Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Kannan korteni kekoon bumtsibum-teemaviikkoon. Galway Metals Inc GAYMF ”seurantapositio” 30kpl @0.59cad. Kanadassa kulut korkeintaan 1%, niin voi tehdä näinkin.

Ihmettelen, jos tämä tikkeri ei innosta joskus tulevaisuudessa meemiosakepossea yrittämään saada tätä raketoimaan Uranukseen asti. Sitä odotellessa voin ajatella, että kaivavat nämä oikeasti kultaa ja kupariakin.

Tämä ei missään tapauksessa ole sijoitussuositus enkä halua omalletunnolleni kenenkään menetettyjä vaahteradollareita. En tutkinut analyysejä eikä kukaan suositellut tätä Twitterissä.

18 tykkäystä

Päivän shoppailut:

Hyzonia @5,997 juuri ennen kuin tippui lisää
Tecnotree lisäys @1,286

17 tykkäystä

Bull sahko x2 myyty 8000kpl 20% tuotolla 2pvä. Inderes myyty 41€ 18kpl. Lifeline myyty 11€ 86kpl (Kiitos nordnet myynti nappi oli valmiina 12+ kurssiinkin) Ruokarahat tienattu (tein 5l kaali soppaa)
Kaikki mahdollisesti ostetaan alempaa takaisin. Perjantai iltaan tarvitsi saada toimintaa😜 löysät Hyzon lyhyeen vai zim pidempään pitoon… Päiviä jopa🤔

7 tykkäystä

Nordnetin Traders’ Club jakson 107 innoittamana menin ostamaan pari Teslan osaketta pitkään pitoon.

15 tykkäystä

Mitä ajattelet tästä riskistä:

  • A stock can be below $1 and stay listed on the NYSE for less than 30 trading days . At that point, the company receives an initial price violation notice and must inform the NYSE of its plans to increase the stock price to [avoid being suspended or delisted

Koskeeko tämä LUOKUNGIA? Ollaan uutisilla - tai ilman- lähellä tätäkin?

Siis ostettu tänään lisää Luokungia😊

4 tykkäystä

Palautettu Voxtur positio 13333 kpl keskihinnalla 1.00CAD ja Hyzon 1500 kpl keskihinnalla 5.80USD. Tässä samalla lupaan, etten osta tai myy yksittäisiä osakkeita enää tänä vuonna (pl. force majeure), ei tässä veivailussa ole mitään järkeä :crossed_fingers:

30 tykkäystä

$PBX Powerband
eilen 0,88CAD myydyt ostettu takaisin 0,86CAD

Syyskuun luvut hetkellisesti heikommat, kuten oli odotettavissa.

Riskienhallintaa olisi pitänyt tehdä jo aiemmin, mutta nyt se pois mikä oli otettavissa.

5 tykkäystä

Ostin tänään ja eilen yhteensä 60.000 warranttia NOK1L 53NDS, erääntyy 17.12.2021. - call ja [on the money,] jos Nokia on erääntymispäivänä enemmän kuin 5,30 € ei menetä pääomaa ja saa rahaa - voi myydä pois ennen erääntymistä…
Riskitaso asteikolla 1-7, on 7 eli korkein. Merkitsijän on suoritettava testi, jolla todistaa osaavansa ja ymmärtävän kyseisen sijoitustuotteen.

5 tykkäystä

Pikavoitot Lifeline SPAC 1:stä, myyntien keskihinta n. 11,328 €

Lisätty 5 kpl Cerenceä hintaan 92,805 $ IB:n salkkuun

6 tykkäystä

Vaihdoin eilen ostamani Hyzonit Progenityyn. Kurssit silloin 5.85 ja 2.09. Tätä kirjoittaessa 5.70 ja 2.13. Molemmissa kamala paine alaspäin. PROG 2.0 call-optiot ilmeisesti yritettiin epätoivoisesti pyyhkiä pois.

1 tykkäys

Lisää Hyzonia @5.71 :slight_smile:

22 tykkäystä

Hyzonia lisää 5,71$ loppuhuutarista. Toivottavasti viimeinen lisäys.

Myyty EVO treidi maaliin 1350SEK pinnasta eilen.

21 tykkäystä

Ja Bumtsi Bum 5,69 ,

19 tykkäystä

Minäkin taas lähdin synkille kujille fixiä etsimään ja löytyihän sitä 250 kpl Hyzonia @5.71. Enempää ei viitsinyt ottaa, kun maanantaina saattaa tulla vielä double bottom ja käydään koskemassa 5.50, jos toistetaan viime aikojen liikkeet indeksitasolla.

