Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Duell merkattu ja pieni vajaan 300 kpl erä pysyy toistaiseksi. Norrhydroa tulossa, ja sitä yritetään täydentää kun kaupankäynti alkaa.

Sekä Duell että Norrhydro osalta tulen nyt katsomaan toimiiko näissä se ilmiö, että listautuvat yhtiöt, jotka oikeasti vaikuttavat ihan hyvältä (kuten Duell, Synsam, Autostore…) kannattaisi sen yhden päivän sijasta pitää vähintään muutaman viikon ajan. Synsam, Autostore, Volvo, Modulight… kaikki on tullut myytyä joidenkin päivien sisällä ihan kivalla pikavoitolla, mutta olisi kannattanut pitää viikko tai viikkoja lisää.

Ja Hammaskeiju - ainakin täällä tämä H2-2021 on ollut melkoinen Via Dolorosa. Näistä anneista on tullut napsittua tasaisesti ihan kivoja pikavoittoja, mutta touko-kesäkuussa loistavassa iskussa ollut salkun tuotto on valtaosin sulanut H2-2021 aikana. OMX Helsinki 25 GI YTD tuotto on noin 2x oman salkun tuotto.

7 tykkäystä

Viimeisetkin swingit suljettu ostilta päivän välipompusta. Pihalle Kamux, Tecnotree, Zaptec. Fiilikset karhumaiset seuraaville viikoille, nyt 75% käteisessä. Luultavasti missaan hurjat nousut, ja fiilis johtuu vaan masentavasta pimeydestä ja loskasta, mutta usko horjuu eikä kelkkailu kiinnosta. Ainakin Zaptecit ottaisin mielellään alempaa takaisin, ja sen lisäksi kyttäilen lähiviikot Outotecciä, Wärtsilää, Orthexia ja uraania, mutta nyt siis hetki sivussa.

15 tykkäystä

Ei pitäisi laittaa tälläisiä ennustuksia, kun vaikuttaa omaan käyttäytymiseen.

Maltoin tällä kertaa pitää hieman pidempään Duelia, eli en laittanut heti avauksessa laitaan. Olisi kyllä pitänyt olla tarkempi rajahinnan kanssa, kun nyt jäi tuo ennuste muutaman euron vajaaksi. Sain annista 360 kpl ja ne meni kaupaksi 6,15€. Tuottoa 351,4€ myyntikulun jälkeen ja korkokuluihin mennee euro tai kaksi.

Norhydron osalta tuo alkuperäinen veikkaus on aivan liian optimistinen, sen toteutuminen vaatisi yli 70% pomppua. Toki anneissa hinta on välillä lähtenyt ihan lapasesta, mutta ei kai nyt peruskonepajasta olla valmiita maksamaan mitä tahansa?

Olisi tasajaon sijaan pitänyt allokoida enemmän Dueliin. Kannattaisi tehdä paremmat pohdinnat ennen merkintöjen tekoa…

marginaalinen lisäys Evoa ja Remedyä. Käteistä löytyy vielä ihan kelpo määrä mikäli omat laput jatkaa laskettelua.

4 tykkäystä

Hammasta purren vielä vähän lisää Evolutionia hintaan 1220SEK. Näköjään nyt saisi vielä halvemmalla.

9 tykkäystä

Jahas.
Here we go again. :roll_eyes::sweat_smile:
40kpl Tokmannia 19€/kpl hintaan.
Tähän voisi ne samat p/e jne osinko% höpinät laitella jos jaksaisi.
Aika näyttää onko taas tovin päästä lappua tarjolla huomattavasti halvemmalla.:face_with_symbols_over_mouth:

16 tykkäystä

viime viikolla asetettu Orthex pilkki tarttui @9,80. Vielä mahtuu kassiin, mutta ei napsita kaikkea yhdellä kertaa

5 tykkäystä

Käteiskassan kasvatusta, Merus Powerit pois @8,00 ja Modulightit @13,10. Kristallipallon omistajana olisin myynyt pois jo aiemmin, mutta nyt tuli henkilökohtainen raja vastaan. Katotaan, mihin kurssi liikkuu ja ostetaan takaisin, jos siltä tuntuu.

