Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Roviota ostettu 5.80. Kukaan ei tunnu muistavan muuta kuin pettymyksiä täynnä olleen pörssitaipaleen alun. Kiinnostava pelistudio ostettu, vanhat pelit jauhavat tulosta ja uusia potentiaalisia pelejä tulossa jatkossa. Eteenpäin katsova ev/ebit alle 8 ja rsi painunut todella alas.

12 tykkäystä

Oon jo hetken miettinyt salkun siivoomista koska olen huomannut omaavani liian ison isoa painoa osakkeissa. Kamux sai kyytiä väliaikaisesti. Myös TietoEvry lähti väliaikaisesti kävelemään. Tulevat ensivuonna takaisin salkkuun kun käteistä on 2k eli ostoon yksi ja käteiselle toinen. Nämä miinuspäivät avasivat silmäni käteisen tärkeydestä.

5 tykkäystä

Tartuttu jälleen putoavaan puukkoon eli lisää Vincitiä @7,5. Jos uskotaan kannattavuushaasteiden olevan hetkellisiä, niin tämä on oikeasti halpaa. Riskit kyllä koholla, kuten 10-11 kursseilla kevennellessä pohdiskelin.

9 tykkäystä

Solteq osto, 5euron taso tuntu hyvältä paikalta hypätä kyytiin uuden yritysoston vanavedessä. Pieni yrityskauppa, mutta ainakin nimeltä mainitsemattomien tietokantojen perusteella tulos positiviinen sekä yrityksen tulos hyvässä kasvuvauhdissa.

5 tykkäystä

Rapalaa tankattu. Lisääkin mahtuu, jos kurssi suo :slight_smile:

6 tykkäystä

Halpojen hintojen markkinat Tokmannilla jatkuvat ja tarjoukset kovenee viikkon loppua kohden. Pikkasen lisää salkkuun. Nyt pitää malttaa tulosjulkistukseen saakka. Jospa ensi vuonna pääsisin yhtiökokoukseen ja saisin osinkoämpärin.

7 tykkäystä

Netumia lisää. Hyvin pitkällä tähtäimellä :innocent:

6 tykkäystä

Kiitoksia viimeisistä päivistä kaikille myyjille. Ollut mahtava saada hyviä lappuja lisäiltyä.
Tänään vuorossa TietoeEvryä lisää niin kauan kun ale on käynnissä.

13 tykkäystä

Ostot aloitettu karhuilun jälkeen:

Osto Smart eye 400kpl @192,6kr

Osto Innofactor 3000kpl @1,43€

Lisäys Kamux 250kpl @12,59€

Osto TietoEvry 100kpl @25,58

Uskon laskun jatkumiseen, mutta olen näihin hintoihin jo oikein tyytyväinen. Näen pörssissä todella paljon hyviä ostokohteita tällä hetkellä ja varmasti ostot jatkuu ensi viikolla. Wulff ja Tecnotree on jo ylipainossa mutta jos ne tuosta vielä laskee niin pakko lisäillä.

33 tykkäystä

Nexstimit pihalle, stop loss paukkui eikä uusista myynneistä ole juuri kuulunut. Tilalle Modulightia lisää ja Efecteä.

4 tykkäystä

Ostoo: konecranes, Valmet ja Citycon. :sunglasses:

13 tykkäystä

Lisäilty harviaa ja solteq, parempi keskittyä enemmän tankkailuihin kun myyntejä en osaa ajoittaa. Kerran on harvian suhteen timanttikädet sulanu ja se oli 13.03.2020 joukkohysterian aivopesemänä. Takasin pääsin kyytiin sentään vielä alempaa 17.3. Solteqin suhteen katselin taas yksi päivä Väätäisen q2 esitelmän ja näinä “heikkoina” hetkinä sellaset luo uskoa tulevaan :pray: Mukavat jatkot miehelle

19 tykkäystä

Qt 140€ hintaa lisäystä

8 tykkäystä

Ostin aikamoisen nivaskan rahaa HKI pörssistä. :money_with_wings: :money_with_wings: :money_with_wings: :chart_with_downwards_trend: :chart_with_downwards_trend: :chart_with_downwards_trend:

Nyt täytyy istua käsien päällä ja katsella kun stonksit pulkkailee alkutalven.

5 tykkäystä

Nostettu sijoitusastetta 118% → 120% ja lisätty Kamuxia @12,60€ ja Evolutionia @1339SEK. Tätä korkeammalle sijoitusasteelle en vivun lisäyksen kautta mene tässä markkinatilanteessa.

14 tykkäystä

Aamulla nappasin 500kpl MINI L EVOLUTION NORDNET 67 hintaan 254,26 Evoa on jo niin paljon ennstään että pitää ottaa Longia ihan vivulla ettei nouse rivi liian suureksi superluotolle :wink:

5 tykkäystä

Lisäilty viime päivinä Tietoa, citikania ja evolutionia. Osakepaino tällä hetkellä lähellä 100% :sunglasses:

9 tykkäystä

Varovainen kokeilu harvia swingiä eli ovatko ulkkikset uusia ystäviäni

44 tykkäystä

Pikku siivu salkkuun Optomediä 11,00€… :joy:

Hyvien uutisien saattelemana.

4 tykkäystä

Pieni lisäys zignsec. Jännityksellä odotellaan loppuvuoden lukuja.

7 tykkäystä