Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Höylätty -50% paisuneesta Hyzon positiosta @10,73. Riskienhallinta meni hyvien näkymien ohi tällä kertaa.

6 tykkäystä

Hyzonia myyty myös @10.95 alempaa taas jos laskee ni takasin.

3 tykkäystä

Lisätty tänään ORGN…

2 tykkäystä

Lisätty viikon aikana dipeistä Hyzonia ja Redhill Biopharmaa. Omasta mielestä molemmissa nyt positiot täynnä ja kattelemaan tulevaisuutta.

7 tykkäystä

Osa 3,4CAD myydyistä Orocoista takaisin 2,64. Positio noin 4% → 7%

7 tykkäystä

Puolet Hyzoneista pihalle ja vaikka pahaa teki niin ZIM noussut käytännössä monta viikkoa putkeen jokainen päivä ( tosin niin on konttiratetkin), niin kevennys oli pakko tehdä. Katsotaan jos DAC ja Deutche bankin ipo-lappujen kauppaus sais notkoa alle tämän tason niin ladotaan kyllä kaikki takaisin odottelemaan. Hieno menestystarina salkussani parin skeidan lääkelappu matkan jälkeen.

Käteisen irrotus operaatiot on tältä erää ohi vaikka tulisi mikä asteroidimyrsky wallstreetille. Nyt kun vaan osaisi tovin istua käsien päällä, mutta eiköhän se ole seuraava -2% ni aletaan takoa takaisin.

11 tykkäystä

Myyty Maersk Shipping. 3 kpl @ 18900 DKK. Voitto noin 50%.
Olen myynyt viimeisen kahden viikon aikana paljon. Itse aion vielä jatkaa myyntiä perjantaina. Nyt käteistä jo noin 50%, tavoite noin 70%. Uskon jonkinlaiseen korjaukseen syksyn aikana.

1 tykkäys

Minäkin myin kiinalaisen Li-sähköauto-osakkeeni pois samoista syistä. Kiinnostava ja kehittyvä kohde sekin. Varsin hyvä osake vaikka volatiliteettia on enemmän kuin ehkä siedän. Alkoi vaan tuntua liian epävarmalta ja jollain tavoin myös epäeettiseltä toiminta Kiinassa. Erä oli pienehkö: ostin viime vuoden lokakuussa noin 15,80$ ja myin eilen noin 30,20$.

Eilen lisätty Nokiaa tukitasolta 5,02. Luotan Pekkaan.

9 tykkäystä

Lisätty vähän Nordeaa @ 10,19.

4 tykkäystä

Pitkästä aikaa ostoksilla. Lisää tylsää osinkovirtaa “eläkesalkkuun” eli toivottavasti pitkään pitoon. Paino OST:llä 5%.

:finland: Citycon Oyj (kurssilla 7,4)

Omien laskelmieni mukaan vieläkin aliarvostettu. Pahimman luokan stressitesti (globaali pandemia) takana ja kuivin jaloin ollaan selviämässä. Ja vähän vaikuttaisi siltä, että ihmiset alkavat valumaan jälleen kauppakeskuksiin. Enkä usko, että ihminen sosiaalisena eläimenä tekisi jatkossa ostokset verkossa, vaan veri vetää omiensa pariin markkinapaikoille. Citycon aikoo laajentua myös asuntosijoittajaksi, mitä pidän positiivisena asiana. Maksaa osingot kvartaaleittain.

19 tykkäystä

Palasin puuilon omistajaksi 8.68€ hinnalla. Tarkoitus katsoa ensi viikon tulos.

3 tykkäystä

Uutena salkkuun Aker Clean Hydrogen 7NOK tasoilta. Ehdottomasti pitkään pitoon, aika näyttää miten käypi…

3 tykkäystä

Noin -5% dipistä 4k lisää Boreota.

30000 Kpl Valoe. Mutuilen että palataan 0.12e tasolle

Detection Technology uutena 25 kpl
Technotree lisäys 750 kpl

Käteispaino 10% seurataan jos vielä jotain tarttuisi.

3 tykkäystä

Sokerilusikalla verkkistä “dropista” @8,54

1 tykkäys

Myyty Volvot @ 190,78 pienellä voitolla, mutta toivottavasti pääsee alempaa vielä jousille.

Minäkin tällä viikolla myynyt lähes koko salkun altistukseni Kiinaan. Työpaikkani omistajaan en voi vaikuttaa joten jääköön se Kiina riski sitten ainoaksi. Samalla myynyt kehittyvien maiden indeksit Kiinan suhteellisen suuren osuuden takia. Luulin ostaneeni pohjilta kun kaikki nega oli jo hinnoiteltu. Sen jälkeen vielä kiellettiin käytännössä nettipelaaminen kokonaan ja sosialisoitiin teknojen voitot.

2 tykkäystä

Tuplasin eilen Fiskarsin á 22,35 €

Ostin nyt aamulla BW Offshore Ltd á 25,64 NOK

2 tykkäystä