Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Tänään pitkästä aikaa Neste :ttä tankkiin. Pelinavaus (osto) myös Robit :in kanssa… johdon viimeaikojen hankinnat lupaavaa signaalia antavat jatkon suhteen…

6 tykkäystä

Pienet lisäykset Sampoa @43.95 ja myöhemmin vielä @43.40. Pieni lisäys myös Fortumia @25.01. Pitkään, hyvin pitkään pitoon molemmat.

9 tykkäystä

Upstart (UPST) pieni lisäys. Fundat menee :arrow_up:, kurssi :arrow_down:, tykkään tästä.

6 tykkäystä

Marginaalinen Kamux-lisäys palkkatuloista @11,59€. Täytyi saada edes minimaalisesti positiota kasvatettua näiltä tasoilta. :smiley:

Merkattu myös minimit Norrhydroa vivulla pikavoitot mielessä.

5 tykkäystä

Kamux :kamuxkajaani: kaikki pois mörnimästä tappiolla.

Tilalle Plug 200 kpl @43. Plug nyt selkeästi isoin painoarvoltaan sekä tuottoprosentilla :smiley: :rocket:

12 tykkäystä

Mikäli teit tänään myyntivoittoa tai muuten tahtoisit osallistua hyvän mielen hankkeeseen, niin tässä olisi sinulle mahdollisuus. Indeläiset hyvällä asialla :rocket: :crescent_moon: :slight_smile:

17 tykkäystä

Pieni lisäys Sampoa siihen kuuluisaan pitkään salkkuun. 43,77€

14 tykkäystä

Kun on tullut osteltua ja merkkailtua niin paljon, niin myydään nyt jotain poiskin:

  • Hyzon 525kpl @ 8,22$. Salkuissa jäljellä yht. 5500kpl, joten vielä jäi pari perävaunullista säästöönkin. Mukava myydä nouseviin kursseihin, kun pääoman määrä kasvaa vähentelyistä huolimatta :sweat_smile:
14 tykkäystä

Missasin IPO:t, joten ostin lohdutukseksi vähän Babaa @140.

10 tykkäystä

Tuli ostettua 10 kpl Digital Turbinea $61.85 hintaan. Bongasin firman tuoreimmaista Nordnetin Traders Clubista. Hyvin pienen tutkiskelun jälkeen seurantapositio pelisalkkuun.

4 tykkäystä

Merkattu tänään Norrhydroa 4700 kpl ja Duellia 600 kpl.

8 tykkäystä

Voxtur “possa taas täysi” vajaa 90000 lappua haalittu kasaan. Toivottavasti tulee maanantaina jotain mukavia mieltä ja miksei kurssiakin vahvistavia uutisia…

Edit, haalin myös Fortress technologies nimistä pitkomaineria koska niillä oli esg asiat kunnossa ja ovat juuri hankkineet ison läjän uusia pitkonlouhintakoneita. Ostin myös pitkoträkkeriä toiveena että pitkon bullmarket jatkuu vielä. Jää nähtäväksi miten tämän loton kanssa käy.

Nämä rahoitettu myymällä Nordeaa ja Harviaa.

31 tykkäystä

800kpl Norrhydroa.
Paitsi jos sekoiluni Nordnetin kanssa johtaa siihen, etten saakaan yhtään. Merkitsin ensin ja tarkistin käteisvarat vasta sitten. Harviat piti olla myytynä, muttei ollutkaan (Salkkustrategiaani siis mahtuu vain yhdet metallilieriöt ja ajattelin, että älykkäät metallilieriöt on enemmän se tulevaisuuden juttu kuin kivenpalasilla täytetyt metallilieriöt). Harviat putosi tielle vasta pari tuntia merkinnän jälkeen. Saas nähdä kelpaako Nordnetille.

5 tykkäystä

AOT tilille voxturia reilu 15000 kappaletta, 0,85 cad/kpl.

16 tykkäystä

Lisänapsu MIND Technology 11 000 kpl lisää.
Koitetaas ajoittaa pohjia, joko se ens viikolla piiitkä pulkkailu päättyisi. :see_no_evil:

5 tykkäystä

HYZN tullut tällä viikolla tankattua paljon lisää. Lähdin tähän mukaankin vasta aika hiljattain mutta kivasti on plussalla. Mitä enemmän tästä lukee, niin sitä enemmän alkaa tuntua mahdolliselta että tässä on potentiaalia 10x tuottoihin ihan lähivuosinakin, sen verran kovalta jutulta vaikuttaa.

Ei sijoitusneuvo todellakaan!

32 tykkäystä

Tuli tehtyä sillai tyhmästi, että kevensin Hyzon 850kpl 8.30$ ja ostin paysafe 1000kpl 3.9$ (edelliset olivat mennet stoppariin 10dollarin tuotolla) ostettu myös 500 kpl skorpio tanker 15.20$. Merkattu duell ja norrhydro molempia n. 3000e arvosta luotolla. En odota suuria🤔

8 tykkäystä

Tankkasin reilusti GGPI:tä.
Eli Gores Guggenheim Inc SPAC
Polestarin merger tulossa Q1 2022. Vaikuttaisi aliarvostetulta. Autoja kuitenkin jo liikenteessä kolmella mantereella, Volvo ja Geely taustalla. Teknologia, tuotanto, jakelu, brändi, huoltoverkosto ym asiat jo mallillaan moniin muihin nähden.

7 tykkäystä

Sieltähän niitä Hyzoneita saa nyt pörssistä hintaan 8.19 ja Paysafestä tarjotaan 3.86, joten eihän tuossa mitään tyhmää ole. Jos kaduttaa, niin vaihdat vaikka heti takaisin pienellä voitolla.

(Jottei flägätä offtopikiksi, niin kerron samalla myyneeni flokin jämiä vähän pois hintaan 0.00021491)

8 tykkäystä

Hyzonista ei saa tarpeeksi jännitystä… Otetaan paysafe mukaan niin riittää :rofl:ostin myös zigzeg 3600kpl 20.05 sek

6 tykkäystä