Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Ostettu toiset 10kpl Tokmannia OP OST:lle, kun nyt alta 20e tarjotaan, sekä 15kpl Orthexia. Mukava ostella pikkuhiljaa, ilman välityspalkkioita.

7 tykkäystä

Qt avaus ostille 141.6e kappaleelta.

6 tykkäystä

Nämä myyty 20.98sek. Voitolla sentään mutta ei tästä nyt mitään muuta kun muruja jäänyt.

Tokmannia 60 kpl alle 20 eur.

5 tykkäystä

Pientä hienosäätöä osakesäästötilillä. Jostakin oli pakko höylätä, että pääsi ostaan Tokmannin rommautusta, joten 60 kpl Omaa Säästöpankkia myyntiin 18,45 € ja 50 kpl Tokmannia tilalle hintaan 19,99 €. Molempia salkussa enemmänkin.

7 tykkäystä

Poikkesin nyt kyllä vähän sijoitussuunnitelmastani. Sijoitettu tyttöystävän joululahjaan varatut rahat Tokmanniin. Voipi tulla sanomista, jos tämä ei mene ihan niin kuin ajattelin. Mutta onneksi Tokmannilta löytää edullisia joululahjoja. :grin:

47 tykkäystä

Tecnopuuta 400 lappua dipistä ja tarkoituksena irroitella maanantaina Joonaksen korkeamman tavoitehinnan imussa kun tulee lupa ostaa korkeammalla hinnalla.
Käteispaino taas 0,36%. :sunglasses: :rofl:

9 tykkäystä

Pikavoitot Volvosta @65,00 ja lisätty Tokmannia @ 19,94.

6 tykkäystä

Lisäys myös Tecnotree @1,522

4 tykkäystä

Viimeksi ostettu 2020 kesäkuussa ja nyt tehtiin päätös että

  • Lisäys Kesko A @26,15€

Hyvin pieni positio ehdittiin ostaa alkuun ja reilu vuoden päivät jo pohdittu meneekö ulkoilutukseen, mutta sen verran kova recordi ja momentum Keskolla päällä että päätettiinkin lisätä.

“Keskon heinä-syyskuun tulos oli jälleen ennätyksellinen. Ruoan verkkokauppa kasvoi vahvasta vertailukaudesta huolimatta.

Kesko jos joku osaa tehostamisen jalon taidon

11 tykkäystä

Pitkästä aikaa Digian kyytiin maltillisella 700kpl á 6,98€. Katsellaan Ingmannien kanssa mihin tämä kehittyy ja lisäillään alta 7€ sitten myöhemmin :nerd_face:

1 tykkäys

Avattu vihdoin Remedy Ost:lle @ 40,00.

6 tykkäystä

Olipa tänään melkoinen ylilyönti Tokmannin rapsaan. Myöhästyin aamun dipistä hiuksen hienosti ja jäi pilkki sinne muhiman @19.81. Lähti sen verran rivakasti ylös, annoin homman olla. Yllätykseksi tehtiin kuitenkin oppikirjamainen double bottom ja kilahti sitten ilmoitus 500 kpl Tokmannia. Tämä jäi harmillisesti itsellä väliin alkuvuodesta ennen kunnon rallia, mutta tällä hetkellä näyttää aika maltillisesti arvostetulta ja hyvällä osingolla varustetulta lapulta salkkuun pidemmäksikin aikaa. Kuitenkin tällä hetkellä saatetaan mennä ihan älyttömyyksiä suuntaan tai toiseen, eli jos tästä punnerretaan nopeasti joku +10% ylöspäin, niin saattaapi jäädä vain swingiksi.

12 tykkäystä

Lisätty sitä kaikkien unohtamaa ja hyljeksimää Fondiaa salkkuun, kun kerran halvalla sai. Rekryt ja kesälomat varmaan vaikutti tulokseen

3 tykkäystä

Osto: MINI L KOPPAR NORDNET 111, 10k kpl @ 3,10SEK.

Eli altistetaan salkkua raaka-ainepuolelle, ja otetaan kuparia lyhyeen-keskipitkään pitoon. Fundaperusteita kuparin kysynnän kasvulle ja tarjonnan niukkuudelle löytyy hyvin esim. Oroco- ja pörssin suunta -ketjuista. Entry tehty tasolta USD 4,38, jonka välittömässä läheisyydessä (4,33-4,39$) useita päivä- ja viikkotason tukia. Stop Loss 4,2$:n korvilla, jos tukitasot eivät pidä ja weekly uptrend ei vahvistu.

4 tykkäystä

Tokmannia tankattu ylipainoon @19,65€. Mielestäni melko kohtuuton reaktio jälleen kerran osariin…

10 tykkäystä

Tokmannia lisää, halpojen hintojen ystäville :wink:

11 tykkäystä

Vielä Tokmannia, se kuuluisa viimenen lasti.

Qt-huutarissa 135€ tarjoamassa.

12 tykkäystä

Lisätty Tokmannia 100kpl @19,85€ (Osuus tämän jälkeen omassa salkussa 2,5% ja vaimon salkussa 9%)

Myyty koko Kindred positio (osuus omasta salkusta 2%). Tämän yhtiön suhteen tein virheen. En jaksa seurata tarkasti ja myönnän tehneeni virhearvion yhtiön suhteen.

9 tykkäystä

Samoin täällä Fondiaa osteltu viime päivinä muutamaan otteeseen. Ja jos vielä tipahtelee, niin lisäillään.