Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Täällähän on ollu kova pöhinä tänään…BABA lähti pikku fisulla sydänkohtaussalkusta

11 tykkäystä

Myyty:

Smart eye 800kpl/204sek - > omat pois ja käteiskassaa kerryttämään ja odottamaan mahdollisesti yhden analyysitalon listautumista.

Osto:

5,5ha metsäpalsta - > tuli alueelta tarjolle mistä olen jo pitkään ollut kiinnostunut metsää ostamaan, niin tätä ei voinut ohittaa.

23 tykkäystä

No menihän se BABA stoppiin niin kuin treidarit ennusti. En jaksanut stopparia aamulla poistaakaan. Katsotaan uudestaan kun tähän tasoon tai johonkin alempaan on +15% kelattu, kyytiin ehtii silloinkin jos käteistä löytyy… Liika riskiä ja sitä pahinta lajia, eli poliittista. Ei se nyt kyllä tunnu niin pakolliselta sittenkään olla eri puolella pöytää kun asiassa kaiken vallan omaava diktatuuri, saa sitä kovan tuottopotentiaalin riskiä muualtakin… Jos mietit mistä niin vastaus on tietty Kanada!

Scorpiot otin kuitenkin jo loputkin heti takaisin… Se stoppari oli siis aivan susi :raising_hand_man:

16 tykkäystä

Tänään laitettu pihalle Fastator @ 20,80 SEK ja kevennetty Kindred @ 160,35 SEK.

Ensimmäinen harmittaa kun huomenna alkaa vaihto päälistalla eikä tiedä mihin suuntaan kurssi lähtee. Kindred ollut salkussa 2018 asti ja lisätty myös 2020 pohjilta. Huomenna tod näk laitan pihalle koko lopun position.

Myyntien syy käteisen tarve, koska uskon että saan rahoille seuraavan 6kk aikana paremman tuoton jo hirveesti nousseista kontin kuljettajista.

Tänään ostettu:

Global Ship Lease @ 24,75 USD
ZIM @ 58,30 USD

Haussa vielä yksi tankkeri johon allokoida Kindredistä irtoavia varoja.

2 tykkäystä

Itsekin lisäsin UPM:ää kuten myös Fortumia ja Sampoa. Kaikissa nyt salkussa ylipainotus. Olisi kiinnostaava kuulla, miten päädyit YIT:n ostoon muuta kuin, että se on nyt alhaalla. Itsekin pitkän tähtäimen sijoittana olen pitänyt sitä pitkässäkin juoksussa jatkuvasti heikentyvänä osakkeena, esimerkiksi viimeisen noin 15 vuoden aikana. Onko minulta mennyt jotain ohi?

Saxlund Group AB tarttui vihdoin reilummin kiinni. Ei toki vielä edelleenkään kovin iso kokonaismäärä, mutta erinomaista Q3 tulosta ja käännettä odotellessa hyvä tankata lisää

Q2 näytti jo käänteen vahvistumisen

2 tykkäystä

ostettu 5000kol tecnotreetä , mandatumi alhaalla, niin kesti joku 9 minuuttia saada kauppa tehtyä toisen pankin desktopissa… mikä lie oli avauskurssi, mutta siihen en ainakaan osunut…

12 tykkäystä

1,32 teknoa, ehdottomasti viimeinen lisäys ennen seuraavaa kertaa

26 tykkäystä

ostettu CapMan @2,995

2 tykkäystä

Harviaa 60kpl lisää.

13 tykkäystä

Lisäostoja eilen ja tänään: Remedy, Efecte, Smarteye, Enbracher, Spinnova, Tecnotree sekä ostin Kamuxin takaisin. Tuossa onkin kaikki omistamani yhtiöt tällähetkellä. Harviasta olen luopunut kun kurssi nousi minusta turhankin rajusti yli 60e joten katsoin parhaaksi kuitata voitot kotiin.

15 tykkäystä

Solteq osto, yksinkertaisesti sen takia että toipumisvaraa on niin paljon.

8 tykkäystä

Viime viikoilla lisätty remedyä kun on valunut alle 40 & Marimekkoa olen lisännyt muutamaan otteeseen alta 71. Nohot vaihdoin tokmanniin :slight_smile:

6 tykkäystä

Pienen pohdinnan jälkeen tuli aamulla viriteltyä Fortumeille myyntipilkki @27€ joka sitten napsahtikin. Osa näistä ostettu syvimmästä koronakuopasta ja tuottoa tuli koko kasalle melkein 90% + 2 osingot päälle. Yksi hesan pörssin laadukkaimmista yhtiöistä, mutta jostain piti saada käteistä lisää salkkuun, koska markkinat tuntuvat jatkuvasti keikkuvan nyt kuilun reunalla. Lisäksi esim. Inden 12kk tavoitehinta on jo jätetty taakse. Fortum on kyllä sellainen yhtiö, että palaa salkkuun, jos saadaan jokin isompi romahdus aikaiseksi.

10 tykkäystä

Tecnotree lisäys @1,32€
Stockmann lisäys @1,53€

6 tykkäystä

Ostin stoppiin joku päivä sitten menneen solteq erän takaisin myös…ja eilen jo innofactorissa puolet stoppiin menneistä… Siellä toki ollut jotain myynti painetta muutenkin ja sama solteq kanssa…

4 tykkäystä

Ostin Puuiloa lisää 7,78 hintaan, kun kurssireaktio mahdollisti tankkauksen. Puuilo on itselläni pitkässä salkussa ja näen yhtiön tulevaisuuden positiivisenä.

9 tykkäystä

Harviaa lisätty vielä kun näihin hintoihin on tarjolla. Nyt alkaa jo tätä lappua olla niin paljon, että tässä mennään parin vuoden aikajänteellä joko saunaan tai saunan taakse …

77 tykkäystä

Talenomia kevennetty :slight_smile: Oli aika korjata satoa :open_mouth: Yhtiö on edelleen mun mielestä erittäin hyvä, et jään pienellä omistuksella mukaan :partying_face:

57 tykkäystä

Lisätty harviaa @51,20

15 tykkäystä