Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

QS osto :raised_hands::rocket: eiköhän ne autot söhköisty 5v sisää erittäin vahvasti. :beer:

7 tykkäystä

Korjattu eilinen sekoilu myymällä osa Herantis-omistusta. Nyt on se määrä, mihin eilen halusin lisätä.

Ai niin, lisätty niin paljon Harviaa, kuin alle 30 euron keskiostohinnassa pysyminen antoi myöten - eli 6,25 % lisäys kahdessa erässä @52,15€ (ostojen keskihinta). Olivat ostokerrat #22 ja #23. Osuus salkusta päivän päätöskurssilla 42,8 %, keskihankintahinta 29,89€ ja rahaa kiinni enemmän kuin omassa omakotitalon puolikkaassa (vaimo omistaa puolet).

21 tykkäystä

Fomottelua vielä, ihan pieniä lisäyksiä tullut tehtyä tässä päivien aikana, että saadaan tasalukuja mukavasti.
Anfield energy 0.13CAD
Forsys metals eilisestä pienestä dipistä 0.78CAD
Global atomic oli tarttunut 3.09CAD

Ja jos ei nyt pelkkää uraania niin Harviaa tarttui 51.60€. Joko pitkään tai swingiin mietitään myöhemmin.

3 tykkäystä

Myyty päivän PRstä johtuvien nousutohinoiden jälkimainingeissa ennen shorttien kostoa PSTV Plus Therapeuticsia ulos 2,04$ hintaan.

Tilalle päivän PRn jälkeisestä dipistä Heat Biologicsia HTBXää lisää 6,73$ hintaan. 0-PR ja kurssi laski, kiitos! Hetki vain ja nousee takaisin korkojen kera

2 tykkäystä

Lisäilty Orocoa kun mukavasti laskeskellut viime kuukausina. Tuntuu, että markkina rankaisee nyt firmaa turhaan siitä, että poraustuloksissa kestää (joka siis ihan tiedossa kaikilla, että ne eivät yössä tai kahdessa valmistu).

Taitaa yleinen markkinasentimentti vaikuttaa siltä, että jatkuvasti tultava hyviä uutisia ja odotukset ylitettävä isoilla marginaaleilla. Orocon tapauksessa tämä mahdotonta, koska tulosten kirjaimellisesti kaivaminen kestää ja analysointi myös. Noh, kelpaahan ainakin tankkailla :sunglasses:

Näen itse paljon tässä casessa samaa kuin esim Smart Eye:n tapauksessa, joskin toki Meksikon rajalla olevassa kaivosyhtiössä lienee muutama riskitekijä enemmän :grin:. Kuitenkin molemmissa tunnistan sen, että kaikki toistaiseksi viittaa siihen, että mennään suunnitelmien mukaan aikataulussa. Koska sijoittajat ovat kärsimättömiä, niin laput lähtevät laitaan vauhdilla kun ei jakseta odottaa sitä, että lupaukset lunastetaan mukavina lukuina viivan alla.

Välillä meinaa itselläkin olla usko koetuksella ja joutuu laittamaan jäitä hattuun, että ei ihan jokaisella junalla FOMO:ttele vaan pysyy suunnitelmissa, olkoon Buffetin siteeraus ennen kaikkea muistutus siis itselleni :slight_smile:

24 tykkäystä

Avauspositio otettu salkkuun tänään
Seamless Distribution Systems AB (SDS)
45,35SEK

Ja vielä Perion Networks - pieni kevennys positiosta 21,42$
Koitetaan poimia alempaa takaisin

3 tykkäystä

Hassu reaktio SWBI hyvään raporttiin eli lisää 21,90$ hintaan.

2 tykkäystä

Mastercard osto hintaan $340,24. Tuntuu että tätä on potkittu todella alas viime aikoina, osakkeen hinta on tätä kirjoittaessa 5% alle 200-Day Moving Averagen. Moni tavoitehintakin reilusti yli $400

2 tykkäystä

Myyty hyzn positiosta 2/3 osaa tasan kympillä zipale pois ihan puhtaasti riskien hallinnan vuoksi. Loput saa jäädä pitkään pitoon.

