Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Kellään käsitystä mikä tänään tekee kaupan lapuille alea?

No sen kunniaksi kuitenkin kevyet lisäykset Keskoa ja Tokmannia.

6 tykkäystä

Vielä viimeinen satsi putoavaa puukkoa eli lisätty vähän yllättäen antihinnan tasolta:
:sweden: Peptonic Medical @ 0,66 kr ja (pieni) tavoitepositio on nyt täynnä.

Katsotaan näillä ainakin 2022 miten USA-lanseeraus ja ylipäätään kauppa lähtee käymään, kun näillä hinnoilla riski on pienempi kuin mahdollinen upside :slight_smile:

6 tykkäystä

Cityconia hieman lisää

10 tykkäystä

Tänään on palauduttu Smart Eyen omistajaksi ja lisäksi avattu positio Fodelia. Fodelia pyörittelin mielessäni kesällä pitkään, mutta jäi sitten Q2 rapsan jälkeen vielä ostamatta.

Tänään on myös Myyty pieni siivu Harviasta. Pientä ylipainon purkamista. Harvia on ollut salkussa ihan 5-7€ paikkeilta asti, joten mukavat tuotot tuli. Ja tosiaan ihan pieni kevennys oli vain.

2 tykkäystä

Myyty 55,80€ ostetut Harviat 51,30€. Reipas persnetto ja opetus itselleni.

Ostelen hiljakseen takaisin, kun tilanne rauhoittuu. Täytyy hetki yrittää istua käsien päällä…

8 tykkäystä

Samanlaista oppia itselleni…

Ostin pari päivää sitten Harviaa 52,9 hintaan ja tänään saivat lähteä 50,7 hintaan. Musti-myynnistä kerroin jo aikaisemmin tänään ja molemmissa näen samoja oireita. Ulkkarit ovat myyntipuolella ja korona-voittajat joiden arvostus on kova voivat muutenkin kärsiä paluusta normaaliin…

8 tykkäystä

Ostettu lisää Inderesiä salkkuun.

Näyttää olevan hyvin tulossa lisää potentiaalisia asiakkaita ja tänäänkin uusin listautuja käytti Flikin palvelua :blush:

12 tykkäystä

Global Atomic lisäys @4.41 CAD. Luotto uraaniin on vahva.

7 tykkäystä

Ja kuten sanottu:
Harviaa lisätty tasan hinnasta 50,0€

16 tykkäystä

Suljettu Teslan shorttipositio on kurssi ylitti 1030. Seuraillaan tilannetta.

2 tykkäystä

Tuli sittenkin fiilis kokeilla pientä swingiä, kun edellisestä onkin aikaa :smiley:

Eli kaikki Peptonicit laitaan ja niillä sitten ostettu pelipositio Fiskeriin @ 19,25 USD, tarkoituksena myydä LA Auto Shown jälkeen. Niillä sitten Peptonic-positio takaisin sellaisenaan, ja toivottavasti käteen jää myös pientä bonusta :wink:

Mutta jos menee ihan kintuille, tyyliin Fisker jostain syystä dippaa, niin pidetään sitten tuota pelipositiota pidemmälle. Peptonic ei varmaan hurjasti nouse ennen seuraavaa rapsaa helmikuun lopussa. Ehkä pieni noste voi tulla jahka tuotanto pääsee jatkumaan Suomessa (linjasto ollut rikki Orionilla).

Osto: Pan American Silver Corp (PAAS). Pelipositio siltä varalta, että hopea nyt lähtee kunnolla lentoon. Jos ei, niin stop loss ottaa kopin.

2 tykkäystä

Yritin veivata Hyzonia, huonolla menestyksellä. Koitin palauttaa possan salkkuun parhaani mukaan, vaan tappiota sen verran, että lappumäärä väheni.

Mitä tästä opimme: kuuntele 100 bagger audiobookkia repeatilla ja ISTU KÄSIEN PÄÄLLÄ… malttia, malttia ja antaa ajan tehdä tehtävänsä.

Tässä jonain päivänä sain hitusen yllätysrahaa käyttöön, niin avasin minipossan Everfuelia. Tämän(kin) kanssa pitää malttaa pitkää peliä pelata ja ootella rauhassa.

