Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Hyzoni pelilappuset pois, ei tuo nyt oikein näytä ottavan kunnollista rekyyliä

1 tykkäys

Vaimon salkkuun myös tänään OHI entry. Tietenkin omaa possitiota halvemmalla :laughing:

5 tykkäystä

Piti antaa Hyzonin ostelun olla, mutta näemmä 250 kpl tuli otettua äsken lisää @5.80. Nyt voitaisiin alkaa hiljalleen lähtemään vaikka ylämäkeenkin jo😊

27 tykkäystä

Ostin lisää Hyzonia @5,88. Toi oli vahingossa jäänyt toimeksianto. Myyntitoimeksiantojakin on jo tehtynä, mutta niiden hintaan on vielä valitettavan pitkä matka.

18 tykkäystä

Joo jo kahdeksan kertaa ainakin oon päättänyt, että “saa positio olla nyt täysi”, vaan vielä pieni muutaman tonnin lisäys lipsahti. Harmillisesti jo 5.95 -hinnoissa.

ps. Ei sijoitussuositus, tee oma taustatutkimuksesi ja minua ei kenenkään, koskaan, kannata peesata.

21 tykkäystä

En ostanut Hyzonia, vaan eläkesalkkuun (nyt AOT:lle) lisää tylsää osinkovirtaa.

Walgreens Boots Alliance Inc :us:

Osinkoaristokraatti. PE vähän yli 9, osinkotuotto vähän yli 4%. Isona mörkönä luonnollisesti Amazon, mutta uskon ihmisten haluavan lääkeasioissa henkilökohtaista palvelua jatkossakin. Lisäksi en pidä mahdottomana, että ainakin USA:ssa apteekit alkavat tarjoamaan lääkäripalveluja ynnä muuta kivaa. Riskejä on, mutta ne kaikki näkyvät jo aika hyvin hinnassa. Uusi TJ tullut Starbucksista, missä antoi erittäin hyvät näytöt. Jaksan uskoa, että on pystyssä vielä 15 vuoden päästäkin ja jauhaa tasaista osinkovirtaa omistajilleen.

11 tykkäystä

Reipas tarkkailupossa BABAa hintaan 165$🤫

1 tykkäys

Lisäys Servicewareen 12,5 eurosta. Katsellaan Q3 ensi viikolla ja sen jälkeen H2. Hinnoiteltu yhtiön potentiaaliin ja toimialan kasvunäkymiin nähden hyvin kohtuullisesti.

Inderesin listautuminen ei pysynyt holdissa kuten ajattelin.

1 tykkäys

Ostelin päivällä lisää Smart eyetä dipistä. Jospa Timontin peesailijat olisivat saaneet lappunsa myytyä. Nätti hammeri ainakin saatiin päiväkynttiläksi.

27 tykkäystä

Tecnotreehen tuli tehtyä uutta entryä.
Edellisen kerran puuta ollu salkussa viime vuoden puolella jolloin irroitin siitä 70snt kohdalla ja reilulla 100% tuotolla.
Nyt on firman toimintaa niin paljon näkyvyys inderesin seurannan myötä ettei mukaan lähtö kalliimmalla harmita varsinkin kun kurssi on näemmä löytäny jonkun tuki tason euron tietämiltä.
Cargotecin bulli sertifikaatti napsahti kanssa salkkuun ja katsotaan jos osaria lähdettäisiin kohta fronttaamaan.

Lisää tekstiä että forumsofta antaa lähettää viestin joka lähti ensin kaffehuoneeseen.

17 tykkäystä

Möin Indet ja ostin erän Nohoa.

8 tykkäystä

Ostoja:

  • Investor B lisäys @ 187,6 SEK. Alennus substanssiarvoon nähden on taas venähtänyt yli 15 prosenttiin. Helppo tapa päästä laatuyhtiöihin kiinni hieman suoria osakeostoja halvemmalla.
  • Evolution lisäys @ ~1300 SEK. Solidaarisesti tartuin @Huhtis :ta kädestä tällä Via Dolorosalla läpi Ruotsin peliyhtiösektorin: turpaan tulee jopa huippuyhtiöitä ostaessa, mutta eipähän tule yksinäistä. Positiosta tuli kurssilaskusta huolimatta salkulle merkittävä, ja tulevaisuuden kasvuodotukset toivottavasti tekevät siitä vielä merkittävämmän.

