Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Myyty Nordea positiosta 40 % ja tilalle Acadian Timber Corp avaus 750 kpl. Suunnitelman mukaisesti tehdyt liikkeet.
Acadian tavoite 2000-3000 lappua.
Melko vakaa yritys isolla metsä omistuksella.
Tällaista isoa metsän omistajaa olen etsinyt salkkuun tuomaan vakautta.
Pieni vaihtoineen osake, mutta odotan vakaata rauhallista tuottoa pitkällä tähtäimellä yli viisi vuotta.
Usko metsään kova, mutta kotimaan metsien hinnat karanneet eli sieltä ei nyt oikein ostettavaa ole.

1 tykkäys

Ostille kilahtaneilla osingoilla pienet lisäykset Harvia, Orthex ja Nordea.

13 tykkäystä

Nordean osingoilla ostettu uudet vanteet ja Nokian Hakkapeliitta 10 kumit päälle.

Ei ole kyllä NokianTyresissä omistusta tällä hetkellä, että ei sada ”itselle” tämä hankinta.

Nokiaan (ei tyresiin) kyllä pieni lisäys ”jonossa”. :snowflake::grinning:

9 tykkäystä

Tonnilla lisää taas Orocoa palkkapäivän kunniaksi :+1:

18 tykkäystä

Kevennetty Harviaa noin 8%. Ostettu 47e ja myynti 50.20e. Nyt on taas superluotto kultatasolla. Ja kaikki Harviat vihreällä!

5 tykkäystä

340 kpl Spinnovaa 13.40e hintaan. Aamusta Konetta 171kpl 58,34e hintaan.

3 tykkäystä

Vähennetty Triterras 435 —> 300 kpl @ 6.02$
Näitä tuli osteltua vielä tuolta 5$ pinnasta niin pakko purkaa osa riskiä pois. Tällä hetkellä täysi coin flip jossa todellinen uhka joutua potkituksi pois pörssistä kuun vaihteessa jos ei vieläkään tule viime tilikauden paperit ulos.

1 tykkäys

Lisätty nexoptic!

Laitetaan niin että tutustukaa itse jos kiinnostaa. pari viimestä press releasea ollut hyvin kiinnostavia / innostavia. Erittäin oleellisen näköinen kumppanuus sovittu Koreasta joka toimitaa kamera teknologiaa jättifirmoille alueella.

Nexoptic on patentoinut ja toimittaa softaa joka Ai avulla parantaa videokuvan laatua livenä.

Yhtiö on pieni ja sen kassa ei ole valtava, mutta sillä on omen sanojensa mukaan rinnallaan maailman johtavat siruvalmistajat auttamassa ja tuo viimeisin pressi oli kyllä hienon oloinen. Yhteistyö tämän kanssa http://www.ntek-device.com/

Jos tämä leviää kännyköihin ja turvakameroihin , niin luulisin softa busineksen sillloin olevan erittäin kannattavaa ja skaalautuvaa. Aloitin ostot 0,295 tasosta erittäin pienin erin.

https://nexoptic.com/news/

Laittakaa privaa jos mielipiteitä muodostuu!

Kohde on korkean riskin ja korkean tuotto-odotuksen kohde.

Puolet lisäyksestä stoppiin melkein heti. 1,02 tasosta.

12 tykkäystä

Ite otin myös OCO. :ok_hand:

15 tykkäystä

Better Collective lisäys 175SEK. RedEye base scenario 290SEK (Bear 160 / Bull 410). Nousuvaraa tällä pitäisi olla.

8 tykkäystä

Eka ostos American Eagle Outfitters. Oli joku hyvä target, ei mitään käryä näiden toiminnasta. Sosiaalista sijoittamista, let the profits run ja silleen.

Lisätty EVO:a hintaan 1295,20 sek.

7 tykkäystä

Myyty tänään 12 % pompanneen Plugin osakkeet pois 33,29 € hintaan. Huomenna on tulossa jotain isoja uutisia, johon markkinat nyt reagoi. Nähtäväksi jää oliko järkitemppu myydä vai ei.

7 tykkäystä

1000 kpl lisäys orocoa 2,6 cadin hintaan. Kuparifutuurit roimassa 4 % nousussa tänään, tuloksia loppukuusta. Kurssireaktion ajattelin katsoa nykyisellä painolla jonka jälkeen katselmus jos keventää hieman. Nyt salkusta karkeasti 70 % kiinni.

26 tykkäystä

Avauspositio osto Micron Technology (MU) $66.51.

Häpeilemättä kloonasin viisaampien sijoituksia, kun ei itse jaksa kääriä hihoja.

5 tykkäystä

Zaptec lisää, @54.
Position täyttöö kun aikaa tukia yritystä enemmän.
Luisui voitolla stoppariin syyskuussa.

7 tykkäystä

Täytyy olla ajoituksen mestarisnäyte: myyty MIN.TO (Excelsior Mining) hulppeaan 0,44 CAD hintaan. Siinä voi olla ihan oikeasti kuukausitason pohjat. Turskaa pienen pieni seurantapositio tuotti jotain 45%. Ei vaan jaksanut katella tuota enää, pidetään seurannassa ja odotetaan uutisia.

Myyty tiistaina QT:n rippeet 144,4 e, ostettu 36,4 hintaan. Kylläpä tämänkin ajoitin hyvin: myin 10:45 ja sitten klo 12 tulee uutinen jostain spotifyn dingeldongelista ja kurssi hyppää, ja analyytikot kilvan muistuttelevat tavoitehinnoistaan tänään. No, ne rahat tungin juuri luodulle Degiron tilille, ja ostin Sprott uraania U.UN ja BTU. Yksi lähti napakasti, toinen vielä luo pohjaa.

Tätä se teettää, kun ei ole ylimääräistä rahaa ollut laitettavaksi pörssiin, vaan joutuu veivailemaan eestaas, kun ahneuttaan ei pidä käteistä.

Ai niin, Hyzon kun kompuroi tuossa tiistaina, niin ajattelin jo myymistä, ja seuraavana päivänä ostamista “kun se kuitenkin on alempana seuraavana päivänä”. :rofl: Olisi saanut roimasti tappioita verotukseen, mutta annoinpa olla. Ehkäpä myyn kunnon piikkiin FIFOa hyväksikäyttäen pari ekaa keväistä erää, katsotaan.

18 tykkäystä

Lisätty Rapala @8,80 ja @9,00 tällä viikolla. Mielestäni houkuttavasti hinnoiteltu ja toimitusjohtaja tehnyt hyvää työtä. Inderesin targettiin yli 30% nousuvara ja Ollin ennusteet maltilliset kuten myös itse mainitsi 2 kuukautta sitten kuvatulla videolla (Rapala: Kohti täyttä potentiaalia - YouTube).

16 tykkäystä

Lisätty Remedyä. Pidemmän aikavälin luotto laadukkaalle pelitalolle on itselläni vahva.

8 tykkäystä

Ostettu pieni siivu Embracer Mini L 08, näyttäisi kurssin takana olevan pientä koilistuulta niin nostetaan purjeet salkoon. Salkkuun lisäksi aktivoitu Nordnetin superluotto ja sillä Kamuxia 13,07

4 tykkäystä