Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Avattu ISR Holding AB 6.67SEK, noin 15% salkusta. Katsotaan miten pitkälle uusi koronarokote nostaa rakettia syksyn mittaan. Stop lossit päällä tietty.

Pitkästä aikaa lisätty hyzonia hintaan 6,75 USD.

12 tykkäystä

No kerta kiellon päälle hyzon, nyt kyllä jo sellanen nivaska, et huh, huh, tosin laitettiin koneet pihalle + 400% voi vähän veromyyntiä harrastaa jos oikein käy ahdistaa😁

12 tykkäystä

Positio myös tuplattu @ 6.80. Tämä on mahtava tasa-arvo -arpalippu: kerrankin kaikilla muillakin punasella! Ja isot lyövät aina lisää lappuja tiskiin, kun pohjaonget ovat asemissa…

15 tykkäystä

Ostettu Hyzon@ 6.66👺

20 tykkäystä

Kiitos Fisu et muistuttelit FDAsta. Lisäsin myös Medexus Pharmaceuticals. Nyt tuota suunnilleen 14k potti.

Myös Hyzonia lisäsin tänään, liian kalliilla päivän sisäsellä 6,90 x1000 kpl. Nyt 3000 kpl Hyzonia. Hyzon meikän toiseksi suurin sijoitusvirhe… hävettää :rofl: Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 2) - #2698 by Kaira

22 tykkäystä

Tietoäyriäistä tuli ostettua 100 kpl päiväseltään noin 27.8é hintaan.

5 tykkäystä

Olen jonkun aikaa seurannut Hyzonin ostoa täältä ketjusta ja tuli sellainen fiilis, että kait se on tämä koettava.
Aiemmin tutustuin hieman yrityksen toimintaan, joten ei sentääs sokkona ihan mukaan lähdetty.
Tämähän on sitten pitkään pitoon ja hyväksyttävä se tosiasia, että saatetaan mennä vielä reippaasti punaselle, mutta ainoastaan 100% voidaan mennä alaspäin, ylöspäin on tilaa enemmän.

Hyzon motors 6,80$ :see_no_evil:

31 tykkäystä

Avaus Hyzon Motors 6,72$ 250 kpl alkupala.

14 tykkäystä

Oroco alkoi poraamaan Meksikossa ni sen kunniaksi tankkaus @2.95CAD 350 kpl. Mielenkiintoinen case. Kuparia maailma tarvitsee ja sitä se saa mm.Orocon toimesta.

Lisäys: tarttu Hyzonia 300 kpl hintaan @6.60 just.

24 tykkäystä

Kerta kiellon päälle, Hyzon 550kpl lopuilla OSTin käteisillä @ 6,68$. Nyt positio hieman päälle 3000kpl / 8% salkusta, jotka kaikki tarkoitettu pidempään pitoon. :us: Tavoitehintoja (15-30$) odotellessa :v:

23 tykkäystä

Aivan järjetön meininki ketjussa taas :grin: $HYZNia kilahti itelläki lissää salkkuun hintaan $6,60. Lisäillään 5.xx hinnoissa, mikäli tarpeen. Casea seuraillessa usko pitkän tähtäimen kehitykseen on vahvistunut koko ajan.

23 tykkäystä

Jo viime viikolla tuli mietittyä TietoEvryn lisäilemistä vielä kerran salkkuun, mutta nyt kun Indereskin osti mallisalkkuunsa, niin en kerta kaikkiaan keksinyt syytä olla lisäämättä @28.08

10 tykkäystä

Luulin, että Hyzonit oli jo tältä erää ostettu, mutta oakkohan se oli vielä lisätä kun sai hintaan 6,66. Varmaan tätä ostaa kohta jo vanha vihtahousu itsekin.

18 tykkäystä

Myyty:
Panostaja pikku miinuksella

Ostettu:
Cargotec @45,80
HUYA @12,75

3 tykkäystä

Myyty metsäboard reilu viikon pidon jälkeen pikkuvoitolla pois. Tilalle ostettu Hyzonia, kun alko olemaan ostohinnoissa. Onneksi en ostanut puoli vuotta sitten, kun sormi oli ekan kerran ostonappulan päällä…nyt pääs aika paljon edukkaammin kyytiin. Lisäostot tarkoitus suoritella vasta alta vitosen tasoilta, jos sinne asti laskettelee. Eka vetypaperi itselle pitkällisen harkinnan päätteeksi. Ostopäätöstä helpotti se, että täällä on ilmeisen paljon kohtalotovereita.

10 tykkäystä

Hyzonia halvalla koitin noukkia, mutta osui omaan nilkkaan kalliin välityspalkkio muodossa toimarin toteutuessa vain pieneltä osin ennen lopun pientä nousua. 6,60$ vajaa 100kpl tarttui matkaan.

10 tykkäystä

Jaahas. Luulin jo, että Hyzon turskat riitti, mutta oli 6.52 pilkki osunut, eli vielä 1/4 osa lisää. Turskaa nyt n. -11%. Uusi pilkki pistetty tulille 5.92 kohdalle ja taas 1/4 possa. Toivotaan ettei nappaa tällä kertaa :grin: Nyt alkaa olemaan aika hyvä hinta spac/vety firmalle jo, varsinkin kun ei ole viimeiseen 1-2kk tullut ulos muuta, kuin hyvää uutista ja uutta sopimusta/tilausta.

35 tykkäystä

Aamun ostokset:

YIT @ n. 5,15 € - mielestäni tulosreaktori vääränsuuntainen. Tämä jää luultavasti hieman pidemmäksi aikaa omistukseen
Nokia 3x bull @ 5,08 € kohde-etuuden hinnan ollessa

5 tykkäystä

Harviaa juustohöylällä kevennys