Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Merkattu/“lisätty” Norrhydroa 4000 kpl.

12 tykkäystä

Sea Limited 2,5 kertaistus alta kolmensadan taalan :yum:

2 tykkäystä

Sampoa OST:lle @44,45€. Keskihinta nousi, mutta Inderessiin tavoitteeseen on vielä matkaa ja näin ollen tuntuu halvalta.

11 tykkäystä

Ostin evo-longeja pitkin päivän dippiä ja myin nössönä kaiken pois jo tänään. Muutama kerta tullut kunnolla turpaan kun näitä on säilönyt ja pörssin sulkeutuessa tullut yllätysuutisia, jotka johtaneet stop lossiin.

Parempi satanen taskussa kuin mahdollinen tonni miinusta :slightly_smiling_face:

13 tykkäystä

Zaptec höylätty 1600kpl 66nok. Metso outotec höylätty 1000kpl 9.6€ rahan puutteessa valikoituivat. Lisätty zim 300kpl 50.21$ kurssi reagtio jota en ymmärrä.

Tattooed Chef TTCF laitettu toistaiseksi ulos 18,00$ ja 18,20$. En vain ymmärrä kurssireaktiota laskettujen näkymien ja ennusteista jäämisen jälkeen. Arvostus ei kestä kupruja, ja niitä on nyt hieman nähtävissä.

2 tykkäystä

Ostin ZIM @50,50 USD. Lyhyeen päivän tai viikon veiviin. Jos ei toimi niin sitten tutustutaan mitä tuli ostettua. :rofl:

3 tykkäystä

STNE pelivetona eka erä sisään 22,00 tasoilta… ei se pelaa joka pelkää.

Täällä kanssa palattu ZIM omistajaksi. Ei ole pitkäaikainen reissu salkussa.
Pilkki viritetty UWMC kohdalla 5,98 saa nähdä tarttuuko. Kevennetty Scorpio tankers palautettu salkkuun erä 1.

2 tykkäystä

Tankattu ja keskihintaa nostettu.

ZIM @ 50,61 USD

1 tykkäys

Merkkasin itselleni Norrhydro Groupin annista itselleni 790 kappaletta osakkeita. Rehellisesti sanoen tavoittelen kuukauden päivittäistavarakaupparahoja itselleni, eli pikavoittoja. Ymmärrän todella hyvin, kun monet varmasti ostavat tätä pitkään pitoon. :+1:

Erkki Vesola tutkimusraportti oli uskomaton suoritus ja suosittelen lukemaan sen läpi, ihan vaikka uteliaisuuttaan. :pray:

Suosittelen @Omavaraisuushaaste -bloggarin hyvää kirjoitusta firmasta ja suosittelen muutenkin seuraamaan hänen blogiaan. Tässä hänen kirjoituksensa Norrhydrosta:

Lainaus tästä analyysistä:
Tästä huolimatta ennen listautumisantia Norrhydrosta yli 70% omistaa kaksi miestä, Norrhydron toimitusjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja, jotka eivät tästä huolimatta myy annissa yhtään osaketta! Anti onkin siitä harvinainen, että siinä ei myydä yhtään olemassaolevaa osaketta, vaan kaikki annissa kerättävät varat siirtyvät aidosti liiketoiminnan kehittämiseen. Hienoa nähdä tällainenkin anti pitkästä aikaan.

42 tykkäystä

Evoa ostettu parilla tonnilla, ei ihan ehtinyt pohjille mut johonkin sentään :relaxed:

5 tykkäystä

Päivän osto; iShares Global Clean Energy UCITS ETF USD.

23 tykkäystä

Taalerit pois salkusta päivän päätteeksi.

Siirryn katsomoon odottamaan mitä Taaleri tekee isolla kassallaan. Hieman hirvittää mitä kekseliästä sillä tehdään. Puhtaan energian projektisalkku kiinnostaa, mutta isot kertaosingot ja potentiaalinen (kallis) avaus uudelle sektorille ei. Rönsyilyn vaara on ilmeinen.

5 tykkäystä

TTCF ulos @18.10 n. 15% tuotolla. Seuraillaan tarinaa ainakin hetki sivusta.

1 tykkäys

Norrhydroa merkattu 350kpl

11 tykkäystä

Ostettu kohtuullisesti:

iShares Electric Vehicles and Driving Technology ETF
iShares Global Clean Energy ETF

sekä

OSTille lyhyeeseen veivaukseen EVOa

11 tykkäystä

Ostoskärryyn keräilty ja kassan kautta kuitattu pitkin viikkoa ensimmäiset erät “tällä hetkellä ei niin muodikkaita lappuja” mahdollista JP-rallia silmälläpitäen: Admicom, Boreo, ExelCompostshits, Leaddesk… kaikki hankinnat sellaisia, jotka ollu seurannassa ja vois kuvitella omistavansa pidempäänkin.

Norrrrhydroa merkattu dokumenttien penkomisen jälkeen.

5 tykkäystä

Myyty Hyzon @8,02$. Mutta vain 20% positiosta. Oli salkussa kovalla ylipainolla. Edelleen jäi toiseksi isoimmaksi omistukseksi Plug Powerin jälkeen ja kova luotto tähän jatkuu. Saattaa olla että ostan takaisin jos kurssi hieman ottaa takapakkia. Nyt noustaan vähän turhan nopeasti joten voittojen kotiuttajia saattaa löytyä.

12 tykkäystä

:sweden:Evoa lisätty tänään muutama kymmenen lappua alennuksesta.
:sweden:Arocelliä lisätty myös kun näyttää kurssi taas elon merkkejä oikeeseen suuntaan.
Duell ja Norrhydroon minimi merkinnät molempiin.

3 tykkäystä