2 tykkäystä

Harvia tuplattu 51,9 eetua.

37 tykkäystä

Tuli sellainen fiilis että voxturia kourallinen lisää, :shushing_face:puolikourallista teknopuuta myös. :evergreen_tree:

11 tykkäystä

Pieniä salkuhoidollisia toimenpiteitä näin iltaan, hieman :bear: olo:

  • Myyty Clear Blue 2600 —> 0 kpl @0.32 CAD (tästä pieni euromääräinen, mutta prosentuaalisesti suuri tappio, jotain -45%. Tämä oli jo niin pieni omistus, jota se kauan odotettu Nuran-sopimusalan ei saanut nousuun. Lisäksi todella pienivaihtoinen yhtiö. Päätös: kyllä maailmasta parempiakin yhtiöitä löytyy)
  • Ja edeltä vapautuneet rahat suoraan Voxturin lisäykseen. Eli 3500 —> 4700 kpl @0.8CAD (yritys ostaa tällä hetkellä muita, ja kerää ilmeisesti jäätävää epäorgaanista liikevaihdon kasvua, jota ei kuitenkaan hinnoitella jostain syystä kurssiin :man_shrugging: Joko olen rankasti väärässä ja tästä tulee vielä suurempi tappio kuin yllä, tai sitten mennään jossain vaiheessa :rocket:)
  • Vähennetty Hyzon 250 —> 200 kpl @10$ (yliostetun puolelle jo mentiin näin nopealla nousulla, ja saavutettiin aiempi SPAC-aikojen valuaatio. Voi tulla pientä pull-backia, jos näin, niin ostellaan alempaa takaisin. Jos ei, niin tämä määrä riittää hyvin)
  • Vähennetty Tattooed Chef 100 —> 75 kpl @23.19$ (osarista tulleesta kuopasta noustu liki 50% kahdessa viikossa ja tultu jo entisen tasonkin yläpuolelle, ilmeisesti pienen Reddit-innostuksen myötä. Tuo huuma loppuu joskus, on jo yliostettu ja alkaa pidemmän ajan kanavan yläreuna olla käsillä, joten sama kuin Hyzonin kanssa tähän väliin)
8 tykkäystä

Viikon veivit:

Viime viikolla ostettu Baba x3 bulli suljettu 20% tuotolla. Arvostetaan yöunia enemmän kuin potentiaalisia tuottoja.

Ostettu: Kamux, Harvia ja Mastercard

7 tykkäystä

Käteistä lisää ja pientä riskienhallintaa:
Siivu Hyzonia, Eagle bulkkia ja Golaria lihoiksi.
Pieni lisäys tosin ASPS:ia samalla, mutta käteinen lisäänty sentään parin kuukauden palkan verran.

4 tykkäystä

Satuin olemaan juuri dipin pohjilla koneella ja otin itsekin swing treidi mielessä position 21,64

1 tykkäys

Hut8 laput myyntiin, reilun 3 viikon pidolla noin 38% nousut.
Kurssi noussut kuukaudessa melkein 100% ja pitkon suunnasta ei varmuutta että mihin suuntaan lähtee. Jos kryptoissa sattuu isompi droppi niin harkitsen uudelleen sisään liittymistä kyseiseen lafkaan alemmilta tasoilta…
VXTR tilalle.

2 tykkäystä

Aiemmin päivällä myyty Vincit @9.62 mukavalla tuotolla.

Tilalle alennusmyynnistä täydennystä aiempiin positioihin Harviaa @53.00 sekä Kamuxia @14.02.

Lisäsin myös Fortumia @26.22.

Pitkästä aikaa osui itselle vähän aktiivisempi päivä pörssissä siviilielämän vapaapäivän kunniaksi. :slightly_smiling_face:

8 tykkäystä

Eilen myös PSFE positiota kasvatettu melkein kaksinkertaiseksi @8.73

2 tykkäystä

Eilen equinor ulos @187

Lisäilty pikku siivu Meta Materials Inc eilen $5.15.