Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Componentaa ostettu vähän lisää. Suunta on oikea ja uskon että yllättää vielä positiivisesti.

Embracer lisäys. Hinta laskenut ja mörninyt sopivalle tasolle ja miljardikassa odottaa uusia yritysostoja. Q2 tulossa piakkoin, joskaan en usko sen olevan erityisen hyvä.

8 tykkäystä

Sama täällä, Embraceria ostettu.

Kiinan uutiset voi olla avuksi uusissa ostoissa koska yksikään pelikehittäjä ei halua että jostain ylhäältä päätetään minkälaisia pelejä tehdään.

Ja Embracer on muutenkin erittäin laadukas yritys, ollut pitkään aikeissä hypätä Larsin matkailuvaunun kyytiin :minibus: :gem:

12 tykkäystä

Myyty Alibabat. Osari ei yllättänyt ja totaalisen kyllästynyt k.o paperin mörnimiseen. Tarkistellaan tilannetta joskus tulevaisuudessa uudelleen.

Tilalle ostettu Aktiaa 12,08€/laaki. Elämäni eka osaribingo

1 tykkäys
  1. kertaa ikinä kevennetty Qt @ 119,6 €. EV/S 21e n.26. Ei tätä aliarvostettuna voi enää pitää. Perjantaina luultavasti kaduttaa :smile:
    (Inderes yhtiöraportti 7/21)
5 tykkäystä

Lisäys Embracer @214SEK

Peesataan @Henukka ja RedEyen analyytikkoa

Suuri luotto Lars Wingeforsiin (Wolf of Karlstad) ja mikäli joku on sattunut unohtamaan niin Embracerin kassa on tällä hetkellä pullollaan uutta hankintaa/hankintoja varten. Uskon että tämän kyydissä voi istua hyvillä mielin vielä pitkään

15 tykkäystä

Lisätty Embraceria täälläkin.

7 tykkäystä

Osto MINI EVOLUTION NORDNET 90 Tasolta 1429,2 SEK. Uskon että Kiinan säikäytyksen pohjat on nähty ja kurssi toipuu lähes 5% laskun jälkeen. Jos ei niin sitten voi tulla kalliiksi.

2 tykkäystä

Ostettu lisää Olvia @52,40€.

3 tykkäystä

Osto scorpio tankers 15.50$

3 tykkäystä

Peesataan ja Embraceria salkkuun.

5 tykkäystä

Varovainen lisäys uraania 0.35CAD Skyharbour.

1 tykkäys

Pikaspekulaatiosalkusta tänään pihalle Nokian osakkeet ja bull5 sertifikaatit, tilalle MOCorp osakkeet, sertifikaattirahat tänään tai huomenna menee Outsan bull3 sertifikaattiin. Noita ostoksia on tarkoitus pitää hetkinen, todennäköisesti palaan noilla rahoilla takaisin Nokiaan kunnes keksin seuraavan pelipaikan.

Pitkään liipasimella olleet MTG:t laitaan ~10% tappiolla kun ei se e-Sports puoli yleisötapahtumineen näytä ainakaan tämän vuoden puolella lähtevän liikkelle.

Hevonen vaihtuu kanssa jonkin aikaa seurannassa olleeseen Embraceriin jota sijoitusalalla työskentelävä kaveri hehkutti kanssa keväällä, katsotaan jos käteiskassan kanssa lähdettäisiin tekemään vielä jossakin kohtaa lisäostoja lahden toiselta puolelta.

3 tykkäystä

Lasten (3 & 5 v) kuukausirahat kera edellisten rippeiden (= 5,5 viikon tulot) menivät tällä kertaa Efecteen @14,60€. Avauspositio ja tavoitteena tutusti pitkä pito, mutta katsotaan miten kehittyy.

7 tykkäystä

Lisäys Embracer täälläkin, vielä potti on pakkasella…

6 tykkäystä

Outoa lisää, teräksen hinnat näyttävät pysyvän pitkään korkealla

5 tykkäystä

Ostettu vaihteeksi lisää pelilafkoja. Remedy 41.40e, Embracer 214.80sek ja Thunderful group 59.50sek.
Myyty i-tech 64sek ja Enea 225.75sek.

Jenkki tekno rahastojen myyntiä kiihdytetty ja vipu lähes nollissa.

7 tykkäystä

Solwers avaus eilen seiskan pintaan

1 tykkäys

Lisätty EVO @1426SEK. Mielestäni yhtiön tarina aivan ennallaan Kiinan uutisista (ja markkinan panikoinnista) huolimatta.

9 tykkäystä