Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Tänään haaviin tarttui

  • Citycon á 6,71 € (vakaata tuottoa odotettavissa varsinkin, kun osakkeen hinta on tullut melko alas)
  • Embracer Group á 84,65 SEK (kurssissa on varaa nousta, kun tekee jatkuvasti tulosta)
10 tykkäystä

Pieniä lisäyksiä salkkuihin:
Dovre 3000 kpl @0,608
Rapala 150 kpl @7,90
Harvia 40 kpl @53,50
Orthex 150 kpl @9,80
Kamux 150 kpl @10,80

19 tykkäystä

Lisätty Cell Impact ja Enphase Energy

10 tykkäystä

Lisäykset
Trainers House 2500kpl a 0,746e
Wulff 500kpl a 4,76e
Administer 250kpl a 3,95e

Administeriin tuli tavallistakin antia pinnallisempi perehtyminen ja jäi sitten aamun pelipaikka hyödyntämättä. Tietysti innokkaalla perehtymisellä olisi saattanut päätyä merkkaamaan isosti ja aamulla olisi jännittänyt :grimacing:
Surulliseksi vetää mielen, kun katsoo välittäjätilastoa, jossa GS vain ostettuja lappuja +200t ja Nordnetin tilasto saman verran miinuksella. Palstalla onneksi ollaan vain pidetty tai ostettu :nerd_face:

2 tykkäystä

Voxturia menin ostamaan reippaasti yli neljän kuukauden menojani vastaavan summan verran. :slight_smile:

Olen lukenut tästä firmasta tammikuun loppupuolesta lähtien, olen katsellut Foorumin ketjun läpi useampaan otteeseen. Ekalla kerralla en päässyt ihan kärryille, en toisella enkä ihan kolmannellakaan. Olen lukenut uutisia siitä ja katsellut videoita jne. Paljon ajateltavaa antoivat muutamat privakeskustelut esimerkiksi @Digidistruptio n ja @lazyway n kanssa.

Lyhyesti (mutkia suoraksi vedellen); ajatuksissani on, että tämähän voi kasvaa aivan valtavasti. Platformit, arviot, softat, arkistot, perintäbusiness ja muut mahdolliset uudet kuviot etc. Paljon on potentiaalia monessa asiassa, riskiä on toki, mutta se potentiaali, mitä tällä on. :sunglasses: Joka tapauksessa omasta mielestäni tämä firma tarvitsee pitkän tutustumisen ajan, jos on siitä kiinnostunut sijoituskohteena, ellei ole nero. :slight_smile:

En ikinä ja koskaan voisi ostaa tällaista yhtiötä ellei olisi ihmisiä, jotka olisi tehnyt paljon selvitystyötä. Kiitän Voxtur-ketjun aktiivisia ja hyvin kirjoittavia keskustelijoita esim. @Seinakadun_Keisari , @Perttu_Hamalainen , @Huhuh , @Junkbondking, @Incompentent_Investo , @Torniojaws , @Porssi-Petteri @sukkana etc. Kiitos vielä kerran teille, uskomatonta selvitystyötä ja kiitos, kun jaksatte kirjoittaa asiat niin että tällainen vähän yksinkertaisempikin ymmärtää. Ei sitä ikinä tiedä, mitä näissä käy, mutta hienoa työtä olette tehneet! :pray: :sunglasses:

image

86 tykkäystä

Bull evolution x3 myyty 55% voitolla.
Lisätty Hyzonia 6.33$ ja Lucidia 37.39$ salkkuihin.
Näissä on tulevaisuus, (eli 9 vuotta eläkkeeseen).

15 tykkäystä

Uranium Energy Corp 3.31 usd hintaan pikkusiivu.

1 tykkäys

BACA, CLBR, NOAC, BMAC, GGMC ja DLCA SPAC-warrantteja, kun niitä saa nyt halvalla.

4 tykkäystä

Ostettu Faron Pharmaceuticals @3,05€

2 tykkäystä

Ostettu takaisin QT 123€. Ineresin ennusteilla PE jo kohtuullinen 2023. Pitääkö ennusteet paikkansa on titenkin riski…

15 tykkäystä

lisää teknopuuta kun eipä noita muut näytä ostavan :slight_smile: @1,265

13 tykkäystä

Viikonloppuna laitoin mietintämyssyn päähän ja pohdin tulevaisuutta ja mihin rahaa voi mahdollisesti tulevaisuudessa tarvita. Päädyin siihen että nyt kannattaa riskejä vähentää. Joten haikein mielin irtaudun QT:sta. Ekat myynnit oli Loppu kesästä 160€:n hintaan, ja nyt loput 123€:n hintaan. Noin 10k sijoitus toi vajaan 50k potin. Joten en voi muuta kun olla tyytyväinen :slight_smile: Toivottavasti QT:n matka jatkuu ja muutkin saavat nauttia tästä matkasta. Hyvää Joulua kaikille! Ja kiitos foorumille tästä “joululahjasta” ilman teitä en olisi tätä timanttia koskaan löytänyt

70 tykkäystä

Tecnotreetä 3000kpl @1,269. Nyt luukku kiinni ja palataan asiaan ensi vuonna! :slight_smile:

21 tykkäystä

Tokmannia ja tietoevryä pikkusatsit. Kohtuullinen arvostus ja osinkoakin olisi tulossa ennusteiden mukaan ihan mukavasti.

25 tykkäystä

Ostettu vähän kaikenlaista missä oli vähintään -3% leima päällä, mm. Zaptec, Harvia, Tecnotree ja Marimekkoakin vähäsen.

Konecranesia ja Metsotecciä myöskin.

29 tykkäystä

Ja laitetaan rahoja samantien käyttöön. Eli 500 kpl Sampoa kehiin

31 tykkäystä

Ei sitä kokonaan osakkeettomana osaa olla vaikka salkku lähes tyhjättyä tulikin aiemmin.
Nyt uudella minimaalisten ostojen strategialla uudelle OSTille osingonmaksajia. Mitään ei myydä vaan lisäillään punaisina päivinä. Katsotaan jos tällä strategialla pysyisi paperikädet kurissa.

Sampo, Evli, Taaleri, Tokmanni, TietoEVRY, Titanium, Capman.
Osakkeissa 9% kaikesta ”käteisvarallisuudesta” joten varaa on lisätä laskevaan kurssiin. :grinning:

23 tykkäystä

Sampoa pikku satsi hintaan @42.50

12 tykkäystä

Veromyynnit Lamorilla. Eipä pitkään mennyt, kun ‘pääsi’ nämä uudella omistuksella tekemään. Varovasti sitten taas salkkuun takaisin, ei kaikkea kerralla.

1 tykkäys

Ostettu kolmas ja vähän pienempi satsi Rush Factorya parin kuukauden sisällä. Onko tämä se kuuluisa putoava puukko? Joka viikko tätä saa vain halvemmalla. Pitäisi kiitollinen olla alesta, mutta pahaa tekee :nauseated_face:

Position koko alkaa olemaan jo salkkuun nähden semmoinen, että seuraavaksi pitää ostaa jotain muuta.

10 tykkäystä