Myyntejä:

  • Nesteet pois @ 48,XX €. Hieno yhtiö ja poimintakin oli varsin hyvä koronapohjilta, mutta muu markkina tarjoilee mielestäni parempia ja laadukkaampia kohteita tällä hetkellä. Suomen kannalta katuisin tätä liikettä mielelläni.
  • Inderesit myyntiin @ 50,50 €. Suunnitelmissa oli ottaa Modulightin tapaan omat pois ja jättää loput lojumaan salkkuun, mutta 1) 102 prosentin tuotto vartissa, 2) todella, todella pieni rivi salkussa jo ennen myyntejä, ja 3) maltillinen hinta muuttui jotakuinkin reiluksi markkinatilanteessa, jossa tarjolla on loistavaa tuotto-odotusta. Ei ole ideaalista mennä omaa suunnitelmaa vastaan näin, mutta uskoisin silti, että parempi näin. Myöhemmin sitten uusi katsaus omistukseen.
14 tykkäystä

Inderesit 48,50 € hinnalla myyntiin aamusta. Ei ehtinyt ensimmäiseen aaltoon mukaan, että olisi saanut 5:llä alkavaa hintaa, mutta kelpasi tämäkin hyvin. Iltasella lisää Hyzonia 5,89 € hintaan ja lisää Babaa 165,50 € hintaan.

4 tykkäystä

Inderesit (17 kpl) lähti avaushuutokaupassa. Yritin olla ahne ja laittaa rajahinnan korkealle, ettei välttämättä menisi heti avaukseen, mutta kurssi avasikin lähes kymmenen euroa korkeammalta.

Illalla tein 1800 kpl merkinnän Lifelinen antiin. Saas nähdä kannattiko tämän vuoksi vetää Nordnetin tili pahasti luoton puolelle. Ajattelin, että 100M€ arpamyyjäisistä voisi jäädä jotain käteenkin enemmän merkitseville, koska lähtökohtaisesti tämän pitäisi mörniä 10€ paikkeilla useampi kuukausi ennen kuin mitään tapahtuu. En kuitenkaan luota siihen, että näin käy vaan Lifelinen nimekästiimi ja Viralaa suosiollisemmat ehdot voivat aiheuttaa tähän jenkkimallisen naurettavuuden, että 10€ arvasta maksetaan pörssissä useiden eurojen preemiota. Tätä ja yhdistymisen jälkeen myönnettävien warranttien kehitystä tulen varmasti seuraamaan jatkossa, vaikka antiosakkeet lähtisivät liian houkuttelevan tarjouksen kannustamina toiselle omistajalle.

4 tykkäystä

Unohtui aiemmasta viestistä, mutta Citycon ulos omasta salkusta pienellä tappiolla. Veromyynti kotiutettuja voittoja vastaan. Seurataan jos vielä halvemmalla palata haaskalle ja korkeammalle osingolle…

1 tykkäys

Luokung ja Ehang - positiot tuplattu

4 tykkäystä

Alibaba-positio avattu.

Katselin sängyssä YouTubea ja kysyin vaimolta ostetaanko ku Mungerkin osti ja Nyse on vielä 7 minuuttia auki. Sain heti toimeksiannon ostaa tonnilla. Heitin varovasti takas, että miten ois viis…? Meni läpi ja ehdin vielä helposti kaupoille.

34 tykkäystä

Minimimerkintä Lifeline SPAC 1:een. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tästä kuoriutuu.

4 tykkäystä

Eilen tehty muutos salkkuun
Kamux 400kpl ulos 12.80
Tecnotree 4000kpl entry. 1.14

16 tykkäystä

OST:lla tehtyjä transaktioita

Myyty:

  • Nordea á 10,44 € (eilen)

Ostettu osin osingoilla:

  • Konecranes á 33,97 € (lisäys eilen)
  • Metso Outotec á 7,82 €
4 tykkäystä