21 tykkäystä

Olen hiukan kevennellyt Orthexia @ 11,48 ja 11,76 OST:ltä ennen osaria viime aikojen “mikään ei riitä” -osarireaktioiden vuoksi. Tavallaan tuntuu hölmöltä, kun yhtiöön on sinänsä luottoa, mutta ehkä samat osakkeet saa ostettua halvemmalla takaisin. Huomenna nähdään, oliko tässä järkeä vai ei.

[Yleensähän näistä ennen tulosta keventelyistä ilmoitetaan vasta jälkikäteen ja silloinkin vain, jos veivailuissa on onnistuttu. Rikon siis etikettiä tältä osin :)]

26 tykkäystä

OST täyttäminen jatkuu, ilman välityspalkkioita (4/50k).

5kpl Revenio kk 56,89€

6 tykkäystä

Ostettu Harviaa 50,50€ suht iso satsi. Taitaa olla nyt kahdeksas osto? Isolla painolla kuitenkin mennään. Mielestäni viimeisen neljän päivän syöksylasku on ollut huomattava ylireagointi posarin jälkeen. Ollaan alempana kuin ennen osavuosikatsausta, mikä tuntuu järjettömältä.

37 tykkäystä

Myin kans eilen yhden erän HYZONia ja sain melkein alempaa kiinni. Ei aina onnistu veivailu.
No on noita lappuja vielä runsaasti. :grin:

E: varmaan vielä mennään alas :slight_smile:

6 tykkäystä

Ostettu Leaddesk @ 22,00e. Nyt kokonaisomistus 1000kpl.
Vaikka osake ei ole varsinaisesti halpa, näen tämän yhtenä hieman tutkan alla liitävänä yhtiönä. Osin uskon tämän johtuvan siitä, että yhtiö raportoi vain kaksi kertaa vuodessa. Inderesin varovaisemman positiivinen näkemys ja SEB:n hyvin positiivinen näkemys (fair price 39-43e) eivät ole saaneet osakekurssia laukalle. (disclaimer. en itsekään näe tuota 39-43e osakekohtaista hintaa tässä vaiheessa muuna, kun kertoimien ylioptimistisena venyttämisenä)
H1 oli erinomaisen hyvä, Inderesin ennusteet lyötiin ja uusi hyvältä vaikuttava yrityskauppa tehtiin omistajille järkevällä valuaatiolla ja fiksunoloisilla synergioilla. Positiivinen kurssireaktio on valunut harmaan syksyn myötä taas kevään tasolle, vaikka riskitaso yhtiössä mielestäni laskee sitä mukaan, kun yrityskauppojen integraatiosta ja vahvasta kasvusta saadaan lisänäyttöjä. Tätä olin hieman toivonutkin ja olen kesän ja syksyn myötä pikkuhiljaa kasvatellut positiota. Tiedostan, että kasvuyhtiönä valuaatio on herkkä esim korkotason nousulle, mutta en omassa sijoitustoiminnassa yritä liikaa makroa ennustaa.

8 tykkäystä

Vaihdettu Etsy → Kirkland Lake Gold. Tässä pikkuhiljaa teen hienoista siirtymää näistä PE hirmuista kulta/arvo osakkeisiin. Etsy tuli aikalailla tämän vuoden pohjista osteltua, kurssin noustessa oma luottamus laskenut ja viimeisin osari pieni pettymys mutta kurssi siltikin vaan nousi. Kirklandissa taas luottamus firmaan vaan kasvanut vaikka hinta laskenut huipuista. Ja tärkeimpänä ajurina tietysti kullan hinta, jolle tuntuisi olla hyvät edellytykset nousta.

5 tykkäystä

Pistin Hyzonit myyntiin 6.15 kohdalla ja kuittasin pienet voitot pois. Alkoi olla jo sen verran Hyzonia salkkuun kertynyt, että välillä jo hirvitti heilunta. Tosin just nyt 6.3 jälkeen alkoi jo miettimään asiaa uudestaan, että eipä tainnut olla fiksu ratkaisu kuitenkaan. Uudestaan kyytiin pienemmällä pääomalla jos tulee tilaisuus.

4 tykkäystä