5 tykkäystä

Qt pieni lisäys. Lisää merkkejä.

18 tykkäystä

Kevennetty neljännes Marimekko-positiosta. Osake ollut erittäin vahvassa vedossa viime aikoina ilman uutisia, ja ennustettuun lähivuosien tuloskasvuun (tai sen puutteeseen) verrattuna arvostus on mielestäni haastava. Yrityksellä mennyt kuitenkin viime aikoina niin hyvin, että ei uskalla kuin kevennyksen tehdä :grinning_face_with_smiling_eyes:

Myyty myös Lifeline Spac, jolle 30% tuotto IPOsta. Positio jäi IPOsta pieneksi ja nyt oli mielestäni hyvä hetki myydä, kun muu markkina laskenut ja tämä noussut.

Lisätty Orthexia, joka mielestäni laskenut houkutteleville tasoille + tj:n isohko lisäosto näiltä tasoilta uskoakseni kertoo, ettei negatiivisia yllätyksiä pitäisi olla odotettavissa.

4 tykkäystä

Tokmanni position tuplaus @18,96

11 tykkäystä

Kamux ostos hintaan @11.35 viimeksi yli vuosi sitten tuolla hinnalla

6 tykkäystä

Lisäys 200kpl TietoEvryä a 25,76e. Kenties markkinoilla oli odotus jostain isommasta diilistä Tukholman kaupungin kanssa, mutta itse en nyt osannut tulkita kauppaa huonoksi uutiseksi ja päädyin täydentämään.

Lisäys Tokmannia 100kpl a 19e

Lisäys Rapalaa 150kpl a 8,9e

Palautettu Huhtamäki 150kpl a 38,16e

21 tykkäystä

Tokmannia hankittu. Q4 tavarat turvattu niin ei varmaan lyhytaikaista riskiä vielä. Ei vaikuta erityisen kalliilta, miksi laskee? :smiley:

15 tykkäystä

Ostotapahtumia taas tänään:
Orthex 10kpl, @9,92 (yhteensä 70kpl, kk 10,94€)
Revenio 5kpl @54,15 (yhteensä 10kpl, kk 55,52€)
Tokmanni 10kpl @18,94 (yhteensä 40kpl, kk 19,79€)

16 tykkäystä

Tuntuu laskevan suomilaput tai ainakin omat kokoajan ja joka päivä. :angry: :angry:
Jos ei ipot ja ulkomaan elävien ETF.t auttaisi niin ihan olisi salkku teurastettu.
Solteq, Tokmanni, Neste, Tecnotree, Tieto, Honkarakenne, Wulff sekä muut “laatulaput” ne vaan laskee prosentin päivässä.

Ostettu tänään Evolutionia kun laski lisää sekä siivuteltu salkkua ohuemmaksi Suomilapuista jotka tuntuu vaan laskevan Solteq, verkkokauppa, Tulikivi, Innofactor, Fiskars. OSTin tyhjennys pikku hiljaa menossa jota saa 2.0 vaiheen päälle.

10 tykkäystä

Eilisen ja tän päivän ostoksia:

  • EVO @ 1238 SEK Paino nostettu 11% → 13%

  • Kamux @ 11,60 € Paino nostettu 15% → 17%

  • Remedy @ 39,40 € Paino nostettu 18% → 20%

  • Solteq @ 4,31 € Paino nostettu 4% → 5%

15 tykkäystä

YIT positon avaus @4,486.

2 tykkäystä

Herran jestas mikä päivä omassa salkussa :joy: pakko oli harventaa Tokmannia kun ei sydän raaskinut enää katsella sukellusoperaatiota. Useita prosentteja tuli tauluun, mutta nyt nukun yöni paremmin. Samalla laitoin kassaa valmiiksi jos tämä tästä ryöstäytyy.

Onnea kaikille päivään!

11 tykkäystä

Avauksesta ostetut Servicewaret myyty. Pika veivi, kuukauden OKT:n sähkölaskun verran tulosta. OST:llä nippu kuitenkin pitkässä pidossa.
Hieman pelottaa tämänhetkinen markkina tilanne. Pitäisi raapia käteistä kasaan. Ei vain raski myydä mitään. :slight_smile:

4 tykkäystä