Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 3)

Kokeillaanpa hajautusta tällä…osto iShares Global Clean Energy ETF

10 tykkäystä

Tecnotree pihalle 11% tuotolla reilusta viikosta. Enemmänkin olisi nähtävästi saanut, mutta hyvä näin. Siirretään myynnistä saadut rahat pikkuhiljaa rahastoihin.

6 tykkäystä

Jatkettu myyntejä. Vincitit ulos 7,90€. Kannattavuuden kanssa haasteita, paljon rekryjä sisässä ja laskutusasteet oli Q3 laskupaineessa (kausivaihtelu, henkilöstön lomat, joka vuotinen notkahdus). Tähän päälle TJ vaihto ja uuden strategian sisäänajo. Nyt pois kyydistä, mutta olen kyllä kiinnostunut tuosta rekryjen onnistumisesta ja liiketoiminnan keskittämisestä. Varsinkin tuo fokusointi pitäisi taata kustannustehokkuutta ja päällekkäisistä rooleista saa ihmisiä muihin tehtäviin. Tarkoitus ostaa takaisin, mikäli näyttää siltä, että Julius saa pidettyä kelkan suunnan kohti parempia katteita ja liiketoiminnan tehokkuutta. :nerd_face: Ei ole epäluottamus toimariin vaan lyhyen aikavälin muutokset, toivottavasti pitkällä aikavälillä positiivistä pöhinää! Palataan omistajaksi siis viimeistään helmikuun osarin ja strategian tarkennuksen jälkeen!

11 tykkäystä

Optomed ia 200 kpl hyvien uutisten toivossa. :pray:

6 tykkäystä

Nordeaa lähti pelisalkusta 2000kpl @10,81€ tästä pienet voitot.
Pitkästä salkusta lähti Teliaa 2500kpl tästä otettiin turskaa n. 3kg, ovat pitkässä juoksussa tuottaneet osinkoja mukavasti ja osa 5500 jää vielä salkkuun. Käännettä olen odotellut jo pitemmän aikaa. Ostan kyllä takaisin jos lasketellaan 2,9€- 3,05€ tasoille. Syy myynnille verotuksellinen, muuten ei olisi ollut tarvetta ees luopua.

3 tykkäystä

Teinkö eile virhee :exploding_head::exploding_head: ahneena tullu hävittyä kyllä hyvin monesti. Ei auta ku ostaa takas nouseviin kursseihin. :rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::fist::sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops:

79 tykkäystä

Tecnotree pihalle 1,492€ reilun 16% tuotolla muutaman kuukauden pidolla. Käteistilanne nyt 1,5% → 5%.

Mahdollista, että lähiaikoina tulee sijoitusasunto ostettua. Lainaleuvottelu ylihuomenna, kohde ei tiedossa. Tähän tarvitsee todennäköisti käteistä, joten jos sopiva kohde löytyy, täytyy salkusta jotain realisoida. Muutenkin salkku noussut 3kk aikana reilut 15% mikä alkaa hieman hirvittämään. Käteistä siis voisi olla nyt hyvä aika lisätä…

25 tykkäystä

Paluu Kempoweriin, tuntuu siltä että happea otettiin pari päivää ja suunta takaisin ylös.

1 tykkäys

Myyty: Konecranes, Cargotec. Tuntuu että fuusio ei olekaan ihan selvä. Parempi varmaan odottaa ja katsoa. Kyllä kyytiin ehtii myöhemminkin.

2 tykkäystä

Ostettu eilen Lehto tammiralliin.

Lepikkökin näköjään samaa mieltä, että lasku pysähtynyt, löydetty tukitaso ja veromyynnit vähenemässä. Tätä on lyöty, ihan syystäkin, lujaa tänä vuonna, mutta jos TJ oikeasti löytänyt nyt viimeisetkin isot luurangot kaapista, niin voi nousta kovaa ensi vuonna mahdollisesti jo heti vuoden alussa.

Lisäksi Kalasataman iso kohde valmistui tällä viikolla aikataulussa ja kaikki asunnot myyty, joten riskitasokin laskenut.

8 tykkäystä

Tecnotreet myyty @1.512 ja mietitään seuraavaa siirtoa. Oma positioni veivi mielessä, puolison salkussa pelkästään Tecnotreetä :blush:

11 tykkäystä

Tecnotree lisäystä 1.496

21 tykkäystä

Lisätty Boreota hintaan 59,2. Tällä hetkellä vaikuttaa ainakin omasta mielestä, että yhtiön ympärille on jäänyt turhan negatiivinen fiilis Sievi&Boreo fuusio yrityksen jäljiltä. Tuotto/riski-suhde on mielestäni erinomainen, kuten myös Inderesin raportissa mainitaan.

Sijoitussuositus tämä ei missään nimessä ole.

6 tykkäystä

OST:ltä myyty pieni veivipositio Tecnotreetä hintaan 1.53€, 15% tuotto on ihan riittävä 8 pörssipäivän hodlilla. AOT:n puolella on vielä toki “ikipositio” olemassa.

3 tykkäystä

Tecnotree tyhjennetty OST:ltä kahdessa erässä 1,518 ja 1,528 hintoihin, AOT:lle jää vielä pitkän aikavälin siivu. Pitkän ajan funda on kunnossa, mutta 8 % päivänousu ilman kunnon uutisia kuulostaa vähän epäterveelliseltä, niin yritetään nyt veivata tätäkin ja palata alempaa kiinni.

Näiden myyntien myötä salkun käteispaino nousi ainakin väliaikaisesti yli 15 prosenttiin. Muutenkin joulupukkirallin nousut tuntuvat vähän liian hyviltä ollakseen totta, joten pieni käteispuskuri ei haittaa. Kuukauden takaiset uhkakuvat eivät kuitenkaan ole isossa kuvassa muuttuneet miksikään.

11 tykkäystä

Veromyynnit suoraan laitaan:

  • Cargotec (+550%)
  • Panoro (+1%)
  • Orion (+198%)

Lisäksi:
Smart eye lyhyt positio ulos (~300kpl).
Tuntitason RSI näytti taas siltä että höyryt tältä nousulta on ainakin vähäksi aikaa tauolla joten oman suunnitelman mukaisesti ulos. Ja jos haetaan taas alhaalta vauhtia niin uudestaan sisään.

EDIT: veromyyntien jälkeen käteistä luokkaa 30% tällä hetkellä joka merkittävästi yli tavoitteen joten ostolaidalla jatkossa.

8 tykkäystä

Joulun ajan siivoilua/säätämistä

Myyty verohyödyn takia AOT:tililtä koko kamux :kamuxkajaani: positio ennen joulua ja ostettu siirretty välipäivinä positio takaisin OST tilille.
Myyty tänään koko Tecnotree :christmas_tree: positio @1,51 pois reilulla 15% voitolla, toive ajatteluna isojen pelurien ilmestyvän myös myymään lähiaikoina ja pian pääsen takaisin kyytiin alempaa?

6 tykkäystä

Kevennelty hieman nopeasti lihonutta Technotree positiota. :evergreen_tree:
Alempaa takaisin, maybe.

5 tykkäystä

Optomed ostos hintaan @9.62

4 tykkäystä

Palattu HKScanin omistajaksi, koska mielestäni nyt on sopivasti laskettu. Sai ostaa kesällä myydyt takaisin n. 33% halvemmalla

7 tykkäystä