seurailemaan jos pääsis alempaa taas mukaan.

4 tykkäystä

Sopuliksi sopulien joukkoon, 50 kpl Harviaa.

13 tykkäystä

Kamux myynti @13,95
Harvia osto @51,8
Harvia myynti @53,9
Kamux osto@13,96

Semmonen peli tänään.

14 tykkäystä