23 tykkäystä

TietoEvry 300 kpl tällä viikolla. Todnäk huonoin näistä sijoituksista tällä viikolla? OSinkko kiinnostaa. En oikein jaksa uskoa näihin konsulttifirmoihin, joila ei ole omaa patenttia. Mut, jos 4% nykyään tarjotaan niin se on ok.
Tesla 18 kpl tällä viikolla. En aikoinaan tähän uskonut, vaikka olenkn tutkinut. Autot on softaa. Olen oppinut.
Plug 220 kpl tällä viikolla. Isot fyffet jo kerran duuunattu, mut nyt on homma vireillä.
Fcel 700 kpl tällä viikolla. Jos uskoo Plugiin niin tää on sen hovitoimittaja.
Tesla tosin hankittu 10 kpl pari kuukautta sitten, kun vaimo oli saunan jälkeen rasvaamassa. Vaimolla ei vieläkään ole Teslaa. Haluaisi aina beesata mua.

4 tykkäystä

1028 ostettu hyzona lappua… Saatiin tasa luku😥

14 tykkäystä

Fondiaa taannoin ostettu pieni erä salkkuun. Iposta aikoinaan tätä ostin mutta case meni kurssihuipun jälkeen aika kehnosti, että ne tuli myytyä hyvin ±0 tuotolla. Noh omistajaksi Fondian omistajaksi palattu
7,79 €.
Qt tuli myytyä 155,5€ hintaan ihan vain että olisi rahaa Inderesin antiin.
Inderesiä tuli 25 kpl ja niitä nyt pidetään ja tarkkaillaan.

Ehkäpä nyt tähän oppiin mitä haluan tänne konkreettisesti antaa on smart eyen myynti. Vähän oli sellainen pahan maku suussa kun uutisvirta ja näkemys täällä foorumilla meni negatiiviseksi ja peesailijat saivat neniinsä (minä mukaan lukien). Ensimmäinen ajatus oli, että minä en prkl tätä tappiolla myy ja pidän tästä kiinni vaikka 100 vuotta. Itse koin kyllä että olin tämän sijoituspäätöksen hyvin sisäistänyt ja hyväksyin riskit. Mutta koin tällä viikolla valaistumisen(?), muistelin taannoista podia inderesPodi 109: Mikael Rautanen ja analyytikkouran opit (10.9.2021) | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus (kuuntelusuositus!).

Siinä todella hienosti @Mikael_Rautanen kävi läpi takin käännön. En halua tästä takin käännöstä kellekkään kritiikkiä antaa, kuin itselleni, että en aiemmin osannut nähdä tätä casea negatiivisena, ainakaan lyhyellä aikavälillä. Tästä myös kiitos @Verneri_Pulkkinen vartille jossa hän kävi hienosti läpi globaalia automarkkinaa. Silloin laitoin viimeisen naulan tähän arkkuun.

Todellakin koen että tästä opin jotain. Myy silloin kun case muuttuu olennaisesti ja suojele omaa pääomaasi, äläkä hodlaa sitä.
Nyt siihen siihen mitä kaikki ovat odottaneet eli myin smartin n. -10% tappiolla.

21 tykkäystä

Myyty TJ Groupin(myöh.Westend ICT, Innofactor) vuonna 2000 ostetut osakkeet pois reilulla prosentuaalisella tappiolla. 21vuotta tuo rivi on silmääni särkenyt. Toki on edelleen mahdollista, että Innofactor ampuu ensi vuonna +1000% ylöspäin,mutta…
Tässä on ollut itselleni se opetus, että kun näitä riskisempiä osakkeita edelleenkin poimin salkkuuni niin huonoihin uutisiin reagoin herkemmin realisoimalla tappion mielummin pienenä kuin suurena. Pitkässä salkussa holdaillaan sitten jotain ihan muuta kuin näitä missä on riskinä käydä kuin aasialaisessa yökerhossa tulipalon sattuessa. Eli kaikki ei ehdi ajoissa ulos.

24 tykkäystä

Tän ois voinut varmaan yhtälailla postata sijoitusvirheet -ketjuun, mutta Hyzon possa lähti eilen stoppariin melkein päivän alimpaan hintaan @5,7. Sentään AOT:lta, eli saahan tästä ~150$ verohuojennuksia…

Katsellaan toistaiseksi sivusta. Liikaa epävarmuustekijöitä ja liian vähän konkretiaa itselle vielä todella potentiaalisessa casessa. Jos näkymät selkeytyy huomattavasti, oon valmis hyppäämään kyytiin myös ylempää.

6 tykkäystä

Hyzonia lisää @5,71 ja Voxtur lisää @0,94.
Lifeline jäi salkuun Nordnetin teknisen vian takia.
Orocon pilkki ei tarttunut. Vihertää sen verran…

12 tykkäystä